نبايد داشته هايمان را ديگران برده و بعد از دويست سال آن را به عنوان فناوري به ما تحويل دهند
مسوولين و مديران بايد توجه داشته باشند كه خادم و نوكر مردم هستند و اگر مسوولين با همه وجود احساس خادمي داشته باشند در چنين صورتي خدمتگذاري آنها اثر گذار خواهد بود.
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۴۳
تيترآنلاين - دكتر محمود احمدي نژاد در ديدار مديران استان خراسان شمالي و در روز 13 آبان ، در بخشي از سخنان خود اظهار داشت: دشمنان با تصور اينكه با جدا كردن رهبري از مردم مي توانند سيطره خود را نهادينه و براي هميشه ملت را به بند بكشند امام (ره) را تبعيد كردند غافل از اينكه هر كس هر اقدامي انجام مي دهد در حقيقت در معادلات الهي حركت و قطعات پازل الهي را تكميل مي كند.
وي افزود: بوش هم خيال مي كرد با حمله به منطقه مي تواند سيطره خود را بر ملت هاي منطقه تحميل كند اگر چه جنايت هايي كه مرتكب شد بسيار تلخ بود اما او هم با اقدامات خود قطعات پازل الهي را تكميل كرد و اقداماتش به بيداري ملتهاي منطقه و ريشه كني ظلم از دنيا منجر خواهد شد.
رييس جمهور ساختن ايران را ساختن كل دنيا و انديشه هاي بشري دانست و گفت: از صد سال پيش دنياي مادي براي اثبات حقانيت خود پيشرفت هاي مادي را ارائه مي كند . آنان فن آوري، عمران و آباداني را چاذبه اي براي انديشه امانيستي قرار داده و به واسطه آن بلايي بر سر بشريت آوردند كه در طول تاريخ بي سابقه بوده است. در چنين شرايطي فرصتي در اختيار ملت ايران قرار گرفته است كه بايد با ساختن، ايجاد و مديريت حقانيت انديشه هاي الهي را بر جهان اثبات كنند.
دكتر احمدي نژاد خاطر نشان كرد: متاسفانه در مقطعي، عدهاي اين انديشه پوسيده را كه در روند توسعه لاجرم بايد بخشي از مردم پايمال شوند، تحميل كرده و آن را لازمه توسعه مي دانستند، درحاليكه همه انسانها محترم و عزيز هستند و بايد به حقوق آنها احترام گذاشت از اين رو نبايد رسيدگي به امور جزيي مردم كم اهميت تصور شود.
رييس جمهور تصريح كرد: در جمهوري اسلامي و نظام ولايت رابطه مردم با حكومت باساير كشورها تفاوت اساسي دارد. در اين نظام مردم حداكثر توقع را از حكومت دارند و در نقطه مقابل حداكثر فداكاري و جانفشاني را انجام مي دهند.
وي افزود: مسوولين و مديران بايد توجه داشته باشند كه خادم و نوكر مردم هستند و اگر مسوولين با همه وجود احساس خادمي داشته باشند در چنين صورتي خدمتگذاري آنها اثر گذار خواهد بود.
رييس جمهور لازمه ساختن و پيشرفت استان را نيازمند الگو دانست و گفت:در پي برنامه هاي سوم و چهارم توسعه مبالغ زيادي براي رفع مشكلات بخش هاي گوناگون كشور در نظر گرفته شده بود اما اين مشكلات همچنان باقي و تا رسيدن به نقطه مطلوب نيز فاصله دارد، علت اصلي آن اين است كه الگوهاي در نظر گرفته شده در اين برنامه ها اصيل و بومي نبوده اند و در مقابل هزينه هاي زياد نتيجه كمي به دست مي آمد.
وي افزود: غرب برنامه توسعه را در بخش هاي اقتصادي، سياسي و فرهنگي تدوين كرده و آن را با ادبيات خاصي به ساير كشورها فرستاده است و متاسفانه عده اي در داخل نيز آن را ترجمه و به عنوان دستاورد علمي، عملياتي كردند و اين در حالي است كه اينگونه برنامه ريزي ها هرگز نمي تواند كشورمان را به منزل مقصود برساند.
رييس جمهور افزود: در معيار ما كمال انسان در بهره مندي مادي بيشتر و فضل و برتري انسانها به داشته هاي مادي نيست بلكه براي ملت ايران تحقق عدالت در همه جاي دنيا مهم است و پذيرفتني نيست كه به طور مثال 50 ميليون نفر از امكانات اوليه زندگي برخوردار نباشند.
دكتر احمدي نژاد استفاده از داشته هاي بومي را مورد تاكيد قرار داد و گفت: نبايد به گونه اي باشد كه داشته هاي كشورمان را ديگران برده و بعد از دويست سال آن را به عنوان فناوري هاي نوين به ما تحويل دهند. وي خطاب به مديران اظهار داشت: بايد همه مسوولين دست به دست يكديگر همه مردم را عزيز شمرده و مسائل آنان را مسائل خود دانسته و در مسير الگو و نمونه ساختن استان حركت كنند.