ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
5 July 2025, شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۴ , ۱۰ محرّم ۱۴۴۷
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
 
خارجی     آرشيو خبر     كتاب و ادبيات
کد مطلب : 42
۰
توصيه مطلب 
در سال 2009 در بازار كتاب فرانسه چه گذشت؟
«نماد گمشده» بازار كتاب فرانسه را مانند ديگر كشورها فتح كرد و در صدر فروش در سال 2009 قرار گرفت.
تاريخ انتشار: يکشنبه ۴ بهمن ۱۳۸۸ ساعت ۱۵:۵۵
کتاب نماد گمشده
کتاب نماد گمشده
بر اساس گزارش مؤسسه(GFK) كه به جمع‌آوري اطلاعات و داده‌هاي بازار مصرف در فرانسه مي‌پردازد، عليرغم بحران مالي سال گذشته در دنيا، بازار كتاب فرانسه روزهاي خوشي را سپري كرد و رشدي 3.4 % در زمينه فروش كتاب پشت سر گذاشت.

در گزارش رمان‌هاي پرفروش فرانسه در سال 2009، پنجاه اثر پرفروش بازار كتاب طبقه‌بندي شده و ناشراني چون آلبين ميشل و آكت سود هر يك با داشتن هفت عنوان در ليست آثار پرفروش به عنوان موفق‌ترين ناشران فرانسه در سال گذشته معرفي شدند.

رمان «نماد گمشده» اثر دن براون عليرغم حضوري تنها در دو ماه آخر سال در بازار نشر، در صدر فروش رمان فرانسه در سال 2009 قرار گرفت. انتشارات جي.سي لته موفق به فروش 674 هزار نسخه از اثر دن براون طي ماه‌هاي نوامبر و دسامبر شده بود. پس از آن رمان «سه زن توانا» اثر ماري ان-ديايه كه موفق به دريافت گنكور 2009 نيز شد با شمارگاني بالغ بر 418 هزار نسخه توسط نشر گاليمار در بازار عرضه شد. جايگاه سوم متعلق به فروش 399 هزار نسخه‌اي رمان «روز نخست» اثر مارك لوي و نشر روبر لافون بود و «گريز زيبا» رمان اخير آنا گاوالدا با 370 هزار نسخه فروش تنها در دو ماه آخر سال، در مكان چهارم قرار گرفت. «بدون تو چه خواهم بود؟» اثر گيوم موسو (نشر خو) با 334 هزار نسخه، «هزاره» (جلد اول) اثر استيگ لارسن (نشر آكت سود) با 328 هزار نسخه، «شب نخست» اثر مارك لوي (نشر روبر لافون) با 310 هزار نسخه، «هزاره» (جلد دوم) اثر استيگ لارسن (نشر آكت سود) با 282 هزار نسخه، «انجمن ادبي علاقمندان به پوست سيب‌زميني» اثر ماري آن شافر (نشر نيل) با 282 هزار نسخه و «هزاره» (جلد سوم) اثر استيگ لارسن (نشر آكت سود) با 272 هزار نسخه فروش، در جايگاه‌هاي بعدي قرار گرفتند.

در سال 2009، آكت سود موفقيت عمده خود را مديون فروش 892 هزار نسخه‌اي سه‌گانه «هزاره» اثر استيگ لارسن، نويسنده فقيد سوئدي بود اما سه رمان اخير كاميلا لاكبرگ، چهره مشهور ديگر ادبيات اسكانديناوي نيز هر يك با فروشي بيش از صد هزار نسخه، رونق قابل توجهي از ادبيات اسكانديناوي براي آكت سود فرانسوي به همراه داشتند.

آلبين ميشل نيز مانند گذشته همواره آثار نويسندگان مشهور و پرفروش را به بازار عرضه كرد. سال گذشته نيز آثار ژان-كريستف گرانژه، آملي نوتوم، برنار وربر، ماري هيگين كلارك و اريك امانوئل اشميت كه از سوي آلبين ميشل به بازار ارائه شده اند، هفته‌هاي متوالي به عنوان آثار پرفروش ليست كتاب فرانسه در سال 2009 به چشم مي‌خوردند.

ناشران نسبتا كوچكتري چون ديلتانت، روئرگ و آن كارير نيز در كنار ناشران بزرگ فرانسوي موفق به ارائه آثاري حتي در ليست ده اثر برتر شدند. نشر ديلتانت، ناشر هميشگي آثار آنا گاولدا نيز علاوه بر رمان «گريز زيبا» با ارائه 220 هزار نسخه از رمان «همه چيز تحت كنترل است!» اثر آنا گاوالدا خود را در زمره ناشران پرفروش فرانسوي در سال 2009 قرار داد. نشر روئرگ نيز موفق به فروش 124 هزار نسخه از رمان «امواج» اثر كلودي گالي و نشر آن كارير 109 هزار نسخه از رمان «مردي كه مي‌خواست خوشحال باشد» اثر لورن گونل را به خوانندگان عرضه كرد.

پرفروش‌ترين نويسندگان فرانسوي
اما اگر از كتاب هاي پرفروش بگذريم و بخواهيم از پرفروش‌ترين نويسندگان فرانسوي سال ياد كنيم بايد بدون ترديد از مارك لوي در صدر اين فهرست نام برد. اين نويسنده فرانسوي كه تا كنون 42 ميليون جلد از آثارش در جهان به فروش رسيده در سال 2009 در مجموع 1735000 جلد از آثارش را در كشور مادري‌اش به فروش رساند.
در مكان بعدي گيوم موسو با فروش 1385000 جلد از آثارش جاي گرفت و در مكان سوم كاترين پانكول با 871 هزار جلد ايستاد.

آنا گاوالدا با فروش 784 هزار جلدي آثارش چهارمين نويسنده محبوب فرانسوي‌ها در سال پيش بود و فرد وارگا بانوي جنايي‌نويس نيز موفق شد تا 633 هزار جلد از آثارش را به فروش برساند.

موريل باربري در مكان ششم توانست فروش 620 هزار جلدي را تجربه كند و آملي نوتومب هم 584 هزار جلد كتاب فروخت.

برنار وبر در مكان هشتم 566 هزار جلد از آثارش را به فروش رساند و از آثار اريك امانوئل اشميت نيز 552 هزار جلد فروخته شد. ماري ان ديايه برنده جايزه گنكور نيز 458 هزار جلد از آثارش را به فروش رساند.
مرجع : روزنامه اكو فرانسه
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
تغییر در حوزه‌ کتاب خیلی هم واقعیت ندارد
جهان ادبیات یکی از نابغه‌هایش را از دست داد
ترجمه منطق الطیر عطار در فرانسه، 21 هزار نسخه فروش رفته است
سرانه‌ی پایین مطالعه و خلاء مدیریت فرهنگی
تنهایی مترجم صدسال تنهایی
اداره کتاب مسوولیت‌های متعددی جز ممیزی دارد
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“