اهدای جنين در دو مورد انجام مي شود؛ نخست در مواردي كه مشكل ناباروري مربوط به مرد است و دوم، زوجهايي كه در ساير روشهاي درمان ناباروري توفيق نيافتند، اما زن امكان نگهداري جنين اهدايي را دارد.
تاريخ انتشار: دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۸:۳۰
تيترآنلاين - اهدای جنين در دو مورد انجام مي شود؛ نخست در مواردي كه مشكل ناباروري مربوط به مرد است و دوم، زوجهايي كه در ساير روشهاي درمان ناباروري توفيق نيافتند، اما زن امكان نگهداري جنين اهدايي را دارد. در روند اهداي جنين، زوجين پس از توفيق نيافتن در ساير روشها براي تاييد اين موضوع، نامهاي به دادگاه خانواده و پزشكي قانوني ارايه ميكنند. پزشكي قانوني و دادگاه نيز پس از بررسي اين درخواست، در صورت موافقت مجوز اين كار را صادر ميكند.
زوجين با ارايه مجوز ميتوانند به مركز نگهداري جنينهاي اهدايي مراجعه يا خودشان اهداكننده جنين را معرفي كنند.
كتاب «اهداي جنين و دیگر روشهای باروری کمکی در حقوق ایران» كه توسط نجات فیضالهی گردآروي شده است، دو بخش پزشکی و حقوقی دارد.
آگاهی از موضوعات مطرح شده در بخش پزشکی این كتاب برای حقوقدانان و ساير محققانی که در حوزه اهدای جنین فعالیت علمی دارند، از اهميت برخودار است و توجه به جنبههای حقوقی اهدا و دریافت جنین برای پزشکان و متخصصان فعال در این زمینه مفيد به نظر ميرسد.
به گزارش ايبنا، چاپ نخست كتاب «اهداي جنين و دیگر روشهای باروری کمکی در حقوق ایران» در شمارگان 1000 نسخه، 388 صفحه و بهاي 60000 ريال از سوي انتشارات جاودانه منتشر شد.