علمالهدي: اين سفير را بگيرند و از اين مملكت بيندازند بيرون
در مسابقات بينالمللي كه بانوان شركت كردند از اين مملكت ناموس فاطمه زهراء(س) را بردند و در عرصه بينالمللي مقابل چشم دهها مرد كافر به فعاليت و جستوخيز وادار كردند
تاريخ انتشار: جمعه ۵ شهريور ۱۳۸۹ ساعت ۱۹:۲۷
تيتر آنلاين - امامجمعه مشهد از روزهخواري در تيمهاي ورزشي و اعزام تيم ورزشي بانوان به خارج از كشور انتقاد كرد و با توجه به اتفاقات رخ داده در سفارت اتريش، خواستار اخراج سفير اتريش از ايران شد.
حجتالاسلاموالمسلمين "سيداحمد علمالهدي"، در خطبههاي عبادي - سياسي نماز جمعه اين هفته مشهد، با اشاره به هفته دولت، عنوان كرد: امروز به اين جمعبندي ميرسيم كه دولت؛ پرتلاش، خدمتگزار، موثر، سادهزيست و خدوم است و فعاليتها و خدمات ارزشمندي در زمينه توسعه فنآوري و عمران و آباداني و خدمتگزاري دارد و بايد توجه داشت كه اين گزارشهاي مطرح شده نيز حاصل تلاش يك سال از فعاليت دولت دهم است كه شكر خداوند، خدمات چشمگير است و مردم در سايه اين خدمات سربلند و مقتدرانه استكبارستيزي ميكنند و اين در نتيجه خدمات دولت در حوزه فنآوري خصوصا در زمينه دفاعي است.
وي در ادامه اظهار داشت: ولي يك نكته وجود دارد. چند سال پيش در هفته دولت كه دولت به خدمت رهبري رسيد، مقام معظم رهبري در ابتداي سخن، اين جمله را فرمودند كه، قدرت دولت متكي به رابطه با خدا و توجه به مردم است. يعني دولت دو طلبكار دارد؛ اول خداوند و دين و دوم مردم؛ كه از طرفي هم در راس مطالبات مردمي، مطالبات ديني قرار دارد. بنابراين علاوه بر اين محاسبهاي كه در هفته دولت ارائه ميشود مردم نيز محاسبهاي در جامعه ديني خود دارند كه آيا آنقدر كه اهميت به مردم داده شده است به خدا و دين هم توجه شده است؟
وي در تشريح سخنان خود، گفت: يعني پهنه خدمات دولت كه در عرصه فنآوري توانسته است در فاصله چند روز توليد انبوه "صراط" و "ذوالفقار" را داشته باشد و اين همه رشد و توسعه در حوزه فنآوري و خدمترساني را دارا باشد، اين رشد را در جهت رشد و احياي دين و ارزشهاي ديني هم انجام داده است؟
علمالهدي با خطاب قرار دادن "نامجو"، وزير نيرو كه بهعنوان نماينده دولت در نماز جمعه مشهد شركت كرده بود، عنوان كرد: من از ايشان خواهش ميكنم محاسبه اين مردم نمازگزار را كه با اخلاص آمدهاند و حدود 40 درصد آنها در آفتاب گرم شهريور ماه نشستهاند، از لحاظ مطالبات خدايي و ديني به عرض دولت برساند كه آيا خدمت ديني هم در اين دولت صورت گرفته است؟
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به امر ورزش كشور و بيان اين كه "يكي از عرصههاي تبلور عدالت دولت، عرصه ورزش است" و گفتن اين كه "اين دولت متدين، روزهگير و متعبد است كه وزرايش چهرههاي دينياند"، اظهار داشت: در بسياري از مناطق محروم كه جوانان از حداقل امكانات ورزشي محروم بودند، دولت امكانات ورزشي را توسعه داد و پيروزيهايي كه تيمهاي ورزشي در اين يك سال در عرصههاي بينالمللي داشتند، نتيجه فعاليت دولت است. اما اين واقعا براي ما دغدغهآور است كه در عرصهايي كه دولت خدمات بسيار شايستهاي ارائه داده است، سهم خدا در توسعه عرصه ورزش چقدر بوده است؟
وي در ادامه بيان كرد: سهم خدا اين بود كه در ماه مبارك رمضان در تمرينات ورزش قهرماني، جوانان روزه بخورند؟ مربي بيدين و لامذهبي كه سالي چند ميليون درآمد دارد، بيايد در كمال وقاحت ساعت تمرين را سه ساعت پيش از اذان مغرب قرار دهد و رسما اعلام كند كه تمام بازيكنان روزه نگيرند؟ آيا اين كار درست است؟ آن وقت ادعا ميكنيم كشورمان، كشور بقيهالله و امام زمان(عج) است. آيا باشگاهها بايد مركز و منشا فسق و فجور و هنجارشكني و حرمتشكني ماه مبارك رمضان باشند؟ در هيچ كشوري سابقه ندارد كه در روز ماه مبارك رمضان در عرصههاي ورزشي روزهخواري شود.
وي با انتقاد از ورزش بانوان، ادامه داد: در مسابقات بينالمللي كه بانوان شركت كردند از اين مملكت ناموس فاطمه زهراء(س) را بردند و در عرصه بينالمللي مقابل چشم دهها مرد كافر به فعاليت و جستوخيز وادار كردند. علمالهدي با بيان اينكه اين دولت در عرصه استكبارستيزي، نمره 20 گرفته است، عنوان كرد: رييسجمهور ما قهرمانانه ميايستد و به دهان آمريكا مشت ميزند و ما به اين شجاعت رييسجمهور افتخار ميكنيم ولي دولتي كه اينقدر در عرصههاي سياست خارجي و بينالمللي قهرمان است، آيا درست است كه در شب ماه مبارك رمضان كه مردم رو به قبله دستان خود را به سوي آسمان بلند كردهاند و "العفو" ميگويند، سفير اتريش در سفارت اتريش پارتي بگيرد؟ حال اين كفار هر كثافتي كه دارند براي خودشان؛ ولي اين كه 130 زن و مرد ايراني را دعوت كنند و حجاب خود را بردارند و در پارتي مختلط زن و مرد شركت كنند و مشروب سرو كنند، آيا در اين شبهاي ماه مبارك رمضان درست است؟ من از دولت با اين قهرماني و شجاعتي كه در عرصه بينالمللي دارد، ميخواهم كه دم اين سفير را بگيرند و از اين مملكت بيندازند بيرون.
امام جمعه مشهد ادامه داد: در كجاي دنيا يك سفير ميتواند مخالف با نظام و ارزشهاي مردمي، كاري را صورت دهد؟ اين اروپاييها و آمريكاييهاي نامرد، مقررات بينالمللي را رعايت نميكنند.
وي با بيان اينكه توقع بنده اين بود كه وزارت خارجه با اين مساله برخورد كند، ادامه داد: تشكر ميكنم از پليس ديپلمات و جوانان نيروهاي مسلح. زيرا زماني كه پليس ديپلمات فهميد كه در اين مجلس مشروب سرو ميشود جلو 60 زن و مرد ايراني را گرفت و مانع از ورود آنها به اين جمع شد.
امام جمعه مشهد با بيان اينكه حداقل برخورد با اين سفارت، اخراج سفير آن است، گفت: اين جا حرم است، مسجد است، يك ناپاك و نجسي كه به نجاستخواري خودش اصرار دارد، نبايد به اين سرزمين مقدس پا بگذارد؛ اين خواسته ماست.
وي همچنين خطاب به مسوولان گفت: كارگزاران نظام بدانند كه اگر روز و شب براي اين مردم خدمت كنند ولي پاسخگوي مطالبات ديني آنان نباشند، مثل اين است كه يك چلوكباب برگ را جلو يك فرد گرسنه بگذاريم ولي مقداري هم نرم شيشه مخلوط كنيم.
علمالهدي با تبريك ولادت امام حسن مجتبي(ع) و بيان فضايل آن حضرت، عنوان كرد: در اين شبها كه شما به عنوان شيعه امام حسن مجتبي(ع) سر سفره سحر و افطار مينشينيد، بيش از 20 ميليون نفر انسان "لا اله الاالله" گو، انسانهايي كه رو به قبله نماز ميخوانند و به پيامبر(ص) عشق ميورزند، اين روزها در پاكستان روزهداران به وسيله سيل آواره و پراكنده شدهاند و اين را نميتوان گفت كه من شيعه كريم اهلبيت(ع) هستم ولي نسبت به گرسنگي و آوارگي و گرفتاري اين انسانها در چنگال امراض بيتفاوتم.
وي عنوان كرد: كساني كه امروز در نماز جمعه شركت كردهاند و به عشق خدا در آفتاب سوزناك در صحنها نشستهاند و كساني كه از طريق صدا و سيما مرا ميبينند، ميخواهم هر نفر به تعداد اعضاي خانواده خود به اندازه يك سحر و افطار به مردم پاكستان از طريق هلالاحمر و كميته امداد امام(ره) كمك كنند تا انشاء الله اجر اين اقدامي كه خواهيد كرد را از خود امام حسن(ع) بگيريد.
وي در پايان عنوان كرد: دولت خدمتگزار متعبد، حداقل دغدغههاي ديني مردم را پاسخگو باشد و جامعه را از مظاهر بيعفتي پاكسازي كند و انشاءالله اميدواريم اين تلاش و مجاهدات شبانهروزي و دينمداري آنها مطلوب نظر امام زمان(عج) واقع شود و احيانا ميدانداري ديني و فرهنگي برخي از عوامل ديننشناس وابسته به دولت، مردم و مراجع را نگران نكند.