نباید اجازه داد که بساط نقد در کشور برچیده و تعطیل شود
نقدپذیری از ملاک های اصلی و اصولی در انتخاب مدیران است و اگر مسولی جزء افراد متخصص و معتقد باشد اما تحمل نقد را نداشته باشد نمی توان مسئولیتی را به او سپرد
تاريخ انتشار: شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۰۷
تيترآنلاين - "سیدجلال یحیی زاده" در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با انتقاد از فضای نقد جاری در کشور گفت: فضای نقد فعلی در شان انقلاب و مردم سالاری دینی ما نیست و فضای نقادی در کشور همسنگ و هماهنگ و همسو با نظام سیاسی ما که آزادترین نظام سیاسی در دنیا است، نیست.
وی ادامه داد: در مورد نقد 2 مسئله باید مورد توجه قرار گیرد؛ یکی رعایت انصاف در نقد کردن که باید از جانب نقادان رعایت شود و دیگری ظرفیت نقد پذیری نقد شونده که متاسفانه در حال حاضر نقد شوندگان از ظرفیت بالایی برای پذیرفتن نقدها برخوردار نیستند.
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در هر دو مورد باید اصلاحاتی صورت گیرد و اگر متنقدان در نقادی منصفانه تر عمل کنند شاید آستانه تحمل نقد شوندگان هم افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه نقد کردن فرصت بزرگی برای اصلاح در همه زمینه های ساختاری است تاکید کرد: نقد کردن سهل الوصول ترین و مناسب ترین روش برای اصلاح امور مردم، ملکت و مسائل سیاسی است و حتی اگر بعضی از نقدها توام با بی انصافی فراوان باشد باز هم نمی توان اهمیت نقد را منکر شد.
یحیی زاده تصریح کرد: مسئولین حتی اگر در معرض نقد غیر منصفانه قرار گیرند باید صبر و حوصله داشته باشند تا بساط نقد برچیده نشود و نباید اجازه داد که بساط نقد در کشور برچیده و تعطیل شود چرا که در آن صورت باید منتظر تعطیلی توسعه و پیشرفت و تعالی کشور باشیم.
وی مهمترین اثر نقد را پرهیز از تکرار اشتباه دانست و گفت: اگر نقد به شکل مطلوب و معقول استفاده شود روش مندرس و نخ نمای آزمون و خطا که چیزی جز از دست دان فرصت ها نیست تکرار نمی شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نقدپذیری از ملاک های اصلی و اصولی در انتخاب مدیران است و اگر مسولی جزء افراد متخصص و معتقد باشد اما تحمل نقد را نداشته باشد نمی توان مسئولیتی را به او سپرد.
وی خاطر نشان کرد: اعتقاد من این است که در مملکت اسلامی ما و در فضای حاکم بر دنیای امروزی یکی از شرایط لازم برای انتخاب مدیران به خصوص در سطح کلان نقد پذیر بودن آنها است