فروزنده: مردم با كسي تعارف ندارند اگر مشكلي وجود داشته باشد، حتما بروز ميدهند
معاون رييس جمهور : يك بار به خبرنگاري كه از من در مورد دوركاري سوال كرد، گفتم اين همه ليست شركتهاست، برويد و پيگيري كنيد، اگر يكي از آنها منتقل نشده بودند، بيايد ما را «هو» كنيد
تاريخ انتشار: يکشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۹ ساعت ۱۸:۴۵
لطفالله فروزنده در سمينار «دوركاري و افزايش بهرهوري» كه امروز در مركز همايشهاي رازي و در حضور تعدادي از كارمندان دستگاههاي مختلف دولتي برگزار شد، گفت: فرق مديران دولت نهم و دهم اين است كه آنها خود را نوكر مردم ميدانند و ميخواهند روشهاي بومي را استفاده كنند و در عين حال منش و رفتارشان بر اساس رفتار امام خميني (ره) است.
معاون رييس جمهور ادامه داد: از نظر ما كسي كه نسخه صندوق بينالمللي پول را ميخواهد پياده كند و يا به قيمت توسعه، مردم را له كند و يا فقط به دنبال تشريفات باشد، نميتواند موفق باشد، هر چند كه همه اينها را برخي افراد در دوراني اجرايي كردهاند.
وي اضافه كرد: برخي افراد به جاي اين كه امروز محاكمه شوند، طلبكار هستند.
فروزنده ادامه داد: در سالهاي گذشته سه نظريه در مورد تهران ارائه شده است، در زمان كرباسچي قصد جابجايي پايتخت را داشتند و مطالعاتي در مورد آن نيز صورت گرفت، اما كوچك ترين گامي براي آن برداشته نشد و حتي جهت گيريهايي هم در جهت آن نداشتند، نظريه دوم را آخوندي ـ وزير مسكن وقت ـ ارائه كرد و راه نجات تهران را مديريت واحد شهري اعلام كرد، اما براي آن هم اقدامي صورت نگرفت و مطالعهاي كه در ميدان عمل پيش نرفته باشد، بركتي ندارد.
به گزارش ايسنا، وي نظريه سوم راه نجات تهران را حذف شكاف بين تهران با ساير شهرستانها عنوان كرد و گفت: قرار بود، بسياري از امكاناتي كه در تهران وجود دارد، به شهرستانهاي ديگر نيز منتقل كنيم، اما در اين سالها در اين جهت نيز كه راهحل خوبي بود، اقدامي صورت نگرفت، اما در نهايت رويكرد دولت نهم در سفرهاي استاني همين بود و توانست آن را محقق كند.
معاون رييس جمهور با اشاره به روند فعلي ارتباط مردم با رييس جمهور در سفرهاي استاني كه مردم ميتوانند به راحتي با رييس جمهور ديدار داشته باشند و به وي اعتماد كنند، اظهار كرد: اين امر سرمايه اجتماعي كمي نيست، چرا كه مردم با كسي تعارف ندارند و اگر مشكلي وجود داشته باشد، حتما بروز ميدهند.
وي عنوان كرد: اگر چه تاكنون دولت برخوردي با اين مخالفان نداشته است، اما همچنان ما را به شتاب زدگي و بيبرنامگي متهم ميكنند و با حرفهاي شيكشان ميخواهند موضوعات را به انحراف بكشند.
فروزنده اظهار كرد: موضوع تمركز زدايي در تهران در 14 برنامه سيستمي به صورتي منسجم در حال انجام است و نمره اين كارهاي ما را مردم، رهبري و خداوند ميدهد، من به دوستان در شهرداري گفتهام كه اگر حتي يك نفر هم از تهران خارج شود، باز هم كار ما درست بوده است، اما به شما ميگويم كه تاكنون 120 شركت دفترشان را به خارج از تهران منتقل كردهاند و 20 هزار نفر داوطلب جابجايي از تهران، تاكنون منتقل شدهاند.
وي در ادامه خطاب به مخالفان اين طرح تصريح كرد: شما شعار داديد و يكي را هم عمل نكرديد، اما ما آن را اجرايي كرديم.
معاون رييس جمهور بيان كرد: يك بار به خبرنگاري كه از من در مورد دوركاري سوال كرد، گفتم اين همه ليست شركتهاست، برويد و پيگيري كنيد، اگر يكي از آنها منتقل نشده بودند، بيايد ما را «هو» كنيد.
وي با اشاره به ظرفيتهاي به وجود آمده در استان البرز نيز خاطر نشان كرد: تاكنون تصور ميشد، اگر اين جابجايي وجود نداشته باشد، بسياري از فعاليتها بر روي زمين ميماند، اما اين طور نشده و در حال حاضر استخدام در تهران را به طور كلي ممنوع كردهايم و شش هزار پست سازماني را كم كردهايم.
فروزنده ادامه داد: به دليل همين دو طرح «دور كاري» و «تمركز زدايي» از تهران نرخ مهاجرت و تمايل به انتقال به تهران، بسيار كاهش يافته است.
وي اضافه كرد: قطعا تا اسفند ماه كه آخرين آمارها را اعلام ميكنيم تا 40 درصد برنامه پيشبيني شده را محقق خواهيم كرد.
معاون رييس جمهور در حوزه منابع انساني و تحول اداري به ضرورت اجرايي شدن اهداف دولت الكترونيك اشاره كرد و توضيح داد: همه فعاليتهاي اضافي بايد حذف شوند و سفرهاي درونشهري تهران از 15 ميليون روزانه حال حاضر كاهش يابد.
وي خاطر نشان كرد: 22 درصد نيروهاي انساني كل كشور در تهران حضور دارند و 200 هزار نفر تنها در ستادهاي دستگاههاي مختلف اجرايي فعاليت ميكنند كه بايد اين تعداد قطعا كاهش يابد.
فروزنده تاكيد كرد: حقوق كاركناني كه دوركاري دارند، در صورت تاييد دوركاري آنها قطعا بيشتر خواهد بود و هر تجهيزاتي كه نياز داشته باشند، در اختيارشان گذاشته ميشود.
وي همچنين از تعيين مراكزي براي دوركاري در بخشهاي مختلف استان تهران در آيندهاي نزديك خبر داد و گفت: اين مراكز ميتوانند خدمات مختلف را براي كاركنان با استفاده از امكانات دولتي فراهم كنند.
به گزارش موج ،لطف الله فروزنده معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور در اولين سمينار دور کاري ويژه مديران دستگاههاي اجرايي استان تهران اظهار داشت: دورکاري مي تواند در نظام اداري کشور تحول ايجاد کند و همه کارمندان اعم از رسمي و پيماني مي توانند دورکار باشند.
وي افزود: با توجه به اين که دولت دهم دولت الکترونيک است ما بايد به سمتي برويم که تمام فعاليت هايمان را به صورت الکترونيک انجام دهيم.
فروزنده تأکيد کرد: بايد با تبديل سيستم وقت مزدي به کارمزدي تفکرات و ديدگاههاي سنتي را کنار بگذاريم و سيستم اداري کشور را تغيير دهيم.
معاون منابع انساني رئيس جمهور اظهار داشت: در حال حاضر ژاپن، آمريکا و انگليس کشورهايي هستند که دورکاري را دنبال مي کنند و تا کنون 39 رده شغلي از جمله حسابداري، ويراستاري، مصاحبه گري، امور خدمات به مشتري را دورکاري کرده اند.
وي در پايان با اشاره به اهميت تمرکز زدايي در تهران خاطرنشان ساخت: تمرکز زدايي و انتقال از تهران تا کنون توانسته مهاجرت به پايتخت را کنترل کند.