رئیس بیمارستان مدرس با بیان اینکه روشهای غلط زندگی باعث ابتلای افراد به بیماریهای مختلفی شده است گفت: مردم از روشهای درمانی رایج پزشکی خسته شدهاند و به همین دلیل به روشهای عجیب و غریب مانند انرژی درمانی روی آوردهاند.
به گزارش سینا نیوز دکتر عبدالحمید باقری در دومین سمپوزیوم یک روزه تازههای آرتروز زانو که صبح امروز در بیمارستان شهید مدرس برگزار شد بیان کرد: «با پیشرفت تکنولوژی و تغییر روشهای زندگی اطلاعات ما درباره جسم انسانها نسبت به دهه گذشته و حتی سالهای اخیر تفاوت پیدا کرده است. قبلا بیماریهای مربوط به فیزیک بدن کمتر مطرح بود و بیشتر بیماریهای مانند عوارض عفونی وجود داشت.»
وی ادامه داد: «روشهای غلط زندگی باعث ابتلای افراد به بیماریهای اسکلتی ماسکولار و آرتروز شده است. این دسته از بیماریها با روشهای دارویی و آزمایشگاهی سر و کار دارد و در حال پر رنگ شدن در بخش پزشکی است به همین دلیل فرهنگسازی در زمینه پیشگیری از بیماریهای طب فیزیکی اهمیت به سزایی دارد.»
رئیس بیمارستان مدرس با بیان اینکه در طی زندگی روزمره بخش زیادی از زمان افراد صرف فعالیتهایی مانند نشستن و رانندگی به شیوه غلط می شود، یادآور شد: «در این شرایط بخش بزرگی از رسالت ما ترویج فرهنگ فعالیت صحیح مانند درست نشستن و خوابیدن است.»
دکتر باقری با اشاره به اینکه مردم از روشهای درمانی رایج پزشکی خسته شدهاند و به روشهای عجیب و غریب مانند انرژی درمانی روی آوردهاند تاکید کرد: «یکی از علل افزایش بیماریهای قلبی و عروقی فعالیت فیزیکی کم است به نحوی که در حال حاضر این دسته از بیماریها به طور سرسام آوری افزایش یافته است.»
نظرات بينندگان: ۱ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار
س . محمودي
۱۳۹۱-۰۳-۲۷ ۱۲:۰۳:۴۶
البته روشهاي درماني پزشكي فعلا در ايران جايگاه داشته و مطمئنتر است اما دليلي هم ندارد هرگاه از علوم خاص يا علوم ماوراء الطبيعه اطلاع كافي نداريم همانند آقاي دكتر آنها را رد نموده و به آنها "روشهاي عجيب و غريب" بناميم. از اين روشهاي به اصطلاح آقاي دكتر عجيب و غريب در اقصي نقاط دنيا استفاده مي شود اما متأسفانه در كشور ما و برخي كشورهاي ديگر از اغلب علوم ازجمله علوم ماوراء، سوء استفاده مي شود. بنده شخصاً از يك پزشك فوق تخصص جراحي عمومي و معروف و مورد تاييد در وزارت بهداشت ايران ، در خصوص استفاده از علم مديتيشن(meditation) پرسيدم ضمن اينكه خودم هم شناخت تقريبي روي مديتيشن دارم، گفتند در كنار روشهاي درماني پزشكي مي توانيد از مديتيشن نيز استفاده كافي بكنيد و توصيه كردند كه پزشكي شيميايي را كنار نگذاريد و مديتيشن نيز مورد تاييد پزشكان هست. احساس كردم كه پاسخ دكتر به اين شكل براي اين است كه اين علوم هنوز در فرهنگ ما جايگاه ندارد نه اينكه در دنيا مورد تاييد نباشد. بنابراين پيشنهاد اينجانب در اين خصوص اين است كه ما هم اين علوم را بشناسيم و به مردم بشناسانيم و بصورت بهينه در كشورمان از آنها استفاده كنيم در كنار روشهاي درماني پرهزينه پزشكي. علومي چون انرژي درماني ، مديتيشن ، هيپنوتيزم و ... . متشكرم (6403)