لاريجاني: با فکر نبايد به صورت مرده باد، زنده باد برخورد کرد
مبناي ما نبايد راي باشد، بلکه اين حق است که مبناي ما را تعيين ميکند جريانهاي اصيلي که ميخواهند مبنادار حرکت کنند بايد حقمدار باشند
تاريخ انتشار: يکشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۷:۴۹
علي لاريجاني ظهر امروز يکشنبه -21 فروردين ماه - در نشستي مشترک با اعضاي فراکسيون حزب موتلفه اسلامي، در بخشهايي از سخنان خود گفت:
آن چيزي که مهم است، اين است که ما چطور ميتوانيم موتور اقتصادي کشور را روشن کنيم، شعار امسال با يک هدفگذاري و به طور قطع با توجه به ضعفهاي موجود انتخاب شد.
رئيس قوه مقننه با بيان اينکه بايد ترسيم درست و واقعگرايانه از وضعيت اقتصادي کشور داشته باشيم، گفت: ما چه بخواهيم مشکلات اشتغال و بيکاري را برطرف کنيم و چه بخواهيم سطح درآمدها را بالا ببريم، همگي به رشد اقتصادي کشور بستگي دارد که متاسفانه از اين رشد رقم خوبي نيست و از متوسط جهاني پايينتر است.
وي اظهار کرد: رشد اقتصادي به اين نيست که ما تعداد پروژههايي که دولت انجام ميدهد را افزايش دهيم، رشد اقتصادي از اين درنميآيد. البته زماني که نظامهاي متمرکز سوسياليستي در کشورها بود شايد اين طور تصور ميکردند، اما بعدها فهميدند که تنها راه رشد اقتصادي اين است که ذهن مردم را درگير اقتصاد کشور کنيم.
لاريجاني در ادامه صحبتهاي خود به نيروي انساني، عنصر الهامبخش، منابع انرژي و معدني در کشور اشاره کرد و افزود: تمامي اين منابع به نوعي فرصتهاي ما است، اما اينکه اين با چه مکانيزمي ميتواند تحقق پيدا کند و به رشد توسعهاي که رهبر معظم انقلاب فرمودند در برنامه به 8 درصد برسد، نه تنها دولت نميتواند محقق کند، بلکه شرکتهاي شبهدولتي نيز نميتوانند آن را محقق کنند، مهم است.
وي تنها راه رشد اقتصادي و تحقق فرموده رهبر معظم انقلاب را ايجاد فضاي تسهيل کسب و کار و ايجاد مشارکت همه سطوح جامعه در اقتصاد عنوان کرد و ادامه داد: يکسال از عمر مجلس هشتم باقي مانده و رهبر معظم انقلاب نيز يک راهنمايي کردند، اين پايداري اقتصادي زماني است که روانسازي اقتصادي در توليد رخ بدهد، براساس گزارشهايي که من دارم نقصهايي در اين زمينه وجود دارد.
لاريجاني افزود: وضعيت سرمايهگذاري، کشاورزي و دامداري داراي نقص است و مخصوصا در جريان هدفمندي يارانهها بر تبعات توليدي بايد خيلي حساس باشيم، اين بعد از مدتي ميتواند به اشتغال موجود لطمه بزند، يعني بايد ببينيم مشکلات دامداران، مرغداران و کشاورزان چيست؟
رئيس قوه مقننه با بيان اين که کشاورزان در مورد قيمت گاز، نفت و برق با مشکل مواجه هستند، تصريح کرد: اين تصور که بخش کشاورزي و دامداري را بدون يارانه بگذاريم درست نيست، حتي در کشورهاي توسعه يافته مانند ژاپن دولت از اين 2 بخش به طور جدي حمايت ميکند در حالي که در کشور ما اينگونه نيست.
وي دليل اين عدم توجه به کشاورزي و دامداري را عدم رقابت اين 2 حوزه با ساير بخشهاي اقتصادي دانست و بر ضرورت تحت پوشش دولت قرار دادن کشاورزي و دامداري تاکيد کرد.
لاريجاني در ادامه صحبتهاي خود به توجه فراکسيون حزب موتلفه به حوادث منطقه اشاره کرد و يادآور شد: اين موضوع کماهميتي نيست و حساسيت شما نيز قابل فهم است، ما همواره از ملتها و قيامهاي مردم منطقه حمايت کردهايم و اين سادهانديشي است که بخواهيم به دليل منافع از آنها حمايت نکنيم و در واقع همانطور که از فلسطين حمايت ميکنيم حامي ساير کشورهاي منطقه نيز هستيم.
به گفته لاريجاني، وظيفه ما امروز در گروي حمايت از نهضتهاي منطقهاي است و خامي است که فکر کنيم، اين انقلابها چندروزه هستند.
نماينده مردم قم در مجلس، با بيان اين که برخي از حرفهاي کمبنيه از نظر اسلامي در کشور ما ديده ميشود، اظهار کرد: اين حرفها در واقع اصيل نيست و فراکسيون موتلفه بايد بتواند اينها را ميزان کند که تا چه اندازه اينها با تفکر اصيل فاصله دارند، مسائلي که از آن بوي ناسيوناليستي ميآيد حرفهاي اصالتداري نيست ممکن است مسائل ديگري در درونش وجود داشته باشد، اما با اين شرايط کشور عاقلانه نيست که ذهن جامعه را مغشوش کنيم.
وي در ادامه عنوان کرد: فراکسيون حزب موتلفه بايد با بيان درست نظر و پيشنهادهاي خود را بدهد و البته من معتقدم با فکر نبايد به صورت مرده باد، زنده باد برخورد کرد، بلکه بايد با تفکر با اينگونه فکرها برخورد کرد. لاريجاني با تاکيد بر اين که مبناي کارها هميشه بايد براساس حق باشد، افزود: برخي آسيبهاي فرهنگي در جامعه ما وجود دارد که البته مبناي ما نبايد راي باشد، بلکه اين حق است که مبناي ما را تعيين ميکند.
به گزارش موج، رئيس قوه مقننه تصريح کرد: جريانهاي اصيلي که ميخواهند مبنادار حرکت کنند بايد حقمدار باشند، يعني آنجايي که کژي در مسائل فرهنگي مشاهده ميکنند با روش خودش آن را ساماندهي و پيگيري کنند، تذکر بدهند و گاهي راهنمايي کنند.
وي همچنين گفت: برخي از مسائل وجود دارد که ممکن است در پروسه انتخابات هم مهم باشد، ولي اينها همه فرع بر رفتارهاي اصيلي که ما داريم است، قاعدتاً مجلس هشتم هم از نظر پايبندي به اصول و هم از نظر پايبندي به مباني انقلاب اسلامي و تفکرهاي اصيل دارد و اين را هم در برهههاي مختلف نشان داده و نگاهش به مسائل طبيبانه است، ما رفتارهاي جنجالي را مناسب نهادهاي اصلي انقلاب نميدانيم در صورتي که حرکت اين نهادها بايد طبيبانه باشد.
نظرات بينندگان: ۰ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۱ نظر غيرقايل انتشار