۱ |
معاون قضایی مجتمع شهید بهشتی از عدم دسترسی بیش از 89 درصد از زنان در کشور به مهریه خود خبر داد.
به گزارش تيترآنلاين، زینب رنجبر در گفت و گو با خبرنگار پانا در خصوص پرداخت مهریه به زنان از سوی همسران گفت: بیش از 89 درصد زنان در کشور به مهریه خود دسترسی ندارند و از مهریه تنها به عنوان ابزاری برای گرفتن طلاق استفاده می کنند.
وی در ادامه اظهار داشت: یکی از مشکلات ما در جامعه اینست که زنان نمی توانند به حق و حقوق قانونی خود دست یابند علاوه بر آن خلاء های قانونی در قوه قضاییه و قاضی ها و خشونت علیه زنان بیش از پیش باعث می شود تا شمار زیادی از زنان از طبیعی ترین حق خود بی بهره می شوند.
رنجبر همچنین در این باره از برنامه جامع تهیه شده ای در خصوص خلاء های قانونی زنان خبر داد و گفت: این برنامه هنوز نهایی نشده است و به محض نهایی شدن اعلام خواهد شد.در این برنامه جامع راهکارهای خوبی اندیشیده شده که نقطه نظرات ماست تا زنان به حق و حقوق خود دسترسی بهتری داشته باشند.
به گفته وی تحولات وسیع اجتماعی در کشور ما و ارتقای سطح تحصیلات و آگاهی های زنان، مطالبات آنان را در عرصه حقوقی افزایش داده است و نظام قانونی کشور نیز در جهت پاسخگویی به این قشر عظیم از جامعه که مستقیم یا غیرمستقیم تأثیرات عمیقی بر قشر دیگر جامعه در نقش همسری و مادری دارند و بدون شک وضعیت بی ثبات و متزلزل آنان می تواند آثار سوء و پیامدهای ناخوشایندی داشته باشد.
رنجبر تصریح کرد: امیدواریم نظام قانونی کشور در راستای اهداف مترقی و عدالت محور نظام اسلامی ما، با منطبق کردن احکام اسلامی با موضوعات و نیازهای روز، بانگاهی عمیق و درونی به اجتماع و مسائل آن و ضرورت نگرش به خانواده و کارکردهای آن و تقویت نهاد خانواده با چشم اندازی تازه و توجه به گسترش نقش و جایگاه زنان و بازنگری در بینش ها و باورها و مقدورات زمانی استیفای هرچه بیشتر حقوق شرعی و قانونی زنان را مورد عنایت ویژه قرار دهد.