مجلس دلایل اختلال اخیر اینترنتی را از مقامات دولتی پیگیری کند
گاهي مسئولان سطح دسترسی کاربران را محدود میکنند و تشخیص این موضوع كه اين اختلالات تا چه اندازه به اقتصاد كشور ضربه ميزند از سوي آنان بررسي نميشود
تاريخ انتشار: سه شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۲۲:۱۶
اینکه دلایل اختلال اخیر اینترنتی فنی است یا غیر فنی، باید مسئولان پاسخگو باشند اما از آنجا که بسیاری از مبادلات بانکی داخلی و بین المللی است چنین اختلالاتی میتواند به اقتصاد جامعه ضرر برساند.
یک کارشناس مخابرات با بیان اینکه اختلالات اینترنتی در فرآیند اداری، اقتصادی و جنبههای مختلف زندگی مردم و کسانی که به نوعی با ارتباطات سر و کار دارند تاثیرهای بسرایی میگذارد، گفت: آن چیزی که مد نظر مسئولان و مدیران طراز اول کشور است امنیت برخی مسایل است اما اثراتی که این تصمیمها میگذارند موضوعی است که به آن پرداخته نمیشود و باید این مسائل را ارزیابی کرد.
سعید سلیمانی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا افزود: نتیجه اختلال درارتباطات اثر جبران ناپذیر و غیرقابل توجهی دارد که میشد روشهای دیگری را پیدا کرد که این ضررها را در پی نداشته باشد.
وی ادامه داد: آن چیزی که کاربران اینترنتی در حال حاضر به آن میپردازند پایین بودن سرعت اینترنت است که این موضوع عجیبی نیست که در خیلی از مواقع مدیران نیز کاهش سرعت اینترنت در کشور را به گردن شرکتهای خدمات اینترنتی میاندازند.
سلیمانی گفت: گاهي مسئولان سطح دسترسی کاربران را محدود میکنند و تشخیص این موضوع كه اين اختلالات تا چه اندازه به اقتصاد كشور ضربه ميزند از سوي آنان بررسي نميشود.
این کارشناس مخابرات ضمن اعلام اینکه دلایل اختلال اخیر اینترنتی فنی است یا غیر فنی، باید مسئولان پاسخگو باشند اما از آنجا که بسیاری از مبادلات بانکی داخلی و بین المللی است چنین اختلالاتی میتواند به اقتصاد جامعه ضرر برساند.
وی در توضیح مطلب فوق افزود: علی رغم اینکه باید برخی محدودیتها اعمال شود اما این محدودیتها باید به گونهای باشد که ضررهای بزرگ به جامعه وارد نشود و باید مجلس این موضوع را از مقامات دولتی پیگیری کند.
به گزارش خبرنگار ایلنا چند روزی است علی رغم کاهش سرعت اینترنت در کشور سطح دسترسی کاربران اینترنتی بسیار محدود شده است و در مواقعی کاربران از مهمترین و سادهترین فرایندهای اینترنتی محروم شدهاند؛ تا جایی که حتی مشاهده پست الکترونیک برای کاربران مقدور نیست.