معاون وزير علوم: اگر امكان جداسازي كلاسها وجود داشته باشد بايد اين كار عملي شود
در مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي چنين قانوني نيامده است كه وسط كلاسها را ديوار بكشند اما مطرح شده است كه اگر امكان جداسازي كلاسها در محيط دانشگاه وجود داشته باشد بايد اين كار عملي شود.
تيترآنلاين - غلامرضا خواجهسروي در نشست خبري امروز در پاسخ به خبرنگار ايلنا اظهار كرد: هيچ يك از مقامات وزارت علوم به طور رسمي چنين پيشنهادهايي را مطرح نكردهاند و وزارت علوم 17 وظيفه در رابطه با حجاب دارد كه ماهيتي فرهنگي و اجتماعي دارند و اساسا نيتي مبني بر مچگيري ندارند.
همچنين معاون فرهنگي تاكيد كرد: اعتقاد ما به حجاب برتر است و به دانشگاهها توصيه كردهايم كه از نمونههاي برتر حجاب و عفاف قدرداني به عمل آيد و از اين طريق فرهنگسازي انجام ميشود.
در ادامه او در رابطه با تفكيك دانشجويان دختر و پسر در دانشگاهها گفت: در مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي چنين قانوني نيامده است كه وسط كلاسها را ديوار بكشند اما مطرح شده است كه اگر امكان جداسازي كلاسها در محيط دانشگاه وجود داشته باشد بايد اين كار عملي شود.
او همچنين افزود: كه درخواستهاي زيادي براي ايجاد دانشگاههاي تكجنسيتي وجود دارد كه وظيفه ما پاسخ به آنها است تا خانوادهها دختران خود را با امنيت خاطر به دانشگاهها بفرستند.
در اين نشست معاون فرهنگي و اجتماعي به مسائل مهم پيشروي معاونت فرهنگي در سال تحصيلي جديد نيز اشاره كرد.
به گفته او در ادامه فعاليتهاي پنج ساله گذشته اين معاونت توانسته است تقريبا به ساختارسازي كامل برسد. به اين صورت كه هر يك از مراكز آموزش عالي به تفكيك معاونت فرهنگي داشته باشد.
از ديگر مسائلي كه خواجهسروي به آن اشاره كرد پرداختن به امور فرهنگي دانشجويان ايراني خارج از كشور بود.اين دانشجويان فرزندان ايران هستند و رابطه هويتي آنها با ايران نبايد قطع شود.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم بر سرمايهگذاري دانشگاهها و ارائه برنامههاي فرهنگي و تربيتي براي دانشجويان جديدالورود تاكيد كرد و يادآور شد كه شعار معاونت فرهنگي تربيت دانشجويان است چرا كه دانشگاههاي ما از نظر تعليم مشكلي ندارد اما به نظر ميرسد در زمينه فرهنگي و تربيتي نياز به فعاليتهاي بيشتري باشد.
خواجهسروي در رابطه با كرسيهاي آزادانديشي در دانشگاهها عنوان كرد: كه ايده اصلي اين طرح متعلق به رهبر معظم انقلاب بوده است و از 16 آذر سال قبل تا ارديبهشت امسال 300 كرسي آزادانديشي در دانشگاهها برگزار شده است از آن جمله ميتوان به دانشگاه اميركبير اشاره كرد.
به گفته خواجهسروي برگزاري اين كرسيها جز سياستهاي اصلي معاونت فرهنگي است كه تلاش ميشود آييننامه آن نيز تا آخر هفته تكميل شود.
او همچنين تاكيد كرد: دانشگاههايي كه به برگزاري اين كرسيها اهميت دهند از طرف وزارت علوم حمايت ميشوند و در جدول اعتبارات دانشگاهها، اين كرسيها به عنوان يك ملاك در نظر گرفته ميشود.
معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم در زمينه برنامههاي اين معاونت براي هفته دفاع مقدس مطرح كرد از آنجا كه هفته دفاع مقدس مقارن با شروع سال تحصيلي و انتخاب واحد دانشجويان است متاسفانه نميتوان برنامههاي زيادي را داشته باشيم.
او پيشنهاد كرد كه براي آنكه بتوان به درستي اين هفته را گراميداشت ميتوان سال تحصيلي را شروع كرد تا مشكلات انتخاب واحد و رفتوآمدها تمام شده باشد.
او همچنين گفت: ما تلاش ميكنيم به طور كلي با برگزاري نمايشگاههاي كتاب و تئاتر در طول سال دفاع مقدس را گرامي بدانيم.
خواجهسروي تصريح كرد كه با همكاري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي تلاش شده است كه كتابهايي كه سلايق مختلف را پوشش ميدهند گزينش شوند و به خوابگاهها و خانههاي فرهنگ دانشگاهها ارسال شوند. او گفت: تاكيد اصلي اين معاونت بر تجهيز كتابخانههاي خوابگاهها با هدف پر كردن اوقات فراغت دانشجويان است.
در پايان معاون فرهنگي اجتماعي وزارت علوم از تلاش براي افزايش وامهاي زيارتي خبر داد و گفت: اميدواريم كه هر يك از دانشجويان در طول دوران تحصيل خود بتوانند حداقل يك باز اين سفرها استفاده كنند.
نظرات بينندگان: ۱ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار
۱۳۸۹-۰۶-۲۹ ۰۸:۵۷:۱۴
يك مشكل اساسي درنگاه دولتمردان كشورما وجود دارد وآن اين كه فكر مي كنند يا بهتر بگوييم خيال مي كنند هرمشكلي كه درجامعه وجوددارد به سرپنجه زور وقدرت آن ها رفع مي شود!به علاوه وبدتر ازاين خيال ,آن ها همه چيز را به عنوان مشكل مي بينند وبه خاطر همين براي رفع آن به هروسيله وراهي متوسل مي شوند كه دربسياري از مواردهم موضوع نتيجه عكس مي دهد!مثل جمع آوري آنتن هاي ماهواره ها وقبل از آن برخورد با ويدئو و...!بنابراين اولا بايد آن خيال پردازي ها كه متاسفانه دامن برخي مسئولان دانشگاه ديده راهم گرفته ! كنارگذاشته شود وثانيا اين نگرش غير كارشناسي ورياست مابانه به مسايل وتوسل به زور بايد ازبين برود.
وامادرباره موضوع جداسازي دختران وپسران ابتدا خوب است تحقيق بشود آيامثلا دردانشگاه الزهرا كه ويژه دختران است دانشجويان نسبت به دانشجويان مثلا دانشگاه شهيد بهشتي سالم ترند وامنيت جنسي بيش تري دردانشگاه الزهرا حكم فرماست يا خير ؟ (1166)