ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
5 July 2025, شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۴ , ۱۰ محرّم ۱۴۴۷
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
در واکنش به گزارش ۱۰۰ روزه، احمدی‌نژاد روحانی را به مناظره دعوت کرد
احمدی نژاد پس از ریاست جمهوری کجا می‌رود؟
رئیس جمهور: ملت ايران سال 91 تحت سنگين ترين فشارهاي رواني تمام عيار قرار داشت
احمدي نژاد: كشور متعلق به ملت و ميزان رأي ملت است
رییس‌جمهور خطاب به آمریکا: اگر اسلحه را از روی ملت ایران بردارید، من خودم گفت‌وگو می‌کنم
داخلی     آرشيو گفتگو     سياست داخلي
کد مطلب : 4858
۱
توصيه مطلب 
احمدي نژاد: مردم ونزوئلا منتظرند ما برايشان خانه بسازيم
بحث خانه هايي که ايران در ونزوئلا ساخت طرح بزرگي بود که مردم ونزوئلا اميد زيادي دارند و اين خانه ها را تحويل آنها داديم
تاريخ انتشار: يکشنبه ۴ تير ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۳۷
۱
احمدي نژاد: مردم ونزوئلا منتظرند ما برايشان خانه بسازيم
رئيس جمهور از طرح غربي‌ها براي شيوه زندگي ملت‌هاي دنيا در اجلاس توسعه و محيط زيست موسوم به ريو+20 و بايکوت آن از جانب کشورهاي مستقل و آزاديخواه خبر داد. 

به گزارش آريا، احمدي نژاد پس از بازگشت از امريکاي لاتين در جمع خبرنگاران در فرودگاه مهرآباد با تبريک اعياد شعبانيه به ملت ايران و جامعه بشري گفت: همان طور که قبل از سفر گفتم به دو کشور بوليوي و ونزوئلا سفر کرديم که در هر دو کشور دولت‌هاي ايستاده در برابر استکبار بر روي کار هستند. 

وي با بيان اينکه جمهوري اسلامي ايران و کشورهاي بوليوي و ونزوئلا روابط بسيار خوبي دارند افزود: در سفر به اين دو کشور طرح‌هايي را در زمينه هاي مختلف داريم که در ديدار با رؤساي جمهور و ديگر مسئولان اين کشور در اين باره گفتگو و طرح‌ها را مرور کرديم. 

رئيس جمهور با بيان اينکه خبر يکي دو طرح در ونزوئلا منتشر شد گفت: بحث خانه هايي که ايران در ونزوئلا ساخت طرح بزرگي بود که مردم ونزوئلا اميد زيادي دارند و اين خانه ها را تحويل آنها داديم. 

احمدي نژاد ادامه داد: همچنين در ونزوئلا کارخانه هاي زيادي در دست ساخت است که يک سري از آنها در اين سفر به بهره‌برداري رسيد و ما بقي نيز بعداً افتتاح مي شود. 

وي همچنين از طرح‌هاي مشترک ايران و ونزوئلا در خصوص حمل و نقل خبر داد. 

رئيس جمهور در خصوص سفر به بوليوي با بيان اينکه در اين سفر نيز طرح‌هايي افتتاح شد گفت: طرح‌هايي در خصوص انرژي، بهداشت و درمان و صنعت در بوليوي به همت متخصصان ايراني به بهره برداري رسيد. 

احمدي نژاد همچنين از گفتگو و رايزني با مسئولان عالي رتبه ونزوئلا و بوليوي درخصوص مسائل بين المللي خبر داد. 

وي در ادامه به سفرش به برزيل اشاره کرد و افزود: در اين کشور نشست بسيار مهم توسعه و محيط زيست برگزار شد که 20 سال پيش در اين کشور برگزار شده بود و دو بار نيز در افريقاي جنوبي و دانمارک تکرار شد.
رئيس جمهور با بيان اينکه اين دفعه در برزيل موضوع از محيط زيست به شيوه زندگي گسترش يافته بود گفت: غربي‌ها پيشنهاد داده بودند که مجموعه اي درست شود تا بتوانند شيوه زندگي و پيشرفت را به ملت‌هاي دنيا ديکته کنند. 

وي افزود: آنجا گروه‌هايي از غيرمتعهدها، ‌گروه 77 و ديگر کشورهاي مستقل و آزاديخواه دربرابر طرح غربي‌ها مقاومت زيادي کردند که نقش خود دولت برزيل نيز در اين خصوص پررنگ بود. 

رئيس جمهور با بيان اينکه در باره شيوه زندگي بسته خوبي تدوين شد گفت: قرار است تعريف مشترکي از پيشرفت و توسعه انجام شود و بعد روي سازوکار پيشبرد آن در دنيا رايزني کنيم و به تفاهم برسيم.
احمدي نژاد با بيان اينکه در اجلاس توسعه و محيط زيست برزيل بيش از 100 مسئول و رئيس دولت‌ها شرکت کرده بودند اين اجلاس را بسيار مهم ارزيابي کرد. 

رئيس جمهور همچنين به ديدارهايي در حاشيه اجلاس ريو +20 به ويژه با دبير کل سازمان ملل متحد و گفتگو در زمينه مسائل بين‌المللي اشاره کرد.
Share/Save/Bookmark
نظرات بينندگان:   ۱ نظر انتشار يافته    ۰ نظر در صف انتشار    ۰ نظر غيرقايل انتشار
جاماسب
۱۳۹۱-۰۵-۲۲ ۱۶:۱۳:۵۲
من از طرف خودم میگویم بسیار متاسفم از این سیاست که ما در ایران هزاران جوان بی خانه داریم هزاران خانه های بی بنیان داریم که با تک تکانی فرو میریزند که همیشه به عینه داریم میبینیم کسی هم بفکر نیست اصلا ما نفهمیدیم انقلاب برای خودمان کردیم یا برای دوستانمان که سرمایه ما را ببرند در کشورشان استفاده کنند (7117)
پاسخ به اين اظهار نظر
۰۰
 
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
در جامعه علایق و سلایق مختلف وجود دارد اشکالی ندارد، همه در کنار هم زندگی کنند
مهار تورم و رشد تولید
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
بیانیه توجیهی وزارت خارجه امریکا درباره توافق سیاسی با ایران
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
ایران متعلق به همه ایرانیان است
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“