تيترآنلاين - اين وزارت جهاد كشاورزي با آن آسمانخراش كه سر به ابرها مي سايد چكاره است؟ - نسخه قابل چاپ

اين وزارت جهاد كشاورزي با آن آسمانخراش كه سر به ابرها مي سايد چكاره است؟

21 آذر 1389 ساعت 10:35

نويسنده : خسرو معتضد

واقعاً بايد نشست و گريست كه بنابه آمار اعلام شده بهاي گوجه فرنگي يعني ساده ترين ماده گياهي و سيب زميني و پياز به جايي رسيده كه فرياد مردم به عرش بلند شده است.


تيترآنلاين - امروز در حالي كه كشور ما در يكي از حساس ترين مقاطع تاريخ خود به سر مي برد و موضوع استفاده غيرنظامي و صلح آميز از نيروي اتمي در دستور كار دولت ما قرار دارد و آقاي دكتر سعيد جليلي به كنفرانسهاي بين المللي تشريف مي برد و با خانم كاترين اشتون و ديگران به مذاكره مي نشيند و دنيا روي ايران حساب باز مي كند و اخبار ايران در تمام رسانه هاي تصويري، سمعي و مطبوعاتي جهان و روي تلكس خبرگزاريها در صدر قرار دارد واقعاً مايه خجالت و شرمساري است، كه قيمت گوجه فرنگي و سيب زميني و پياز مردم را به خود مشغول دارد.
واقعاً بايد نشست و گريست كه بنابه آمار اعلام شده بهاي گوجه فرنگي يعني ساده ترين ماده گياهي و سيب زميني و پياز به جايي رسيده كه فرياد مردم به عرش بلند شده است. آخر چه زماني گوجه فرنگي درايران از قرار كيلويي 2000 تومان و 2050 تومان بنابه اعلام هاي خاطر مبارك آسوده باشد رسمي و 2500 تومان تا 3000 تومان بنابه آنچه كه مردم مي بينند وناچار به خريد هستند، رسيده بوده است؟
اين وزارت جهاد كشاورزي با آن آسمانخراش و آن برجي كه سر به ابرها مي سايد چكاره است؟
چگونه مي توان كيك زرد توليد كرد و گوجه فرنگي قرمز ساده توليد نكرد و يا پيش بيني فصل پاييز و زمستان را نكرد؟ آخر از گوجه فرنگي ساده تر محصولي پيدا مي شود؟
متأسفانه اين محصول غذايي كه مي گويند درمان پروستات و سرشار از انواع ويتامين هاست اكنون مسأله مهم و عمومي مردم شده است و بهاي سيب زميني و پياز نيز بسيار افزايش يافته است.
بهاي گوجه فرنگي كه در آبگوشت، قيمه و انواع خورشها به كار برده مي شود به رقمهايي رسيده كه اگر فتحعليشاه قاجار كه سرجان مالكم انگليسي گوجه فرنگي را به نام آلوي مالكم و سيب زميني را به نام «پوتيتو» از آمريكا به ايران آورد و به عنوان هديه جرج سوم پادشاه انگليس به شاه ايران تقديم كرد امروز زنده مي شد و بهاي آن را مي شنيد فوراً سكته مي كرد و دوباره به خواب ابدي فرو مي رفت.
اين نابغه هاي كشاورزي ايران چرا 6 ماه پيش ننشستند و براي مصارف پاييز و زمستان مردم فكري نكردند؟ يك سال سيب زميني آن قدر زياد به دست مي آيد كه آن را به صورت صلواتي به مردم مي بخشند. سال بعد آنقدر ناياب مي شود كه بهاي گران آن اشك مردم را در مي آورد من نمي دانم چرا اين وضع در كشور پيوسته مغشوش و طوفان زده و سيلاب برده پاكستان پيش نمي آيد؟ چرا در هندوستان سيب زميني و پياز و گوجه فرنگي هيچ سال ناياب نمي شود.
اين روزها خيلي ها جمعيت شناس شده و عقيده دارند جمعيت ايران بايد به اضعاف مضاعف زياد شود. مثلاً فرض بگيريم 200 يا 250و 300 ميليون يا 400 ميليون نفر اكنون اگر خلق ا... اين رهنمود را اجرا كردند و جمعيت ايران چند برابر شد. اگر پياز، سيب زميني، گوجه فرنگي، برنج و گندم به اندازه كافي توليد نشد جواب آن همه جمعيت را چگونه خواهيم داد؟ آخر چگونه يارايي برنامه ريزي براي توليد گوجه فرنگي و سيب زميني و پياز را كه ساده ترين محصولات كشاورزي است، نداريم؟
اين مشكلات گناه برنامه ريزان و مسؤولان بي تجربه و ندانم كار است كه اساسي ترين و اوليه ترين نيازهاي مردم مانند توليد پياز و سيب زميني و گوجه فرنگي را پيش بيني نمي كنند؟ از اصول جديد انبارداري و توليد گرمخانه اي و آب كشت مطلع نيستند و فقط ادعا، ادعا و ادعاهايشان تا هفت آسمان تنوره مي كشد.


کد مطلب: 1476

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcj.aevfuqexmsfzu.html?1476

تيترآنلاين
  http://titronline.ir