انتخاب نامهای طولانی برای وزارتخانهها همه را به غلط انداخته است
انتخاب نامهای طولانی و بلند برای وزارتخانههایی از جمله ارتباطات، کار، صنعت و معاونت توسعه رئیس جمهور باعث شده که هیچکس نام این دستگاهها را درست عنوان نکند
تاريخ انتشار: يکشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۰
معاون اول رئیس جمهور گفت: انتخاب نامهای طولانی و بلند برای وزارتخانههایی از جمله ارتباطات، کار، صنعت و معاونت توسعه رئیس جمهور باعث شده که هیچکس نام این دستگاهها را درست عنوان نکند.
به گزارش فارس محمدرضا رحیمی امروز در مراسم بهرهبرداری از دو دستاورد شبکه ملی اطلاعات اظهار داشت: امروز هیچکس نام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را درست عنوان نمیکند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: به خاطر سختیهایی که نمایندگان مجلس در انتخاب نامها به خرج دادهاند امروز عنوان وزارتخانههایی از جمله وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت کار، تعاون رفاه اجتماعی و وزارت صنعت معدن و تجارت و معاونت توسعه سرمایه و مدیریت منابع انسانی رئیس جمهور از جمله نامهایی است که هیچ کس آنها را درست عنوان نمیکند.
وی گفت: خود آقای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها کسی است که اسم وزارتخانه را درست عنوان میکند. وی ادامه داد: در مراسم امروز نیز بسیاری از افراد اسم وزارتخانه را اشتباه عنوان کردند من هم کلی تمرین کردم تا درست عنوان کنم؛ اما در نهایت هدف خدمت است.
معاون اول رئیس جمهور، گفت: در هیئت دولت نیز همه به وزیر ارتباطات میگویند وزیر مخابرات و خودشان را راحت میکنند؛ همینطور آقای فروزنده معاونت توسعه هستند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: از نمایندگان مجلس و در اینجا از رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس که حضور دارند خواهشم میکنم که نامها را درست برگزینند و خداوند بر پدر و مادری که اسم درست بر فرزند خود انتخاب میکند، رحمت میفرستد.
در این بین هاشمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس که در بین حضار حضور داشت خطاب به رحیمی گفت که خودتان از دولت نامها را پیشنهاد کردید. البته رحیمی با این صحبتهای ابتدایی خیال همه را راحت کرد و در ادامه صحبتهای خود وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را با عنوان وزارت مخابرات خطاب قرار داد.
رحیمی گفت: امروز در ایران در تعداد مقالات رتبه سوم جهان قرار دارد و فرصت در وزارت مخابرات فراوان است.
وی تاکید کرد: امروز میبینیم که غیرفارسیزبانان در ایران بیشتر از زبان فارسی حمایت میکنند.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز تلفن همراه، اینترنت و صدا و سیما در زبان فارسی اخلال به وجود میآورند.
رحیمی افزود: من در دوران دانشجویی از راه تدریس زبان فارسی و انگلیسی امرار معاش کردهام و این مخالفت از روی جهل نیست.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با تلاش مسئولان زبان فارسی هر چه بیشتر در مخابرات گسترش یابد.