ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
20 May 2025, سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ , ۲۲ ذو القعدة ۱۴۴۶
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
چگونه سالانه 5 ميليون گردشگر براي فسق و فجور به خارج اعزام مي شود؟!
رمانتیک‌ترین مقاصد گردشگری جهان برای زوج‌های جوان
آمار گردشگران ورودی ساختگی یا واقعیت؟
هفتة بی‌رمق گردشگری!
موتور خاموش سفارتخانه‌های ایران در جذب گردشگر
داخلی     آرشيو خبر     ميراث و گردشگري
کد مطلب : 4144
۰
توصيه مطلب 
تكليف كرده‌ايم 7 ميليون گردشگر وارد کشور شوند
صدرا محقق
رييس سازمان ميراث فرهنگي: من به معاونانم در سازمان تكليف كرده‌ام بايد در سال آينده اين ميزان گردشگر به كشور وارد شود
تاريخ انتشار: چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۳۶
تكليف كرده‌ايم 7 ميليون گردشگر وارد کشور شوند
رييس سازمان ميراث فرهنگي چند روز پيش گفته بود سال آينده بايد هفت ‌ميليون گردشگر خارجي به كشور بيايد. هفت ‌ميليون عدد بزرگي است، مخصوصا وقتي منابع مستقل تعداد واقعي گردشگران ورودي به كشور در سال‌هاي پيش از اين را حدود يك ‌ميليون براي هر سال اعلام مي‌كنند. البته مسوولان سازمان اين عدد را حدود سه ‌ميليون نفر ذكر كرده‌اند ولي كارشناسان در صحت آمار سازمان شك دارند و مي‌گويند در اين آمار ديپلمات‌ها و مهاجران افغان هم محاسبه شده است. روز گذشته در حاشيه مراسم «مديريت بحران در موزه‌ها و مخازن نگهداري اموال تاريخي- فرهنگي» فرصتي دست داد تا از حسن موسوي رييس سازمان بپرسم، آيا اعلام آمار هفت ‌ميليوني براي گردشگري ورودي به كشور در سال آينده با توجه به وضعيت جهاني كشورمان واقع‌بينانه است که پاسخ اين بود: «هفت ‌ميليون گردشگر ورودي آمار نيست، تكليف است، يعني من به معاونانم در سازمان تكليف كرده‌ام بايد در سال آينده اين ميزان گردشگر به كشور وارد شود، رسانه‌ها هم بايد براي اين كار، ما را حمايت كنند. ما را تحريم مي‌كنند تا گردشگر به ايران وارد نشود. ما اين كار را تكليف كرده‌ايم كه بشود و بايد انجام شود، براي اين كار بايد از همه ظرفيت‌هاي كشور كمك بگيريم، چون ما به‌تنهايي قادر به اين كار نيستيم.
‌آقاي موسوي هفت ميليون گردشگر خيلي زياد نيست؟ راهكارها و سازوكارهاي اتخاذ شده شما به عنوان مسوولان سازمان براي جذب اين تعداد گردشگر چيست؟
براي اين كار موضوع تسهيل صدور رواديد براي 60 كشور جهان را در دستور كار قرار داده‌ايم، پيگيري‌هايي نيز با وزارت امورخارجه انجام شده و معاون كنسولي اين وزارتخانه قول‌هاي خوبي به ما داده است. خوشبختانه دولت در همه زمينه‌ها در حال كمك به اين سازمان است. علاوه بر اين، نمايش آثار موزه، سامان‌ بخشيدن موزه‌ها و اقداماتي ديگر در اين زمينه از رويكردهاي ما براي جذب گردشگران خارجي است، چراكه در هيچ موزه‌اي در دنيا به اندازه موزه ملي ايران اثر وجود ندارد. به همين دليل تلاش مي‌كنيم به صورت ويژه به جذب پژوهشگران تاريخي دنيا براي بازديد از موزه‌هاي كشور بپردازيم.
‌آيا در ميان اين كشورها چين هم وجود دارد، چراكه مسوولان پيش از شما روي جذب گردشگران اين كشور پرجمعيت وعده‌هاي بسياري داده بودند؟
اين امر به سياست‌هاي همه بخش‌هاي كشور بازمي‌گردد. ما در حال صحبت با وزارت امورخارجه هستيم. دستگاه‌هاي ذي‌ربط نيز بايد در اين زمينه اقداماتي را انجام دهند. وزارت امورخارجه با حساسيت در حال تعقيب اين قضيه است و نظرها درباره‌ آن مثبت است. چون نبايد براي جذب گردشگر به كشور دست به كاري بزنيم كه مصالح كلي كشور به مخاطره بيفتد.
‌مبلغ بودجه سازمان براي سال جديد مشخص شده است، اين ميزان نسبت به سال قبل چه ميزان كاهش يا افزايش داشته و زمينه‌هاي مصرف آن چگونه پيش‌بيني شده است؟
در بودجه سال 91 بودجه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري كشور حدود 20 تا 25‌درصد افزايش داشته است كه اين ميزان در همه‌ زمينه‌ها در حوزه‌ ميراث‌فرهنگي و گردشگري خواهد بود. اكنون نيز با ايجاد يك كارگروه در حال شناسايي پروژه‌هاي اولويت‌دار در كشور هستيم تا با شناسايي و معرفي آنها، براساس اولويت‌ها پروژه‌ها را اجرا كنيم.
‌در صورت تصويب اين بودجه چه ميزان از آن به معاونت حفظ و احيا و چقدر به ديگر معاونت‌ها تخصيص داده خواهد شد؟
در مجموع 50‌درصد از بودجه سال آينده به معاونت حفظ و احياي سازمان ميراث فرهنگي و مابقي نيز در ديگر زمينه‌هاي كاري سازمان هزينه خواهد شد.
حسن موسوي همچنين در اين همايش با تاكيد بر لزوم محافظت از اشياي نفيس موجود در موزه‌ ملي گفت: موزه‌ ملي كنوني ايران 74 سال پيش ساخته شده است و به لحاظ امن بودن وضعيت مناسبي دارد، علاوه بر اين به دليل محدوديت جا بخش زيادي از آثار را نيز نمي‌توان به نمايش گذاشت، به همين دليل در تلاش هستيم موزه‌اي جديد با بنايي فاخرتر و نفيس‌تر در آينده به اين منظور بسازيم. او همچنين درباره‌ چگونگي بازيابي مخازن موزه‌ها و ميزان رشد بودجه براي آنها در كشور گفت: براي موزه ملي و مخازن آن بايد بودجه‌ها رشد و جهشي ويژه داشته باشند. دولت در اين زمينه حساسيت بالايي دارد و پيش از اينكه بلايي سر موزه‌ ملي بيايد، بايد آن را منتقل كنيم. براساس گفته‌هاي اين مقام مسوول همچنين قرار است در ارگ آزادي با استفاده از آثار موزه‌ هنرهاي ملي، موزه هنرهاي سنتي- ملي تشكيل شود. موسوي افزود: مكان قبلي اين موزه يك فضاي كوچك بود، به همين دليل به آنجا برنمي‌گرديم. موزه هنرهاي سنتي هنوز شكل نگرفته است و در حال نهايي كردن طرح‌هاي آن هستيم.
مرجع : شرق
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
تاریخ‌سازی ترکیه با تصاحب شخصیت‌های برجسته ایرانی
محو اولین نقش‌برجسته ساسانی در آینده‌ای نزدیک
اجساد هرگز در ایران مومیایی نشده‌اند
سال ۹۲؛ شکست‌ پرونده‌های ایران در فهرست آثار جهانی
افزایش ۲۰ درصدی نرخ هتل‌ها در سال ۹۳
از «تار» و «چوگان» که گذشت، مفاخر را دریابید
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“