ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
19 May 2025, دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ , ۲۱ ذو القعدة ۱۴۴۶
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
مشكلات كنوني كشور با افزايش تعداد فرزندان حل نمي‌شود
بنده شعار دو بچه کافی است را قبول ندارم
داخلی     آرشيو خبر     شهر و محيط زيست
کد مطلب : 253
۰
توصيه مطلب 
قاليباف
نبايد حرفي بزنيم كه با آن منطبق نباشد
در سال 64 موج كمبود شير خشك و پوشك بچه بود كه نتوانستيم حل كنيم، پس از آن كلاس‌هاي شلوغ در مدارس ابتدايي بود امروز موج اين بحران به اشتغال، مسكن و ازدواج اين جمعيت رسيده است كه نمي‌توانيم حل كنيم
تاريخ انتشار: جمعه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۲۰:۳۷
نبايد حرفي بزنيم كه با آن منطبق نباشد
محمدباقر قاليباف، در همايش روز جهاني ماما كه در سالن همايش‌هاي برج ميلاد برگزار شد، اين روز را به خانواده مامايي كشور تبريك گفت و افزود: اين روز از دو جهت با ارزش است، از يك سو توجه به سلامت جامعه و نوزادان و از سوي ديگر روز ماما روز گراميداشت تلاش‌هاي بي‌شائبه بانواني است كه توانسته‌اند با حضور خود حفاظت و سلامت را براي زنان و نوزادان به ارمغان آورند. 
وي ادامه داد: جمعيت ماماها، پيام آوران شادي و اميد به جامعه هستند و شكي نيست كه آنها آرام‌بخش پر‌اضطراب‌ترين لحظاتي هستند كه مادران و پدران در طول زندگي خود با آن روبرو هستند.

* امروز تبعات رشد غير منطقي جمعيت در سال 64 را مي‌پردازيم

قاليباف خاطر نشان كرد: رشد غير منطقي جمعيت در سال 64 كه ميزان مواليد به يك ميليون و 800 هزار در سال رسيد ، طوري بود كه تا امروز تبعات آن را مي‌پردازيم ، هرچند منابع كشور ما و ظرفيتش دو برابر اين جمعيت است، اما بالفعل كردن اين ظرفيت‌ها و بالفعل كردن فرصت‌هاي اقتصادي نيز اهميت دارد.
وي افزود : تنظيم خانواده موضوع جدي است و با سياست قطعي بايد مورد توجه خانواده‌ها باشد، اگر خانواده‌اي به خواست خود، خواهان تعداد زيادي ازفرزندان بود، كسي مخالفتي ندارد، اما اگر خانواده‌اي به هر دليلي اين تعداد فرزند را نخواهد، نبايد آن را تشويق به اين كار كنيم، بلكه امكان آن را فراهم كنيم تا خواسته‌هاي خود را به طور شرعي، قانوني و اخلاقي برآورده كند تا شاهد گناهان كبيره‌اي چون سقط جنين نباشيم و ظرفيت تولد فرزندان جديد را در خانواده و جامعه ايجاد كنيم.

* موج كمبود شير خشك در سال 64 را نتوانستيم حل كنيم

شهردار تهران خاطر نشان كرد: در سال 64 موج كمبود شير خشك و پوشك بچه بود كه نتوانستيم حل كنيم، پس از آن كلاس‌هاي شلوغ در مدارس ابتدايي بود كه اين موضوع نيز حل نشد و امروز موج اين بحران به اشتغال، مسكن و ازدواج اين جمعيت رسيده است كه نمي‌توانيم حل كنيم، ما كه اين تجربه را داشتيم نبايد حرفي بزنيم كه با آن منطبق نباشد.
وي با اشاره به شعار دو فرزند كافي است، گفت: بايد اين امكان را فراهم كنيم تا خانواده‌ها بتوانند خودشان در مورد تعداد فرزندانشان تصميم گيري كنند.
شهردار تهران تصريح كرد: برخي تصميمات شايد خوب باشد، اما گاهي برداشت‌هاي غير منطقي از آن مي‌شود، اينكه براي هر فرزندي كه متولد مي‌شود، سرمايه گذاري كنيم و سرمايه‌اي براي آن درست كنيم؛ كار خوبي است، اما بايد ابعاد آن را فراهم كنيم تا داستان فردي نباشد كه يك دكمه داشت و به خاطر آن خواست تا كت و شلوار بدوزد.

* مي‌توان گفت شهر را بيشتر مردانه ساخته‌ايم و كمتر به زنان توجه كرديم

قاليباف نقش ماما را در حوزه سلامت در خانواده بسيار جدي و مهم دانست و خاطر نشان كرد : شهرداري تهران در گذشته نه چندان دور، عمدتاً به عنوان سازماني خدماتي مورد توجه بود و توقع مردم نيز از آن در همين حد بود، اما امروز بر اين باوريم كه شهر بيش از آنكه از لحاظ كالبدي مورد نظر باشد انسان‌ها در آن مهم هستند و اگر ما در حوزه كارهاي خدماتي، عمراني و حمل و نقل فعاليت مي‌كنيم نه به خاطر آن است كه وظيفه ماست بلكه همه اين‌ها مقدماتي است كه مردم شهر به جهت روحي و رواني در آسايش نسبي قرار گيرند.
وي افزود: در اين ميان توجه به موضوعات آمادگي جسماني از يك طرف و از طرف ديگر توجه به عرصه روح و روان ضرورتي اجتناب ناپذير است.
وي با بيان اينكه 50 درصد جامعه ما را بانوان تشكيل مي‌دهند، اما با اين وجود كمتر به اين قشر توجه شده است، گفت: بسياري از امكانات شهرها به گونه‌اي بوده است كه ما شهر را بيشتر مردانه ساخته‌ايم و كمتر به زنان توجه كرديم.
شهردار تهران افزود: در شهرداري تهران بر اين موضوع متمركز شده‌ايم تا در كنار مسائل عمراني و خدماتي، به مسائل روحي و رواني نيز توجه كنيم و باور داريم كه خانواده نقش كليدي در جامعه دارد و اگر خانواده نقش تربيتي خود را به درستي انجام دهد، جامعه‌اي سالم خواهيم داشت كه مورد قبول ساير جوامع در مقايسه با آنان خواهد بود.
وي با بيان اينكه شهرداري به خانواده‌ از بعد مادي و معنوي بسيار توجه دارد، گفت: بسياري از اقدامات شهرداري در زمينه اوقات فراغت به گونه‌اي بوده است كه همه اعضاي خانواده با هم بتوانند از امكانات و فضاهاي به وجود آمده استفاده كنند كه در گذشته نه چندان دور اينگونه نبود، ما امروز علاوه بر فضاهاي ورزشي ويژه بانوان، در بسياري از مجموعه‌هاي ورزشي شهرداري، زنان و مردان اين امكان را دارند تا در فضايي مستقل و كنار هم فعاليت كنند كه اين موضوع در انسجام خانواده مؤثر است.

* درصدد هستيم بخشي از عقب ماندگي‌هاي بانوان در شهر را جبران كنيم

قاليباف افزود: در شهرداري تهران به دنبال آن هستيم تا بخشي از عقب ماندگي‌هاي بانوان در حوزه شهر را نسبت به گذشته جبران كنيم و خود را در زمينه سلامت خانواده مكلف مي‌دانيم كه خانه‌هاي سلامت به همين دليل راه اندازي شدند و شما نقش مهمي در همكاري با شهرداري در اين زمينه مي‌توانيد داشته باشيد تا با رويكرد محله محوري از اين ضرورت غافل نشويم.
وي تصريح كرد: اگر سلامت جامعه دچار مشكل شود تبعات اجتماعي و اقتصادي زيادي دارد كه كانون گرم خانواده را دچار مشكل مي‌كند و آن را به هم مي‌زند؛ در صورتي كه شهروند سالم داشته باشيم مي‌توانيم خانواده سالم و به دنبال آن محله سالم و شهري سالم داشته باشيم.
قاليباف با بيان اينكه رسيدن به شهري سالم از خانواده شروع مي‌شود و زنان نقش مهمي در اين زمينه دارند، گفت: ما در شهرداري تهران با همه وجود سلامت را امري ملي و انساني مي دانيم و آن را درك كرده‌ايم وهمه نهادها نيز بايد در اين زمينه خود را مسئول بدانند.
شهردار تهران افزود : هرچند وظيفه اصلي رسيدگي به حوزه‌هاي سلامت بر عهده مجموعه بهداشت و درمان است اما شهرداري تهران در هماهنگي و همكاري با آنها خود را مكلف مي‌داند.
وي افزود: بايد تصميمات اين حوزه پخته و كارشناسي و منطبق با شرايط ديني، نظر مراجع بزرگ، امام خميني (ره)، مقام معظم رهبري و همه افرادي كه در اين زمينه تجربه علمي دارند، باشد.
شهردار تهران افزود: از افتخارات نظام اسلامي ما اين است كه در 20 سال گذشته ، تنظم خانواده و شبكه بهداشت را به طور منطقي و اصولي و كاملاً خود باور در مجموعه خانواده‌ها نهادينه كرد واين موضوع امروز تا دورترين روستاهاي ما نيز وجود دارد.
مرجع : فارس
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
مسافر و راننده از وضعیت نرخ کرایه ها ناراضی اند
جولان ماشین‌ها در خیابان، خاطره‌سازی پیاده‌ها در زیرگذر
سقوط آزاد ایران در آلودگی هوا
بهتر نیست به جای انتقال پایتخت پیگیر توسعه حمل و نقل عمومی تهران باشید؟
حمل‌ونقل عمومی در مواقع آلودگی هوا رایگان شود
آلودگی هوا؛ میراث سوء مدیریت
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“