ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
19 May 2025, دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ , ۲۱ ذو القعدة ۱۴۴۶
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
 
داخلی     آرشيو خبر     فناوري اطلاعات
کد مطلب : 1960
۰
توصيه مطلب 
فناوري‌هاي نوين پابه‌پاي معترضان به خودكامگی
گوشي‌هاي هوشمند، چشم بيناي فجايع
استفاده از گوشی‌های هوشمند در اعتراضات اخیر مردم در کشورهای خاورمیانه باعث شده که گروه‌های حقوق بشر درصدد آموزش چگونگی استفاده از دوربین تلفن‌های همراه برآیند.
تاريخ انتشار: جمعه ۶ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۴۰
گوشي‌هاي هوشمند، چشم بيناي فجايع

تيترآنلاين - نگاهي به روند شكل‌گيري اعتراضات و طغيان‌هاي مردمي در كشورهاي عربي منطقه خاورميانه و شمال آفريقا نسبت به حكومت‌هاي خودكامه اين كشورها نشان مي‌دهد كه فناوري‌هاي نوين از جمله گوشي‌هاي هوشمند با قابليت تصويربرداري و ارسال تصاوير به شبكه‌هاي اجتماعي، نقش بسزايي در توفيق و گسترش اين اعتراضات ايفا كرده است.

در اعتراضات اخیر کشورهای اسلامی گوشی‌های هوشمند و دوربین این دستگاه‌ها به ابزار مهمی در اعتراضات اجتماعی تبدیل شده و مردم

” دولت هند در حال مذاکره با شرکت‌هایی مثل RIM برای تحت کنترل گرفتن همه ارتباطات با استفاده از تلفن‌های همراه است و قصد دارد سرویس‌‌های ایمیل را در این کشور کد گذاری کند “
با استفاده از این دستگاه‌ها مقابله و رفتار خشونت آمیز دولت با آنها را ثبت و ضبط می‌کنند.

فعالان سیاسی در سراسر خاورمیانه و شمال آفریقا از تلفن‌های همراه برای آپلود عکس‌های خشونت‌آمیز در وب‌سایت‌هایی همچون یوتیوب، Bambuser، yFrog و نیز انتشار اخبار از طریق فیس‌بوک و توییتر استفاده می‌کنند. به این ترتیب افراد اتفاقاتی را که رخ می‌دهد و ممکن است سایت‌های خبری آنها را سانسور کنند بدون تغییر، ثبت و روی وب‌سایت‌های اجتماعی منتشر می‌کنند.

استفاده از گوشی‌های هوشمند در اعتراضات اخیر مردم در کشورهای خاورمیانه باعث شده که گروه‌های حقوق بشر درصدد آموزش چگونگی استفاده از دوربین تلفن‌های همراه برآیند. بعضی از تحلیلگران معتقدند که گوشی‌های هوشمند می‌توانند نقش تعیین‌کننده‌ای در به پایان رساندن رژیم‌های ستم‌پیشه داشته باشند.

به
” در تونس تلفن‌های همراه اولین تصاویر ویدیویی را از ابتدای اعتراضات ضبط کردند و توانستند این ناآرامی‌ها را به قسمت‌های دیگر این کشور منتقل کنند “
گفته مدیر مرکز مطالعات ارتباطات موبایلی آمریکا، امروز مردم به فناوری‌هايي دسترسی دارند که می‌تواند دنیا را تسخیر کند و به خنجری برای آشکار کردن صدای خفقان ملت‌ها در گلوی رژیم‌های ستم‌پیشه تبدیل شده است.

بر این اساس تحلیلگران نقش کلیدی فناوری موبایل را در اعتراضات اخیر مردم در سراسر دنیا تایید کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، معترضان در بحرین از تلفن‌های همراه برای افشای خشونت پلیس و نشان دادن تناقض توضیحات دولت در مورد جنبش دموکراسی استفاده می‌کنند.

در تونس تلفن‌های همراه اولین تصاویر ویدیویی را از ابتدای اعتراضات ضبط کردند و توانستند این ناآرامی‌ها را به قسمت‌های دیگر این کشور منتقل کنند و سپس باعث برانگیخته شدن مردم الجزیره و قیام و اعتراض علیه حکومت‌شان شدند.

این اعتراضات ادامه پیدا کرد و
” دولت مصر از تهدیدات فناوری‌های موبایل علیه این رژیم آگاه شده و اقدام به قطع اینترنت و سرویس‌های موبایل در این کشور کرد اما معترضان با استفاده از سرویس گوگل و دسترسی به پیام‌های صوتی با استفاده از توییتر به اعتراضات خود ادامه دادند “
در سراسر دنیا پراکنده و سرانجام باعث سرنگونی دولت تونس و در پی آن سقوط دولت مصر شد.

دولت مصر از تهدیدات فناوری‌های موبایل علیه این رژیم آگاه شده و اقدام به قطع اینترنت و سرویس‌های موبایل در این کشور کرد اما معترضان با استفاده از سرویس گوگل و دسترسی به پیام‌های صوتی با استفاده از توییتر به اعتراضات خود ادامه دادند.

اما از نقطه نظر دولت‌ها، تلفن‌های همراه تهدیدی برای امنیت و کنترل ملت به حساب می‌آیند و برای سازماندهی فعالیت‌های تروریستی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تا آنجا که دولت هند در حال مذاکره با شرکت‌هایی مثل RIM برای تحت کنترل گرفتن همه ارتباطات با استفاده از تلفن‌های همراه است و قصد دارد سرویس‌‌های ایمیل را در این کشور کد گذاری کند.

به گزارش فناوران، دولت هند همچنین در ماه نوامبر سال 2008 تلاش خود برای جلوگیری از حملات تروریستی در مومبایی را با استفاده از تلفن‌های همراه و اینترنت آغاز کرد.

از آنجا که این فناوری‌ها هر روز قدرتمندتر می‌شوند پیش‌بینی می‌شود دولت‌ها تلاش بیشتری برای کنترل این دستگاه‌ها به خرج دهند.

مرجع : Mobiledia
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود؟
نسل چهارم تلفن همراه در افغانستان ارائه مي شود
اينستاگرام فيلتر مي‌شود
فیلترینگ، برای کاربران هزینه اضافی به همراه دارد
اعلام اطلاعات دقیق Galaxy S5 و آیفون ۶
15وبسایت برتر 2013 در عرصه نرم افزار
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“