تيترآنلاين - محمد جواد لاريجاني: اينترنت را من به اين كشور آوردم - نسخه قابل چاپ

محمد جواد لاريجاني: اينترنت را من به اين كشور آوردم

3 تير 1389 ساعت 20:43

دشمنان مي‌ديدند دموكراسي و انتخابات به چه نحوي در ايران وجوددارد كه در هيچ يك از كشورهايي كه مدعي آن هستند يافت نمي‌شود


تيترآنلاين - دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه گفت: امروز براي دشمنان هيچ‌چيز شيرين‌تر از آن نيست كه اصولگرايان در كشور به سر و كله هم بزنند. 

به گزارش تيترآنلاين به نقل از ايلنا، محمد جواد لاريجاني صبح امروز در بخش هايي از سخنان خود در نهمين كنگره سراسري جامعه اسلامي مهندسين گفت : ابتداي انقلاب انحرافي از سوي برخي شروع شد كه به نفاق انجاميد و اين افراد به خروج از نظام و خط رهبر كشيده‌شدند؛ در انتخابات سال گذشته نيز ما غافلگير شديم و دوباره از همين روزنه گزيده شديم. 

وي در همين رابطه ادامه داد: افرادي كه منحرف شدند از مريخ نيامده بودند بلكه از ميان سياسيون همين كشور پيدا شدند، كساني كه خود را در خط امام مي‌دانستند به ليبرال گرايش پيدا كردند. 

لاريجاني جريان اصلاحات را يك كج راهه بزرگ سياسي در كشور ناميد و گفت: كج راه اصلاحات انحرافش از همين جا آغاز شد كه اسلام را يك دين و امر خصوصي و مربوط به زندگي فردي و شخصي دانستند و گفتند كه زندگي اجتماعي بايد بر مبناي تفكر سكولار باشد. 

وي اضافه كرد: اين كج راه رشد كرد و به جايي رسيد كه آنها (اصلاحات) مصمم شدند نظام را به هر نحوي كه شده به دست بگيرند؛ تا اينكه نفاق در جريان انتخابات سال گذشته به اوج خود رسيد و عده‌اي از نظام خارج شده و در مقابل ولي امر قرار گرفتند همان خروجي كه در اوايل انقلاب نيز رخ داده بود. 

دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه با طرح اين سوال كه آيا هم اكنون ما در برابر چنين صدمه‌اي واكسينه شديم؟ پاسخ داد: خير امروز در مقابل آزمايشات ديگري قرار داريم. فتنه سال گذشته كجي راه اصلاحات را به ما نشان داد و ما بايد با ملاك عمل كنيم تا در اين فتنه و فتنه‌هاي بعدي در امان بمانيم. 

لاريجاني با انتقادي از عملكرد رسانه‌ها افزود: سال گذشته به سراغ يكي از دوستان در جريان فتنه رفتم و گفتم كه شما بايد صحبت كنيد و مواضع تان را روشن؛ اما او گفت مگر سايت‌ها و اینترنت را نمي‌بينيد، من به او گفتم اينترنت را كه من به اين كشور آوردم، اين سايت‌ها كه مي‌گويد همگي گول‌زنك(فريب‌آميز) است.

وي با اشاره به دوران جنگ تحميلي و با بيان اينكه اين جنگ يك جنگ معمولي نبود، گفت: در هشت سال دفاع مقدس تجمع عجيبي در برابر ما بود به نحوي كه اگر يوگسلاوي به ما موشك مي‌داد به طرف مقابل ما نيز تانك مي‌داد و يا فرانسه هواپيماي خود را به عراق كرايه مي‌داد كه اين در هيچ جنگي سابقه نداشت، روس‌ها هم همينطور؛ پس از جنگ دشمنان فكر مي‌كردند ديگر جمهوري اسلامي در منطقه ضعيف شده و نفس راحتي خواهند كشيد، اما در مدت كوتاهي ايران به قوي‌ترين نيروي نظامي منطقه تبديل شد. 

لاريجاني جنگ تحميلي را فتنه ناميد و حوادث سال گذشته را پيچيده‌تر و از لحاظ به كارگيري نيروها و امكانات عظيم‌تر از جنگ تحميلي دانست و گفت: در فتنه سال گذشته حتي بزرگان در داخل نظام نيز متوجه نشدند و اگر نبود لطف خدا و يك سيد جليل‌القدر مثل مقام معظم رهبري، همه ما مي‌لغزيدم آن كس از فتنه پرده برداشت و به بصيرت در جامعه كمك كرد آيت‌الله خامنه‌اي بود. 

وي با اشاره به شيوه‌هاي مقابله غرب با جمهوري اسلامي همچون جنگ سخت و به راه اندازي اسلام طالباني براي مقابله با اسلام ناب محمدي و القاعده كه آن را ساخته و پرداخته سازمان سيا مي‌ناميد، گفت: اين بار دشمنان انتخابات را در جمهوري اسلامي برگزيدند زيرا مي‌ديدند دموكراسي و انتخابات به چه نحوي در ايران وجوددارد كه در هيچ يك از كشورهايي كه مدعي آن هستند يافت نمي‌شود. 

دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه اضافه كرد: شخصي ياد مي‌كرد كه در خيابان‌هاي قاهره مردم احمدي نژاد را دوست دارند و آن به خاطر اين تجربه عظيم (انتخابات) در كشورما است؛ حالا وای بر اين روشنفكران ما که اين سرمايه عظيم در داخل كشور را رها كرده و در ژست روشنفكري خود نوشخوار آنچه غربي‌ها گذاشته‌اند را دنبال مي‌كنند. 

وي با بيان اينكه ولايتمداري يعني هر كجا كه ولي امر لازم ديد فرياد بكشيم، گفت: امروز براي دشمنان هيچ چيز شيرين‌تر از اين نيست كه ما اصولگرايان در درون كشور به سر و كله هم بزنيم. وي با بيان اينكه راه اسلام انشاءالله و ماشاءاللهي نيست و راه ولايت بسيار روشن است ، تاكيد كرد: من طرفدار اينكه انشاءالله اين طرف و انشاءالله آن طرف نيستم، زيرا حال وقت آن است كه نشان دهيم نظام مدني ما چه عظمتي دارد، حساب و كتاب دارد و مجراي مصلحت انديشي. 

دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه تاکید کرد: ما بايد بدانيم كارهاي ما در تهران همانند كارهاي هر فردي در پايتخت‌هاي ديگر جهان نيست، زيرا اقدامات ما زير ذره بين قرار مي‌گيرد واصولا ام القرا بودن يعني همين.


کد مطلب: 492

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcicra52t1a3.bct.html?492

تيترآنلاين
  http://titronline.ir