مبادا که يک خط بنويسيد و خداحافظ! اين فکر و خيال اضطراري را آنگاه ميکرديد که از مردم راي گرفتيد. اينک در پيشگاه خداوندي و در محضر تاريخ و آيندگان بايد پاسخ بدهيد. انشاءالله که عاقبتتان خير است
تاريخ انتشار: يکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۳۳
به استناد آنچه از روزنامهها خواندم، پاسخ رئيس محترم جمهوري را بعد از 16 ماه، در مقابل پرسش خبرنگاران، ميتوان در چند بند خلاصه کرد: 1- جامعه گرفتار جنگ رواني و جنگ اقتصادي است. 2- دولت، شب و روز کار ميکند. 3- تنها مقام مسئولي که در کشور ما پاسخگوست، رئيس محترم جمهوري است . 4- در اين هفت ساله، در اکثر قريب به اتفاق بخشها، معادل کل تاريخ کشور، کار شده است . نخست بايد بگويم که شرق و غرب، و دور و نزديک، آن چنان که ما خيال ميکنيم، نه دوست ما هستند و نه ذره اي ملاحظه ما را دارند بلکه به منافع خود ميانديشند و در سياست و اقتصاد شان، اخلاق و مردمي، جاي ندارد. پس خودمان بايد دردهاي فراوان خود را درمان کنيم و چشم به راه طبيب و حکيم بيگانه نباشيم . زمينه اين برداشت بر مبناي خبرهايي است که از گذشتههاي دور و نزديک خوانده ايم و تجربه کردهايم .
جناب رئيسجمهوري! اگر از شما ميپرسند و شما هم خود را يگانه مسئول پاسخگو در کشور ميدانيد به سبب آن است که رئيس و شخص اول اجرايي کشور هستيد، بنابراين منطقي است که شما را مسوول مستقيم عملکردها بدانند و علت نارساييها را از مجموعه دولت شما بپرسند . اين که امر غريبي نيست !
اگر غير از اين است، پس مسوول نابسامانيهاي اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي ما کيست؟ اگر قوه قضاييه است از اين قوه بپرسيم؛ چنانچه مجلس است، آنجا را مورد سوال قرار دهيم، حضرت عالي هم که در صراحت لهجه شهرهايد. آن 22 نفري که قيمت ارز را بالا مياندازند، چه کسانياند؟ چرا مردم نبايد از زبان شما بشنوند ؟ چرا نشاني نميدهيد تا دستگاه قضا پيگيري کند؟ جناب رئيس جمهوري! آماري که در مورد نقدينگي ميدهيد، بر مبناي منطق علمينيست. چرا نظر مشفقانه کساني را که شما را دوست دارند و با شما در يک جناح بوده اند و در رياست جمهوري به شما کمک کردهاند تا راي بياوريد، نميشنويد؟ حتي برخي از اين صاحب نظران در مجموعه دولت شما بودهاند. موارد ديگر هم به همين قياس است!
مبادا که يک خط بنويسيد و خداحافظ! اين فکر و خيال اضطراري را آنگاه ميکرديد که از مردم راي گرفتيد. اينک در پيشگاه خداوندي و در محضر تاريخ و آيندگان بايد پاسخ بدهيد. انشاءالله که عاقبتتان خير است .
در مورد رسانه ملي هم خدمتتان بگويم که براي شما و مجموعه دولتتان کم نگذاشته است. عنايتي که به حضرت عالي هست بعد از انقلاب در هيچ دولتي سابقه نداشته و ندارد. بر چشمه خورشيد که نميتوان گل ماليد . هم اکنون به جاي اوضاع اقتصادي ما، همه از نابسامانيهاي اقتصادي غرب ميگويد تا بر دامن مجموعه شما غباري ننشيند. مجلس هم در راستاي اهداف دولت نهم و دهم کوشيده است و هر جا هم که به مذاق، خوش نيامده، اجرا نکردهايد و با شهامت، اعلام هم فرمودهايد و حتي در طرح سوال مجلس با مزاح، اوضاع را به نفع خود، تلطيف کردهايد! جناب رئيسجمهوري! بسياري از قوا و نيروها در زمين شما بازي کردهاند تا موفق شويد. چرا خيال ناسازگاري ديگران نسبت به شما به مخيله تان راه يافته است؟
به استناد شواهد و قراين موجود، بعد از انقلاب، هيچ رئيسجمهوري، پشتوانه شما را نداشته است . چرا کم لطفي ميکنيد. چرا تماميمعايب را متوجه ديگران و همه محاسن را در مجموعه خود ميبينيد؟
کدام رئيسجمهور، پس کوب شما را از مآخذ و مجاري مختلف داشته است که شما داريد؟
به صراحت عرض کنم اگر اوضاع جامعه ما مشکلي داشته باشد با توجه به همه پشتوانهها، قصور از جانب مجموعه دولت شماست و اگر نداشته باشد، دست مريزاد به شماست . مراجع و علما هم در عين انتقاد، پاس خاطر دولت شما را داشتهاند.
جناب رئيسجمهوري! بله همه بايد به شما کمک کنند تا از اين گردنه پرخطر بگذريم چون اين همه، در زمره خشک و ترند و اگر آتشي افروخته شود، دامن همه را ميگيرد، منوط به اينکه اين تفکر هماهنگي را از خود نشان دهيد و پند ناصحان و خبرگان را بشنويد و فقط خود را فعال مايشاء و خبره در همه زمينهها ندانيد. چون اوضاع، آن چنان که ميپنداريد، مطلوب نيست و آمارهايي که ارائه ميشود از پشتوانه علميمايه ندارد . نکته مهم پاياني اينکه بايد بدانيم به ازاي چيزي که از دست ميدهيم، چه چيزي را به دست ميآوريم .