تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
بیانیه توجیهی وزارت خارجه امریکا درباره توافق سیاسی با ای ...
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
محو اولین نقش‌برجسته ساسانی در آینده‌ای نزدیک
سبقت هزینه از درآمد خانوار ایرانی
داعش روزانه 1 میلیون دلار درآمد دارد
۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌ ...
دانستنی های مهم درباره سنگ عقیق
نبايد سخن گفت ناساخته‌
17 February 2019, يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ , ۱۲ جمادى الثانی ۱۴۴۰
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
قبل از فروش تلفن همراه چه باید کرد؟
تشخیص شخصیت‌‌ها در استفاده از تلفن همراه
تغییر قیمت‌ها در بازار تلفن همراه لحظه ای است
مردم با تلفن هاي پيدا شده چه مي كنند؟
داغ تلفن همراه!
۱.   اگر یک کلیه دارید «ویتامین D» نخورید
۲.   ۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌شود
داخلی     آرشيو خبر     بهداشت و سلامت
کد مطلب : 2134
۰
توصيه مطلب 
صحبت بیش از۵۰ دقیقه با تلفن همراه ، موجب تغییر فعالیت سلول های مغزی می شود
محققان دریافتند ۵۰ دقیقه صحبت در پای تلفن همراه می تواند میزان فعالیتهای مغزی را تا ۷ درصد افزایش دهد اما تا کنون نشانه ای از آسیب دیدگی به واسطه نزدیک بودن تلفن همراه به سر کاربران به دست نیامده است
تاريخ انتشار: دوشنبه ۸ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۰
صحبت بیش از۵۰ دقیقه با تلفن همراه ، موجب تغییر فعالیت سلول های مغزی می شود
تيترآنلاين - پژوهشگران علوم پزشکی در موسسه ملی بهداشت آمریکا هشدار دادند که استفاده طولانی مدت از تلفن های همراه موجب مصرف قند که سوخت اصلی مغز است، می شود.

به گزارش خبرنگار پزشکان بدون مرز ، امواج رادیویی ناشی از تلفنهای همراه بخشهایی از مغز را که در نزدیگی آنتن تلفن همراه قرار دارند فعالتر می کند. محققان دریافتند ۵۰ دقیقه صحبت در پای تلفن همراه می تواند میزان فعالیتهای مغزی را تا ۷ درصد افزایش دهد اما تا کنون نشانه ای از آسیب دیدگی به واسطه نزدیک بودن تلفن همراه به سر کاربران به دست نیامده است.

نتایج نشان دادند فعالیتهای مغزی متناسب با شدت میدان الکترومغاطیسی در بخشهای از مغز که در معرض تلفنهای همراه قرار دارند، افزایش پیدا می کند. تلفنهای همراه برای برقراری ارتباط از امواج رادیویی استفاده می کنند و این امواج می توانند میدانهای الکترومغناطیسی کوچکی به وجود آورند که توسط مغز و سر انسان قابل جذب هستند.

متخصصان موسسه ملی بهداشت آمریکا در بررسی های خود نشان دادند که ۵۰ دقیقه مداوم صحبت با تلفن همراه می تواند فعالیت سلول های مغزی را در منطقه ای از مغز که به آنتن نزدیکتر است تغییر دهند.

محققان می گویند: ما مشاهده کردیم که در مغز افرادی که به مدت ۵۰ دقیقه مداوم با تلفن همراه صحبت می کنند در منطقه نزدیک به آنتن، متابولیسم قند مغز افزایش می یابد که نشانه فعالیت مغزی است.

با وجود این، دانشمندان آمریکایی تاکید کردند که هنوز مشخص نیست این تغییر فعالیت سلول های مغزی چه اثراتی بر روی سلامت انسان می گذارد و این بدان معنی نیست که میان ابتلا به سرطان و استفاده تلفن های همراه ارتباط وجود دارد.

به گفته پزشکان، این نتایج نشان داد که تششعات ضعیف الکترومغناطیس تلفن های همراه می تواند فعالیت مغزی را تغییر دهد، اما این تحقیقات هیچ آگاهی جدیدی در خصوص احتمال وجود ارتباط میان سرطان و تلفن های همراه ارائه نکرد.

تلفن های همراه از اواخر دهه ۱۹۸۰ میلادی وارد بازار شدند و امروز در تمام دنیا بیش از پنج میلیارد دستگاه تلفن استفاده می شود.

افزایش قابل توجه استفاده از تلفنهای همراه در سرتاسر جهان نگرانی هایی را در رابطه با تاثیرات مخرب احتمالی این ابزار بر روی مغز انسان برانگیخته است. با وجود اینکه سال گذشته اعلام شد هیچ مدرک قابل قبولی مبنی بر مضر بودن امواج تلفنهای همراه وجود ندارد اما این نگرانی همچنان بر جای خود باقی است.

در مطالعه جدید محققان ۴۷ داوطلب را در دو روز مختلف تحت اسکن مغزی قرار دادند، این اسکن مغزی به شیوه PET بوده و برای کنترل تغییرات در گلوکزهای متابولیزم شده مغز طراحی شده است.

پیش از آغاز اسکنها هر یک از داوطلبان دو تلفن همراه را بر روی دو گوش خود قرار می دادند، در یکی از اسکنها هر دو گوشی خاموش و در اسکن دیگر تلفن همراهی که بر روی گوش راست قرار داشت روشن باقی می ماند.
مقایسه نتایج این دو اسکن با یکدیگر نشان داد فعالیتهای مغزی در بخش راست مغز در افرادی که تلفن همراه روشن را بر روی گوش راست خود قرار داده بودند، افزایش پیدا می کند. همچنین میزان متابولیسم گلوکز در این بخش از مغز از ۳۳٫۳ تا ۳۵٫۷ میکرومول گلوکز در دقیقه افزایش پیدا می کند.
Share/Save/Bookmark
با اعلام آغاز اجرای برجام چه تحریم هایی برداشته شد
بیانیه توجیهی وزارت خارجه امریکا درباره توافق سیاسی با ایران
متن کامل بیانیه مشترک ایران و 1+5
تبدیل وضعیت شرکتی‌ها ممنوع شد
۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌شود
خودروهای تاریخی دوباره صاحب پلاک می‌شوند
۹۰ درصد زایمان‌ها در کشور همچنان به صورت سزارین انجام می‌شود
اگر یک کلیه دارید «ویتامین D» نخورید
دیوانگان و عاشقان سراغ پزشکی می‌روند‬!
کشورهای اطراف، سیب زمینی و پیاز ایران را به دلیل نیتریت بالا وارد نمی‌کنند
وضعیت ارایه خدمات دارویی در کشور مطلوب نیست
افزایش ۶ درصدی بیماران خاص به زیر خط فقر
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“