دادستانی تهران چهارشنبه شب گذشته با صدور دستور قضایی مقرر کرد با حضور نماینده دادستان و رعایت موازین شرعی و قانونی برای یک نوبت از محل بازرسی و اسناد مذکور قبل از خروج کشف و مراتب صورتجلسه شد
تيترآنلاين- دادسرای تهران با صدور اطلاعیه ای از کشف و ضبط اسناد و مدارک زیادی درباره برخی قراردادهای نفت و گاز، اسناد مالی غیر مرتبط با دانشگاه آزاد، اسناد محرمانه دولتی و نیز گزارشهای مرتبط با یکی از متهمان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری در بازرسی از یکی از ساختمانهای مرکزی دانشگاه آزاد خبر داد.
به گزارش مهر به نقل از پايگاه اطلاع رساني دادسراي عمومي و انقلاب تهران، در اطلاعیه ای دادسرای عمومی و انقلاب تهران آمده است: در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر نگهداری برخی از مدارک و اسناد دولتی و محرمانه خارج از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی در یکی از ساختمانهای متعلق به آن دانشگاه (طبقه ششم ساختمان محل استقرار دفتر هیئت امنا) و نیز تلاش عدهای برای خارج کردن این اسناد و مدارک از مرکز یاد شده، موضوع در دستور کار این دادسرا قرار گرفت.
پس از بررسی موضوع و تایید صحت گزارشهای دریافتی یاد شده توسط ضابطان، دادستانی تهران چهارشنبه شب گذشته با صدور دستور قضایی مقرر کرد با حضور نماینده دادستان و رعایت موازین شرعی و قانونی برای یک نوبت از محل بازرسی و اسناد مذکور قبل از خروج کشف و مراتب صورتجلسه شد.
براساس این اطلاعیه در پی بازرسی انجام شده از محل اسناد و مدارک زیادی درباره برخی قراردادهای نفت و گاز، اسناد مالی غیر مرتبط با دانشگاه آزاد، اسناد محرمانه دولتی و نیز گزارشهای مرتبط با یکی از متهمان حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری کشف و ضبط شد.
این اطلاعیه می افزاید: بازرسی یاد شده در چارچوب مقررات و توسط ماموران ذیصلاح صورت گرفته است و تمامی اسناد مکشوفه صورتجلسه شده و اینک توسط کارشناسان مربوطه در حال بررسی است و دادسرای تهران طبق مقررات در مورد مدارک یاد شده متعاقبا اتخاذ تصمیم خواهد کرد.
نظرات بينندگان: ۱ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار
۱۳۹۱-۰۳-۲۴ ۱۰:۰۴:۱۰
سلام به همگی اگر گوش شنوایی واز خدا ترسی ودلسوزی پیدا می شود یک نفر زحمت بکشد ولطف کند به دانشگاه ازاد واحد قروه سر بزند(البته از مسولین وبه صورت نا شناس)ببیند چه خر تو خری است قصد توهین ندارم ولی مودبان ترین کلمه که باید پیدا می کردم همین کلمات است (6383)