افزایش هزینه تولید به افزایش قیمت فرش دامن زده که این موضوع نیز رکود را در بازار فرش افزایش داده است
تاريخ انتشار: دوشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۰:۵۷
بهمن محمدی با بیان اینکه در سال های اخیر به فرش دستبافت کشور بی توجهی شده است، گفت: یکی از دلایلی که موجب شده تا فرش دستبافت ایرانی مهجور بماند، نبود بازاریابی مناسب بوده که این صنعت را به رکود کشانده است.
عضو کمیسیون کشاورزری، آب و منابع طبیعی مجلس هشتم در گفت و گو با خانه ملت افزود: در حال حاضر به علت عدم توجه و حمایت دولت از صنعت فرش، چینیها فرشهای خود را با نام و نشان فرش ایرانی به جهان عرضه میکنند.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس هشتم با بیان اینکه بیتوجهی به صنعت فرش آسیبهای جدی به این صنعت وارد کرده است، گفت: همگام با آغاز رکود در صنعت فرش و بیتوجهی مسئولان و دستگاههای ذیربط شرایط برای قدرت یافتن رقبیبان سنتی فرش ایران همچون چین، هند و ترکیه فراهم شد به طوری که هماکنون این کشورها با الگو برداری از نقشهای اصیل ایرانی بازار فرش دستباف ایران را تسخیر کردند. وی تصریح کرد: هماکنون کشور چین نه تنها با الگوبرداری از نقشهای اصیل ایرانی فرشهایی مشابه فرشهای ایران تولید میکند که محصولات خود را در بازارهای جهان با نام و نشان فرش ایران نیز به فروش میرساند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس هشتم اظهارداشت: اگر دولت به موقع سهم بخش تولید را از درآمد هدفمند کردن یارانهها پرداخت میکرد، وضعیت کنونی برای صنایع کشور و همچنین صنعت فرش به وجود نمیآمد.
این نماینده مجلس هشتم با بیان اینکه هزینه تولید در کشور به شدت افزایش یافته است، گفت: افزایش هزینه تولید به افزایش قیمت فرش دامن زده که این موضوع نیز رکود را در بازار فرش افزایش داده است.
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس هشتم در پایان یادآور شد: دولت باید هر چه زودتر سهم بخش تولید را به این بخش تخصیص دهد در غیر این صورت کارگاههای قالی بافی نیز همچون کارگاهها و صنایع دیگر به تدریج تعطیل خواهند شد