ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
19 May 2025, دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ , ۲۱ ذو القعدة ۱۴۴۶
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
تراژدی زیرمیزی در بازار سلامت
مخارج درمان جايي براي هزينه هاي رفاه و تحصيل نمي گذارد
مسئولان برای سلامت روان مردم هزینه نمی‌کنند
آگاهی مسئولان کشور از سلامت روان مردم کم است
ازدواج برای سلامت مردان خوب است
داخلی     آرشيو خبر     بهداشت و سلامت
کد مطلب : 676
۰
توصيه مطلب 
ایران از نظر عدالت در سلامت در بین ۱۹۱ کشور دنیا رتبه ۱۱۲ را دارد
رتبه ایران از نظر شاخص مشارکت عادلانه مردم در هزینه‌های سلامت ۱۰ سال پیش در بین ۱۹۱ کشور دنیا ۱۱۲ بود که به نظر می‌رسد باز هم افزایش یافته و به حدود ۱۱۸ رسیده است
تاريخ انتشار: يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۳۹
ایران از نظر عدالت در سلامت در بین ۱۹۱ کشور دنیا رتبه ۱۱۲ را دارد
تيترآنلاين - رتبه ایران از نظر عدالت در سلامت در دنیا بالای ۱۱۲ است . عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ایران گفت: رتبه ایران از نظر شاخص مشارکت عادلانه مردم در هزینه‌های سلامت ۱۰ سال پیش در بین ۱۹۱ کشور دنیا ۱۱۲ بود که به نظر می‌رسد باز هم افزایش یافته و به حدود ۱۱۸ رسیده است.

به گزارش خبرنگار پزشکان بدون مرز ، امیدوار رضایی در برنامه زنده بررسی مشکلات مالی نظام سلامت که از شبکه خبر سیما پخش شد، افزود: بررسی مجموعه عوامل موثر در زمینه عدالت در سلامت شاخصی را به دست می دهد که نشان دهنده مشارکت عادلانه مردم در سلامت است که سازمان بهداشت جهانی رتبه کشورها را از این نظر اعلام می کند. 
وی ادامه داد: بر اساس آخرین اعلام سازمان بهداشت جهانی رتبه ایران از نظر شاخص مشارکت عادلانه مردم در هزینه‌های سلامت در حدود ۱۰ سال پیش رتبه ۱۱۲ بود که به نظر من با توجه به روند نامناسب دهه اخیر اکنون افت کرده و باید از این نظر در رده ۱۱۸ تا ۱۲۰ در بین ۱۹۱ کشور دنیا باشیم و روند
” بر اساس آخرین اعلام سازمان بهداشت جهانی رتبه ایران از نظر شاخص مشارکت عادلانه مردم در هزینه‌های سلامت در حدود ۱۰ سال پیش رتبه ۱۱۲ بود که به نظر من با توجه به روند نامناسب دهه اخیر اکنون افت کرده و باید از این نظر در رده ۱۱۸ تا ۱۲۰ در بین ۱۹۱ کشور دنیا باشیم و روند رو به بهبودی نداشته‌ایم. “
رو به بهبودی نداشته‌ایم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: عوامل مختلفی در این زمینه نقش دارد، مشارکت مردم در هزینه های سلامت عددی بین یک تا صفر تعریف می‌شود که هر چه این عدد به سمت یک برود به معنای مشارکت عادلانه‌تر است به این ترتیب که افرادی با درآمدبالاتر هزینه بیشتری برای خدمات سلامت پرداخت کنند و افراد نیازمندتر خدمات بیشتری دریافت کنند.

وی گفت: این مسئله در قانون مصوب مجلس در سال گذشته مورد تأکید قرار گرفت و قرار شد حق بیمه سلامت به صورت درصدی از درآمد افراد درآید و افراد با درآمد بالاتر هزینه بیشتری پرداخت کنند و این طور نباشد که شخص وزیر با یک کارگر ساده به یک اندازه حق بیمه سلامت بپردازند که متأسفانه این مصوبه مجلس سال گذشته اجرا نشد اما امیدواریم با تأکید مجدد مجلس بر این مصوبه در قانون برنامه امسال و قانون برنامه توسعه پنجم از امسال عملیاتی شود.
رضایی افزود: در قانون برنامه چهارم همچنین به صراحت آمده بود که باید از هر گونه فعالیت مخل سلامت مردم و که موجب آ‌لودگی آب، خاک و هوا می‌شود و هر مسئله دیگری که تهدیدی برای سلامت مردم باشد عوارض گرفته شود که به عنوان یک منبع پایدار برای سلامت مردم هزینه شود که این مصوبه مجلس نیز هنوز اجرایی نشده است که در برنامه توسعه پنجم نیز دوباره بر این موضوع تأکید شده است.
وی اضافه کرد: مسئله دیگر این است که باید برای بیمه‌های سلامت سرانه واقعی تعریف شود و البته بیمه‌های سلامت تعریف شود و نه صرفاً بیمه‌های درمانی اما هیچ وقت این کار انجام نشده است و چون در تأمین منابع مشکل داریم در اجرا هم دچار مشکل می‌شویم.
وی گفت: مسئله دیگر نبود متولی
” این طور نباشد که شخص وزیر با یک کارگر ساده به یک اندازه حق بیمه سلامت بپردازند که متأسفانه این مصوبه مجلس سال گذشته اجرا نشد “
واحد در سیاستگذاری، نظارت و ارزشیابی نظام سلامت است، بهداشت، درمان، توانبخشی و سلامت جسمی، روحی و اجتماعی مردم باید در یک نهاد واحد سیاستگذاری شود، طبیعی است که نبود چنین سیستمی باعث نارضایتی و بی عدالتی در نظام سلامت می‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: برخلاف قانون برنامه چهارم بیمه سلامت که هنوز تعریف نشده است، بیمه‌های درمانی نیز شامل صندوق‌های متعدد بیمه‌ای و غیر بیمه‌ای‌ که در کار بیمه دخالت می‌کنند با شیوه های مختلف هستند، برخی از آنها زیر مجموعه وزارت بهداشت، برخی زیر مجموعه وزارت رفاه، برخی تحت نظارت بیمه مرکزی و برخی نیز کاملاً خودمختارند و کانون‌های متعدد تصمیم‌گیری در نظام سلامت و اقتصاد درمان موجب یک آنارشی در نظام سلامت شده است در چنین شرایطی هرگز به عدالت در سلامت نمی‌رسیم.

رضایی گفت: به همین دلیل است که گروه افرادی که به علت هزینه‌های درمان به زیر خط فقر می‌روند بر خلاف قانون برنامه چهارم کاهش نیافته است، افرادی که هزینه‌های درمانی بیش از ۴۰ درصد از کل سبد هزینه خانوارشان را می‌گیرد و با پرداخت این هزینه برای همیشه به زیر خط فقر می‌روند این گروه در ابتدای برنامه چهارم ۳ درصد کل جمعیت بود و قرار بود تا پایان برنامه به یک درصد کاهش یابد که عملی نشد.

Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
قد بلند بر افزایش خطر ابتلا به بیماری ها تاثیر دارد
۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌شود
اگر یک کلیه دارید «ویتامین D» نخورید
دیوانگان و عاشقان سراغ پزشکی می‌روند‬!
کشورهای اطراف، سیب زمینی و پیاز ایران را به دلیل نیتریت بالا وارد نمی‌کنند
وضعیت ارایه خدمات دارویی در کشور مطلوب نیست
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“