دخالتهاي سياسي در روند تعامل مجلس و دولت اثر سوء گذاشته است
مريم بهروزي: اگر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به جاي وكيلالمله بودن وكيلالدوله شوند چنين روندي به مصالح ملت و وظيفه نظارتيشان آسيب وارد ميكند
تاريخ انتشار: دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۲۹
تيترآنلاين - دبيركل جامعه زينب(س) گفت: امروز متاسفانه شاهد دخالت شئونات حزبي و سياسي در اداره امور كشور هستيم.
مريم بهروزي، با بيان اينكه شخصيتهاي سياسي صاحبنظري كه هر كدام در يك طيف و جريان سياسي هستند وقتي در بدنه قوه مجريه، مقننه، مجمع تشخيص و ... قرار ميگيرند شان حكومتي دارند كه بايد آن را مورد توجه قرار دهند، گفت: اين افراد نبايد مسائل جناحي و سياسي خود را وارد شئونات حكومتي كنند چراكه چنين روندي به پيشبرد امور حكومتي لطمه وارد ميكند.
وي افزود: اگر شخصيتها جايگاه خود را نشناسند و به وظايف خود به درستي عمل نكنند و شئون سياسيشان را در امور مملكتي دخالت دهند آنگاه به كشور ضرر ميخورد مثلا اگر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي به جاي وكيلالمله بودن وكيلالدوله شوند چنين روندي به مصالح ملت و وظيفه نظارتيشان آسيب وارد ميكند.
دبيركل جامعه زينب(س) خاطرنشان كرد: دولت هم در اين بين وقتي وارد شئونات اجرايي و حكومتي ميشود بايد شان سياسي خود را ناديده بگيرد، چراكه در صورت تداخل اين دو با هم راندمان كار پايين ميآيد كه چنين مسالهاي به ضرر حكومت و ملت خواهد بود. بنابراين بهترين روش اين است كه هر شاني سرجاي خود قرار بگيرد. ضمن اينكه اختلاف نظرات سياسي نيز در مورد مسائل كلان كشور كنار گذاشته شود و همه افراد و شخصيتهاي مسوول، آن زمان كه صحبت از مسائل كلان كشور ميشود تنها به اين موضوع فكر كنند و اختلافات ميان خود را ناديده بگيرند.
بهروزي با تاكيد بر اينكه رقابت سياسي نبايد وارد كار حكومتي شود، اظهار كرد: وارد نشدن رقابتهاي سياسي در امر حكومتي آسيبهاي حزبي و رقابتي نيز به دنبال نخواهد داشت.
دبيركل جامعه زينب(س) در ادامه با گفتگو با ايسنا، با بيان اينكه امروز متاسفانه شاهد دخالت شئونات حزبي و سياسي در اداره امور كشور هستيم، گفت: اين روند در تعامل مجلس و دولت و برعكس اثر سوء گذاشته است، اين درحالي است كه هر كدام از قوا بايد كار خود را به درستي انجام دهند.