هيچ كس در مقابل پيامبر و احكام اسلامي در اين مملكت آزادي ندارد و مردم جامعه ما هم اجازه نميدهند عدهاي گردن گلفت پولدار، بازار كشورهاي اسلامي را چراگاه طرحهاي خود قرار دهند
تاريخ انتشار: جمعه ۳ تير ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۱۹
امام جمعه مشهد گفت: دستگاههاي اقتصادي پوشاك به سرباز بي نام و نشان آمريكا تبديل ميشوند كه فقط دلشان به پول در آوردن خوش است اما منفعت اقتصادي به چه قيمت؟ به قيمت دشمني با پيامبر؟
آيتالله سيد احمد علمالهدي در خطبههاي امروز نماز جمعه مشهد با اشاره به هفته قوه قضائيه به مناسبت سالگرد شهادت دكتر بهشتي و ساير شهداي 72 تن، با بيان اينكه مرحوم آيتالله بهشتي انساني عادي و شهيد معمولي نبود، اظهار كرد: طبق فرمايشات مقام معظم رهبري، آيتالله بهشتي شهيد مظلوم و سنگ آسيايي گراني بود كه با گردش خود دهها كار انجام ميداد و انساني با اين خصوصيت در جريان نظام تاسيس شده انقلاب، عنصري كليدي بود كه دشمنان، وجود مقدس وي را از ما و اسلام گرفتند.
وي تاكيد كرد: با توجه به اينكه هفته شهادت وي، هفته قوه قضائيه است، اين قوه بايد خلاء وجودي چنين شهيدي را در جريان نظام و وابستگي
” در تركيه با اجير كردن هزار دختر و زن و پوشاندن لباسهاي خاص به تن آنها، در شهرهاي سراسر كشور باعث ايجاد مد شده و پوشش جلف و پارتيها راه ميافتد و در نتيجه امنيت اخلاقي در خطر است “
امت اسلامي به اين نظام تامين كند.
وي افزود: شهيد بهشتي در موقعيتهاي حساسي كه مردم ما در محاصره انواع ضربات و توطئههاي شيطاني و جنگ تحميلي بودند و نابهكاري و رذالت منافقين نامرد در امنيت داخلي كشور و مشكلات اقتصادي در ابتداي نظام و آوردن شخصيت نابهكاري مثل بنيصدر از طرف ديگر، يك پناهگاه براي امام و مردم بود كه امت اين سرمايه آرامش را از دست دادند.
وي خاطرنشان كرد: بايد به اين نكته توجه داشت كه آيا قوه قضائيه امروز واقعا در نقطهاي قرار دارد كه در برابر اخلالگريهاي مزدوران اجانب، خلاء بهشتي را پر كند و همان طور كه بهشتي مايه امن مردم بود، اين قوه نيز مايه خاطر جمعي مردم باشد و اينجاست كه ميتوان قوه قضائيه را خون بهاي شهيد بهشتي دانست.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه از جمله مشكلات ما از ابتداي انقلاب بحران سازي سياسي و يا اخلاقي و فرهنگي دشمنان اسلام بوده است، تصريح كرد: پس از امام خميني(ره)، مقام معظم رهبري با تدبير حكيمانه، بحران سياسي را از مقابل مردم برميدارند تا جايي كه امروز مردم ما از هيچ بحران سياسي در هيچ موقعيت و زماني ترس ندارند.
وي با اشاره به اهميت بحرانهاي اخلاقي و امنيتي به عنوان يكي از دلواپسيهاي مردم عنوان كرد: در اين ميان بحران اخلاقي سختتر از امنيتي
” كاش مانكنها فقط به ترويج لباسهاي ناهنجار ميپرداختند اما موضوع فقط اين نيست و آنها در پوششهاي ناهنجار دختر و زنهاي ما دخالت ميكنند “
است چرا كه گاهي دلواپسيهاي خانوادهها نسبت به جريان اخلاقي تبديل به يك دلواپسي نهادينه ميشود و تا پايان عمر زندگي را در گام آنها تلخ ميكند و حوادثي كه دامنگير يك دختر يا پسر خانواده ميشود، باعث تلخ شدن زندگي پدر و مادر براي همه عمر ميشود و اينها به عدم امنيت اخلاقي در جامعه مربوط ميشود.
آيتالله علمالهدي ادامه داد: امنيت اخلاقي يك اصل در زندگي مردم است كه تگيهگاه و نقطه قوت آن قوه قضائيه محسوب ميشود. من از نيروي انتظامي و قوه قضائيه به خاطر اجراي طرح امنيت اخلاقي سپاسگزارم و اميدوارم وجود اقدس امام زمان(عج) جامعه ما را در نتيجه اين امر جامعهاي مورد نظر خود بدانند.
وي با بيان اينکه امنيت اخلاقي، مسالهاي بسيار حساس است، گفت: وقتي ميگوييم استكبار زندگي ما را بر هم ميزند، معني آن حضور نظامي مستكبران در كشور نيست بلكه گاهي اوقات آنها دستگاهها و جريانهاي داخلي كشور را به مزدوري و استخدام خود درميآورند كه مساله مانكنها و پوشاك از اين دست مسائل است.
امام جمعه مشهد ادامه داد: در تركيه با اجير كردن هزار دختر و زن و پوشاندن لباسهاي خاص به تن آنها، در شهرهاي سراسر
” هيچ كس در مقابل پيامبر و احكام اسلامي در اين مملكت آزادي ندارد و مردم جامعه ما هم اجازه نميدهند عدهاي گردن گلفت پولدار، بازار كشورهاي اسلامي را چراگاه طرحهاي خود قرار داده و عدهاي هوسباز، هوسبازي را در خيابانهاي اين شهر مقابل چشمان مردم قرار دهند “
كشور باعث ايجاد مد شده و پوشش جلف و پارتيها راه ميافتد و در نتيجه امنيت اخلاقي در خطر است.
وي با اعتقاد بر اينكه دشمنان به اين نتيجه رسيدند كه براي ضربه زدن به ما راهي بهتر از بر هم زدن امنيت اخلاقي و ايجاد بد پوششي در جامعه نيست، يادآور شد: دستگاههاي اقتصادي پوشاك به سرباز بي نام و نشان آمريكا تبديل ميشوند كه فقط دلشان به پول در آوردن خوش است اما منفعت اقتصادي به چه قيمت؟ به قيمت دشمني با پيامبر؟
آيتالله علمالهدي تاكيد كرد: كاش مانكنها فقط به ترويج لباسهاي ناهنجار ميپرداختند اما موضوع فقط اين نيست و آنها در پوششهاي ناهنجار دختر و زنهاي ما دخالت ميكنند و بايد با همه اين مسائل با اقتدار برخورد شود و متوليان نظام نميتوانند بايستند و فقط نگاه كنند.
وي افزود: قوه قضائيه ميراث خوار شهيد بهشتي است و بايد فكر وي را در ترويج احكام نظام داشته باشد و نيروي انتظامي نيز كه ميراث خوار شهيدان جبهه است و بايد در مقابل دشمنان جنگ نرم بايستد و در صف مقدم اين جبهه باشد تا اجازه بروز توطئههاي شيطاني را در كشور ندهد.
وي با بيان اينكه در اين مملكت همه چيز و همه كس آزاد است كه بخورد و بپوشد و انديشه خود را بگويد، عنوان كرد: هيچ كس در مقابل پيامبر و احكام اسلامي در اين مملكت آزادي ندارد و مردم جامعه ما هم اجازه نميدهند عدهاي گردن گلفت پولدار، بازار كشورهاي اسلامي را چراگاه طرحهاي خود قرار داده و عدهاي هوسباز، هوسبازي را در خيابانهاي اين شهر مقابل چشمان مردم قرار دهند.