ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
22 July 2025, سه شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ , ۲۷ محرّم ۱۴۴۷
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
 
داخلی     آرشيو خبر     سياست داخلي
کد مطلب : 1186
۰
توصيه مطلب 
نبايد براي جوانان امروز ما، افرادي مثل تام‌كروز قهرمان باشند
امروز اگر كساني در بالا نشسته‌اند و به هر نوعي مي‌خواهند تقسيم غنائم كنند، ما نمي‌گوييم سهم ما چقدر مي‌شود، بلكه خواهان اين هستيم تا پيروزي‌ها و رشادت‌ها به نسل جديد و آينده منتقل شود.
تاريخ انتشار: يکشنبه ۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۵:۱۶
نبايد براي جوانان امروز ما، افرادي مثل تام‌كروز قهرمان باشند
امير خلبان سرتيپ محمود ضرابي با بيان اين‌كه «نبايد براي جوانان امروز ما، افرادي مثل تام‌كروز قهرمان باشند»، به ذكر خاطرات دوران دفاع مقدس و نقش ارتش در اين حماسه‌ي تاريخي پرداخت.

امير خلبان سرتيپ محمود ضرابي در اين نشست با بيان اين‌كه هيچ كس نمي‌تواند جنگ را به نفع خود مصادره كند، گفت: در دوران دفاع مقدس، سربازان اين مملكت براي بقاي مملكت و دستاورد‌هاي آن انقلاب شكوهمند اسلامي وارد يك نبرد ناخواسته و دفاع 8 ساله‌اي شدند و همه مردم ايران به خاطر همين موضوع امروز سرافرازند.

وي ادامه داد: امروز اگر كساني در بالا نشسته‌اند و به هر نوعي مي‌خواهند تقسيم غنائم كنند، ما نمي‌گوييم سهم ما چقدر مي‌شود، بلكه خواهان اين هستيم تا پيروزي‌ها و رشادت‌ها به نسل جديد و آينده منتقل شود.

***

وي با بيان اين‌كه نبايد براي جوانان امروز ما، افرادي مثل تام‌كروز قهرمان باشند، افزود: قهرمان ما كساني چون حسن كدخدايي و علي بشيري است كه شايد تا به حال كسي اسم آنان را نشنيده باشد، اگر امروز به خيابان مولوي برويد خيابان كوچكي به نام خيابان شهيد علي‌اكبر بشيري در آن جا وجود دارد. همين! مادرش وقتي در مراسمي شركت مي‌كند، فقط مي‌گويد افتخارم اين است كه اين بچه بزرگ شد و او را تقديم كردم، توقع ديگري هم ندارد. ما هم نمي‌خواهيم بگوييم بايد كاري كارستان انجام شود، ولي لااقل مي‌توانيم نسل آينده را آماده كنيم؛ فقط تعريف نكنيم، جنگ آنقدر عظمت و بزرگي دارد كه نيازي نيست كسي آن را بزرگ كند.

***

اين خلبان دوران دفاع مقدس با اشاره به انتشار كتابي در آمريكا كه در آن از عمليات الوليد به عنوان بزرگترين جنگ هوايي جهان نام برده است، گفت: يك ايراني و دو آمريكايي دو كتاب با عنوان‌هاي «فانتوم در جنگ و هواپيمايي f4 در جنگ» منتشر كرده‌اند كه تنها حاوي پنج درصد از اطلاعاتي است كه همه آنها را مي‌دانند اما همين كتاب با قيمت 20 دلار در آمريكا ناياب شده است كه در مقابل آن چه كه ما در جنگ تحميلي انجام داده‌ايم يك قطره است، ولي آن‌ها آن را آب و لعاب داده‌اند، در حالي كه ما همين‌ها را داشته‌ايم كه بايد به نسل بعدي منتقل شوند.

او با بيان اين‌كه در جنگ تحميلي ما تراژدي‌هاي بزرگي هم‌چون يدالله شريفي‌ها داشته‌ايم، ادامه داد: اگر بخواهيم براي آيندگان كارهاي قوي انجام بگيرد، بايد براي آن تيم درست شود. ضمن اين‌كه نبايد اسم هيچ كس هم مصادره شود، بلكه بايد بگوييم ايراني؛ حالا هركس ممكن است بيايد و بگويد من اصولگرا هستم راست، چپ، و يا حزب‌اللهي هستيم، اين‌ها همه قبول اما ما ايراني مسلمان هستيم.

***

وي با اشاره به شعار «ارتش فداي ملت، ارتش برادر ما است»، اظهار كرد: هيچ افتخاري در تاريخ مكتوب جنگ وجود ندارد كه اسم ارتش در آن نباشد.

اين خلبان دوران دفاع مقدس ادامه داد: در آذرماه سال 1359 به دستور معمار بزرگ انقلاب، رييس‌جمهور وقت و وزير كشور دستور رسيد تا قهرمانان جنگ معرفي شوند كه در آن زمان در نيروي هوايي پنج نفر معرفي شدند و قرار شد در زادگاه اين پنج نفر خيابان‌هايي به اسم آنها نامگذاري شود كه عبارت بودند از منوچهر محققي در تبريز، عباس دوران در شيراز، علي بختياري در نارمك تهران، رضا سعيدي در چيزر تهران كه متاسفانه شهرداري بر روي تابلوي آن نوشته است (شهيد علي بختياري) هم‌چنين در كرمان مي‌خواستند به نام من هم خيابان نامگذاري ‌كنند، ولي من قبول نكردم و گفتم من فقط يك سربازم و اگر مي‌خواهيد نامگذاري كنيد فقط بنويسيد سرباز آنها هم قبول كردند.

وي با بيان اين‌كه در اوايل انقلاب و آغاز جنگ نيز همه مسوولان متوجه بودند كه هرجا كه مي‌روند در آن جا ارتش به صورت شبانه‌روزي در حال خدمت است، گفت: در آغاز جنگ تحميلي اگر تانك‌هاي مهاجم عراقي با سرعتي كه با آن در حال پيشروي بودند جلو مي‌آمدند، در طول يك هفته به تهران مي‌رسيدند، ولي در همان 60 كيلومتر ورودي توسط رزمندگان لجن‌مال شدند و همه به اسارت در آمدند كه نتيجه ايمان رزمندگان و عشق به وطن بود.

به گزارش ايسنا امير ضرابي در پايان گفت: جنگ با همه بدي‌هايي كه دارد و اصولا خانمان برانداز است، در همان جنگ نيز يك قاعده و فرهنگ وجود دارد كه دوطرف آن را رعايت مي‌كنند، ولي درجنگ تحميلي نيرو‌هاي عراقي اين قاعده را رعايت نمي‌كردند و بيشتر اوقات با قصاوت قلب با اسرا و رزمندگان ما رفتار مي‌كردند.

Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
در جامعه علایق و سلایق مختلف وجود دارد اشکالی ندارد، همه در کنار هم زندگی کنند
مهار تورم و رشد تولید
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
بیانیه توجیهی وزارت خارجه امریکا درباره توافق سیاسی با ایران
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
ایران متعلق به همه ایرانیان است
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“