ديديم ملت ايران چقدر آسان از بحث هدفمند كردن يارانهها عبور كرد و اتفاقي نيفتاد
این بمب اتمی ملت ایران است که بیصدا بوده و جسم ندارد و اندیشه و قلوب ملتها را تحت تاثیر قرار میدهد
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۲۳ دی ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۲۰
تيترآنلاين - دکتر محمود احمدینژاد در دیدار مسئولان ستادهای فناوری راهبردی، دستاوردها و فعالیتهای علمی کشورمان را افتخارآمیز و ارزشمند توصیف کرد و با قدردانی از زحمات انجام شده، اظهار داشت: ملت ایران در طول تاریخ پرچمدار علم بوده است و متاسفانه در یک مقطع زمانی رکود و بازماندگی از غافله علم بر این ملت تحمیل شد. وی افزود: اما با خیزش عظیم انقلاب اسلامی بسیاری از موانع در مسیر شکوفایی علمی برداشته شده است و اگر چه هنوز آزادی واقعی از اسارتهای تاریخی حاصل نشده اما حرکت آغاز شده مبارک است و باید آن را غنیمت شمرد.
رییسجمهور با اشاره به اینکه روح جمعی خداجوی، کمالطلب و عاشق علم ملت ایران امروز مجدداً احیاء و به حرکت درآمده است، گفت: نهایت علم رسیدن به درجه خدمتگزاری به مردم است و علمی کمالیافته است که در خدمت سلامت، رفاه، تعالی، شکوفایی و انسانیت انسان قرار بگیرد. وی خاطر نشان کرد: در فعالیت های علمی اگر بنا باشد مسیری که دیگران پیمودهاند، بپیماییم همیشه عقب خواهیم بود و زمانی میتوان پیشرو بود که مسیر حرکت را تغییر داده و قلههای بالاتر و روشهای جدیدی برای حرکت خودمان ابداع کنیم.
رییسجمهور با تاکید بر اینکه ملت ایران از ظرفیتهای بزرگی برخوردار است، با اشاره به مباحث مطرح شده در باره اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها افزود: آقاياني مي گفتند هدفمند كرن يارانه ها اقدام بسيار خطرناكي است و با اجراي اين قانون نه تنها دولت ساقط مي شود، بلكه بايد مراقب باشيم كل نظام ساقط نشود كه من در پاسخ به آن ها گفتم شما اشتباه مي كنيد و ملت ايران را نمي شناسيد.
رييس جمهوري افزود: با اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها ديديم كه اتفاقي نيفتاد و ملت ايران به آساني از اين موضوع عبور كرد كه از عنايات خداوند و امام عصر (عج) بود.
احمدينژاد با بيان اينكه ما بايد از ظرفيت عظيم ملت ايران به نحو احسن استفاده كنيم، گفت: ما بايد به جايي برسيم كه حتي يك ايراني پيدا نشود كه خود را در عالم دست دوم تصور كند. ما بايد در آخر قله قرار بگيريم، البته نه به عنوان استكبارگر، بلكه به عنوان كمالجويي، خداجويي، انسانيت، دوستي، عدالت و پاكي و آنچه كه در طول تاريخ ما پرچمدار آن بودهايم.
راه همه خوبیاها از مسیر علم میگذرد. رییسجمهور در ادامه با تاکید بر اینکه دولت از همه فعالیتهای علمی و فناوری به طور کامل حمایت میکند، تصریح کرد: دولت حمایت کامل از فعالیتهای علمی را یک اصل و راهبرد غیر قابل تغییری برای خود میداند و امیدواریم صندوق نوآوری و شکوفایی که با سرمایه 3 هزار میلیارد تومانی پیش بینی شده است از اول فروردین سال آینده فعالیت خود را آغاز کند و در خدمت علم و محققان قرار گیرد.
وي با رد برخي از سخنان مبني بر اينكه اين معاونت در مقابل دانشگاه است، گفت: اين حرفهاي سطح پاييني است كه بعضا زده ميشود در درون يك ملت تقابل يعني چه؟ اين تقابل نيست. بلكه تقسيم كار است و همه بايد كمك كنيم، اجزاي يك سيستم هستيم، و هر كس در هر جايي فعاليت ميكند و كار ميكند بايد همه اين فعاليتها و تلاشها در جهت اعتلاي ايران و فرهنگ اسلامي باشد.
وي با اشاره به ضرورتهاي ايجاد اين معاونت گفت: در واقع اين معاونت پيوندها را برقرار ميكند، خلاءها را پر ميكند و دولت نيز از فعاليتها حمايت ميكند.در دو سه سال اخير تقريبا در هر سفر خارجي كه ميرويم محصولي از فنآوريهاي علمي ايران را به عنوان هديه به مسئولان كشورها ميدهيم، و تلاش ميكنيم كه آنها را با فعاليتهاي علمي ايران آشنا كنيم.
رییسجمهور تاکید کرد: کانون تمرکز شیطان و شیاطین این است که از تسلط ملت ایران به علم و دانش ممانعت کرده و اجازه ندهند ایرانیان بر مرکب علم سوار شوند و طرح موضوعاتی مانند بمباتم بهانهای در این جهت به شمار میرود. وی گفت: در مقابل کسانی که 5 هزار بمب اتم دارند ایران باید خیلی ابتدایی و مثل آنها فکر کند که بخواهد در معادلات قدرت بینالمللی بر روی بمب اتم سرمایهگذاری کند.
وی افزود: مزیت نسبی ملت ایران، علم، تمدن،فرهنگ و انسانیت است و این بمب اتمی ملت ایران است که بیصدا بوده و جسم ندارد و اندیشه و قلوب ملتها را تحت تاثیر قرار میدهد. دکتر احمدینژاد در ادامه مسئولان ستادهای فناوری راهبردی را به تلاش و کوشش خستگیناپذیر و تحمل سختیها فراخواند و گفت: هر اقدام ارزشمندی با زحمت حاصر میشود و هیچ دستاورد مثبتی بدون زحمت دستیافتنی نیست بنابراین اگر ملتی بتواند یک مقطع 20-15 ساله در مقابل فشارها ایستادگی کرده تا از گردنهها عبور کند دیگر کسی توان مقابله با چنین ملتی را نخواهد داشت.
وی گفت: امروز وظیفه داریم که جایگاه کشورمان را به مرجعیت علمی و فناوری دنیا برسانیم. رییس جمهور همچنین عرضه مناسب محصولات و تولیدات علمی و فناوری را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید با برگزاری نمایشگاههای مختلف، توانمندیها و فناوریهای علمی کشورمان را ابتدا به ملت ایران و سپس به جهانیان در قالبهای مناسب عرضه و معرفی شود. رییسجمهور سلولهای بنیادی را اقدام باارزش و انقلاب بزرگی در فعالیتهای علمی توصیف کرد و گفت: سلولهای بنیادی دنیای جدیدی است که انقلابهای پیدرپی در عرصه علمی ایجاد خواهد کرد و امروز ملت ایران در ابتدای این دستاورد علمی قرار دارد که باید با همت در این مسیر حرکت کرد.
دکتر احمدینژاد گفت: برخی از دستاوردهای علمی کشورمان بخاطر نوع نگاه، همت، خودباوری و ارادهای که در مسیر تولید آن بوجود آمده، یک آرزوی تاریخی بوده است. رییسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود انسان را مهمترین موضوع جهان آفرینش دانست و گفت: انسان باید تجلی اسماء الهی باشد و زیباترین و اصیلترین جلوه خداگونگی انسان علم و عالمی است و حقیقت انسان از مسیر علم و تلاش علمی محقق میشود.
رییس جمهور در حاشیه این نشست از نمایشگاه دستاوردهای علمی و فناوری 40 شرکت و موسسه تحقیقاتی و دانشپژوه کشورمان در بخشهای نانو، زیست فناوری، سلولهای بنیادی و گیاهان دارویی به مدت یک ساعت و نیم بازدید کرد و با توضیحات مسئولین شرکتها در جریان آخرین دستاوردهای علمی و فناوری و نیز پیشنهادات و درخواستهای آنان قرار گرفت.