احساس نياز به مطالعه در جامعه ايراني وجود ندارد
10 مرداد 1389 ساعت 10:07
يک ناشر معتقد است جامعه ايراني بيشتر از طريق ديداري و شنيداري اطلاعات کسب مي کنند و احساس نياز به مطالعه در آنان وجود ندارد.
تيترآنلاين - يک ناشر معتقد است جامعه ايراني بيشتر از طريق ديداري و شنيداري اطلاعات کسب مي کنند و احساس نياز به مطالعه در آنان وجود ندارد.
به گزارش تيترآنلاين، بهداد اصفهاني – مدير انتشارات علوم – به خبرنگار فرهنگي و هنري به پانا گفت: اختصاص يک هفته به کتاب و يا برپايي نمايشگاه ها 10 روزه زمان زيادي براي پرداختن به موضوع کتاب نيست از طرفي در کنار تمام کاستي ها موجود و نبود ويترين مناسب براي معرفي آثار آنچه بيش از همه مهم به نظر مي رسد آشتي جامعه ايراني با کتاب است.
اصفهاني افزود: ايرانيان عادت به مطالعه را در زندگي روزمره خود ندارند يعني نسبت به مطالعه و کسب اطلاعات احساس نياز نمي کنند و بيشتر اطلاعات آن ها از طريق ديدن و شنيدن رفع مي شود و تا اجبار و نيازمندي وجود نداشته باشد سراغ کتاب نمي روند.
مدير انتشارات علوم تصريح کرد: فرهنگ نياز به مطالعه بايد در ميان همگان نهادينه شود که اصل شکل گيري آن از خانواده سپس نهادهاي آموزشي مانند مدرسه و دانشگاه سرچشمه مي گيرد. وي اظهار داشت: يکي از عوامل مهم و در بهبود روند صنعت نشر فعال بودن رسانه هاي جمعي در حوزه اطلاع رساني کتاب است چون رسانه ها تاثير به سزايي در جذب مخاطب دارند.
اصفهاني گفت: اگر تلويزيون در برنامه هاي خبري خود زماني را هر چند کوتاه براي پخش آخرين اخبار کتاب قرار دهد مخاطب مي تواند کتاب مورد نياز و ياعلاقه خود را پيدا کند اين امر علاوه بر بهبود بازار نشر و کتاب باعث مي شود که مخاطب با هدفي مشخص سراغ بازار کتاب برود.
کد مطلب: 672
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcicraq2t1ay.bct.html?672