تيترآنلاين - مردم از وجود بيمه‌هاي مختلف درمان خسته شده‌اند - نسخه قابل چاپ

مردم از وجود بيمه‌هاي مختلف درمان خسته شده‌اند

25 مرداد 1389 ساعت 15:55

تجميع صندوق‌هاي بيمه خدمات درمان در هر صورت به نفع مردم است چرا كه آنها از ارتباط پولي با پزشك خسته شده‌اند و اصولاً نبايد بين بيمار و پزشك ارتباط پولي برقرار باشد


تيترآنلاين - نماينده مردم تبريز در مجلس با بيان اينكه نبايد بين بيمار و پزشك ارتباط پولي برقرار باشد گفت: مردم از وجود بيمه‌هاي مختلف درمان خسته شده‌اند.

شكور اكبرنژاد امروز در تبريز اظهار داشت: در استان آذربايجان شرقي هستند بيمارستان‌هاي غيرفعال و نيمه‌فعالي كه از ساليان دور همچنان تعطيل يا نيمه تعطيل به سر مي‌برند. وي با بيان اينكه براي فعال كردن بيمارستان‌ها به نيروي انساني نياز است، گفت: براي اين كار دولت قول‌هايي داده است نظير استخدام پرستاران و ساير افراد مرتبط با امور پزشكي.

اكبرنژاد افزود: اگر اين كارها به خوبي سر جاي خود بنشيند بسياري از مشكلات بيمارستان‌ها و مراكز درماني حل خواهد شد. وي در خصوص تجميع صندوق‌هاي بيمه خدمات درماني نيز اظهار داشت: اگر چه كه اين بحث در حال حاضر در صحن علني مجلس مطرح نيست اما به نظر مي‌رسد يكي از موضوع‌هاي اساسي باشد چرا كه مردم از وجود بيمه‌هاي مختلف درمان در مراكز درماني خسته شده‌اند.

اكبرنژاد افزود: تجميع صندوق‌هاي بيمه خدمات درمان در هر صورت به نفع مردم است چرا كه آنها از ارتباط پولي با پزشك خسته شده‌اند و اصولاً نبايد بين بيمار و پزشك ارتباط پولي برقرار باشد.

وي ادامه داد: در حال حاضر مردم براي بيمه هفت درصد از حقوق خود را پرداخت مي‌كنند و اين رقم رقمي طبيعي است اما بايد بيمه واحدي وجود داشته باشد تا همه با آن بيمه ارتباط داشته باشند.

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس شوراي اسلامي در ادامه اجراي طرح پزشك خانواده را مهم خواند و گفت: اين كار از مصرف بي‌رويه دارو و تحميل هزينه‌هاي درمان جلوگيري مي‌كند.

وي با اشاره به مزيت‌هاي اين طرح گفت: طرح پزشك خانواده علاوه بر تمام مزيت‌هايي كه دارد با پوشش بسيار خوبي كه مي‌تواند براي بيماران داشته باشد از مصرف بالاي دارو كه يكي از معضلات موجود در استان است، جلوگيري مي‌كند.

اكبرنژاد گفت: در حال حاضر تجويز بي‌اندازه دارو يا مراجعه بي‌مورد بيماران به داروخانه‌ها براي دريافت دارو و مراجعه به چند پزشك براي درمان و دريافت داروهاي غيرضروري زياد، مصرف دارو را در استان بسيار بالا برده است.

اين نماينده پزشك افزود: بر اساس طرح پزشك خانواده كه طب ملي نيز ناميده مي‌شود، تمام افراد بيمه مي‌شوند و بايد با استفاده از سيستم ارجاع براي درمان و تشخيص به پزشك مورد نظر ارجاع داده ‌شوند تا روند درمان به موقع و سريع انجام شود.


کد مطلب: 762

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcicray2t1aq.bct.html?762

تيترآنلاين
  http://titronline.ir