هر سازمانی آمار جداگانهای از معتادان در کشور را ارائه می کند
نظارتی بر کار مراکز ترک اعتیاد صورت نمیگیرد
متاسفانه هنوز متولی این امر مشخص نیست زیرا سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی و حتی ستاد مبارزه با مواد مخدر هر کدام آمار جداگانهای ارائه میکنند
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۰۰
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نظارتی بر کار مراکز ترک اعتیاد صورت نمیگیرد، گفت: متاسفانه به دلیل افزایش حجم کشفیات مواد مخدر و ورود آنها از مرزهای رسمی و غیر رسمی قراین نشان از آن دارد که اقدامات پیشگیرانه ضعیف است.
حسین حسنیبافرانی در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت، با اعلام اینکه هر سازمانی آمار جداگانهای از معتادان در کشور را ارائه می کند، اظهار کرد: متاسفانه هنوز متولی این امر مشخص
” هم اکنون در کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار معتاد دائم المصرف شناسایی شدهاند که برخی از آنها دارای تمکن مالی بوده و نیاز مالی ندارند. “
نیست زیرا سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی و حتی ستاد مبارزه با مواد مخدر هر کدام آمار جداگانهای ارائه میکنند.
نماینده مردم نایین در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مسئله مواد مخدر یکی از موارد مهم و دغدغه نمایندگان و به خصوص کمیسیون بهداشت مجلس است که همواره آمادگی خود را برای همکاری با سازمانها و ستاد مواد مخدر اعلام کرده است.
وی با بیان اینکه نظارت دقیقی بر کار مراکز ترک اعتیاد نیز صورت نمیگیرد، افزود: بسیاری از این مراکز بر اساس تجربیات کارهایی را در این کمپهای ترک اعتیاد انجام میدهند و تا به امروز نیز خروجی خوبی نداشته است.
حسنیبافرانی با اشاره به اینکه خلاء قانونی در این زمینه وجود ندارد، یادآور شد: ستاد مبارزه با مواد مخدر باید
” ۴۰۰ هزار معتاد هروئین در کشور شناسایی شده اند که مرکز درمانی برای اقامت دائمی آنها وجود ندارد “
ضمن کارهای درمانی و مبارزه با این پدیده شوم بر فعالیتهای مراکز ترک اعتیاد نیز نظارت کند.
به گفته این نماینده اصولگرای مجلس هشتم، معاونت درمان ستاد مواد مخدر، وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی باید هماهنگی با هم داشته باشند تا از این معضل پیشگیری از بروز موارد جدید جلوگیری شود.
اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی روز گذشته در حاشیه مراسم صبحگاه مشترک نیروی انتظامی در جمع خبرنگاران اعلام کرد: هم اکنون در کشور یک میلیون و ۲۰۰ هزار معتاد دائم المصرف شناسایی شدهاند که برخی از آنها دارای تمکن مالی بوده و نیاز مالی ندارند. همچنین ۴۰۰ هزار معتاد هروئین در کشور شناسایی شده اند که مرکز درمانی برای اقامت دائمی آنها وجود ندارد