تيترآنلاين - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، عملکرد بانکها را علت اصلی رکود سرمایهگذاری در کشور خواند و گفت: بانکها در ارائه تسهیلات به سرمایهگذاران و با دریافت بهرههای بالا از مشتریان، رغبت آنها به سرمایهگذاری در کشور را کاهش دادهاند.
به گزارش اخبار چند رسانه ای واحد مرکزی خبر به نقل از خانه ملت ، "فخرالدین حیدری" از عملکرد نظام بانکی کشور به شدت انتقاد کرد و اظهار داشت: در نظام بانکی کشور هیچ گونه اصول و ضابطه ای وجود ندارد.
نماینده مردم سقز و بانه در مجلس، بانک های کشور را مهمترین عامل کمبود سرمایه گذاری در کشور خواند و تصریح کرد: بانک های کشور طبق قانون هنگام ارائه تسهیلات شریک مشتری می شوند، اما این موضوع در جایی ثبت نمی شود و بانک ها در هنگام زیان مشتری، هیچ مسئولیتی را بر عهده نمی گیرند.
وی با بیان این که بانک ها بلافاصله بعد از تأخیر مشتری در پرداخت اقساط خود، مشتری را جریمه می کنند، تصریح کرد: سئوال من این است که اگر بانکها در مقابل مشتری به تعهدهای خود عمل نکند، چه سازمانی این تخلف را بررسی می کند؟
حیدری همچنین درباره اهداف کلی بانک ها توضیح داد: بانک ها افزون بر رشد و توسعه خود، به فکر رشد و توسعه اقتصاد کشور هم هستند، اما متأسفانه با قوانین موجود در نظام بانکی کشور، بانک ها به صورت مطلوب به توسعه اقتصادی کشور کمک نمی کنند.
وی با بیان این که بسیاری از بانک های جهان از مشتریان خود حداکثر پنج درصد سود دریافت می کنند، افزود: مشکلات بانک های کشور ما خصوصی یا دولتی بودن آنها نیست، زیرا بانک های خصوصی بیشتر از بانک های دولتی از مشتریان سود دریافت می کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین، مشکل بانک های کشورمان را نبودن قانون مناسب و همچنین دریافت سود بالا از مشتریان برشمرد.