اتفاق ميافتد فردي پيرهني را ميخرد و پس از يك بار پوشيدن، پيراهن از بين ميرود، در اين صورت اتحاديه پيگيري كرده دوزنده و توليدي پيراهن را پيدا ميكند تا رضايت مشتري را جلب كند
تاريخ انتشار: شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۵۸
رييس اتحاديه پيراهندوزان و پيراهن فروشان با تاكيد بر حضور اعضاي اين اتحاديه در مراكز عرضه مستقيم كالا (نمايشگاه بهاره) گفت: اتحاديه كار قيمت گذاري، كنترل، پلمپ و ... را انجام ميدهد و طبق معمول در بازار آزاد نيز بازرسان اتحاديه گردش دارند وعرضه را كنترل ميكنند.
جواد دروديان در گفتوگو با ايسنا، همچنين در مورد تخفيف در نظر گرفته شده براي عرضه كالا در نمايشگاه بهاره با اشاره به فعاليت 160 غرفه توسط صنف پيراهن دوزان و پيراهن فروشان اظهار كرد: متقاضيان شركت نمايشگاه بهاره اجناس خود را به اتحاديه ميآورند، پارچه براساس مقدار مصرف و اجرت براساس كيفيت دوخت در نظر گرفته وكالا قيمت گذاري ميشود.
وي افزود: با توجه به هزينه يك ميليون توماني غرفه، 20 درصد سود براي مشاركت كننده در نظر گرفته ميشود كه 10 درصد از آن فروشنده و 10 درصد نيز مربوط به هزينه نمايشگاه است.
رييس اتحاديه پيراهن دوزان و پيراهنفروشان با اشاره به فروش فوقالعادهها نيز تصريح كرد: افراد متقاضي براي برگزاري فروش فوقالعاده بايد از اتحاديه مجوز بگيرند. معمولا براي فروش فوق العادهها به مدت يك هفته تا 10 روز مجوز داده ميشود؛ در حال حاضر قيمت پيراهن براساس پارچهها و توليدات قبلي است و هنوز پارچه جديد با قيمت جديد خريداري نشده بنابراين قيمتها ثابت است تا وقتي كه خريد جديد صورت گيرد؛ پس از آن ممكن است قيمتها بالا برود.
دروديان با تاكيد بر فروش نقدي به عنوان مزيت نمايشگاههاي بهاره گفت: سود توليدكننده 15 درصد، سود بنكدار هفت درصد و سود مغازهدار 18 درصد است كه در مجموع 40 درصد سود ميشود در صورتي كه با توجه به شناختي كه داريم لباسها در مغازهها با سودهاي بيشتر از اين فروخته ميشود به گونهاي كه گاه يك لباس 14 هزار توماني به قيمت 30 هزار تومان معامله ميشود.
وي اظهار كرد: قيمت فروش پوشاك حداقل 50 درصد با نرخ توليدي آن تفاوت قيمت دارد كه اتحاديه پوشاك بايد بر اين موضوع نظارت داشته باشد گاه برخي مغازههاي فروش پوشاك در حراج 60 تا 70 درصد تخفيف ميدهند؛ فروشنده كه ضرر نميكند، حداقل 20 درصد سود هم براي خود در نظر ميگيرد كه اين موضوع بيانگر معامله پوشاك با حدود صد در صد سود است و بازرسان بايد نظارت كنند.
رييس اتحاديه پيراهندوزان و پيراهنفروشان با اشاره به كيفيت لباس گفت: فروشنده نسبت به مصرف كننده و توليدكننده نسبت به توليد بايد جوابگو باشند. اتفاق ميافتد فردي پيرهني را ميخرد و پس از يك بار پوشيدن، پيراهن از بين ميرود، در اين صورت اتحاديه پيگيري كرده دوزنده و توليدي پيراهن را پيدا ميكند تا رضايت مشتري را جلب كند چرا كه اگر رضايت مشتري جلب نشود، توليدكننده به تعزيرات معرفي ميشود.