اجبار در نوع پوشش و حجاب نميتواند تاثير مثبتي داشته باشد
12 آذر 1390 ساعت 19:30
حجاب و نوع پوشش بهعنوان يک فرهنگ مطرح است و الگوسازي پوشش مناسب در جامعه نيازمند ايجاد زمينه مناسب و کار فرهنگي است
يک جامعهشناس معتقد است: اجبار در نوع پوشش و حجاب نميتواند تاثير مثبتي داشته باشد و در اغلب موارد تاثير معکوس نيز دارد.
به گزارش تيترآنلاين، "امين روحاني خانقاه"، در گفتوگو با ايسنا، افزود: حجاب و نوع پوشش بهعنوان يک فرهنگ مطرح است و الگوسازي پوشش مناسب در جامعه نيازمند ايجاد زمينه مناسب و کار فرهنگي است.
وي ادامه داد: برخي مسئولان در انتقال فرهنگ و ارزشها ضعيف عمل کردهاند، به طوري که در محيط جامعه، رسانهها و دانشگاهها ميتوان اين ضعف را مشاهده کرد.
وي افزود: بين دو حوزه آموزش و پرورش و رسانهها تضادي وجود دارد که باعث عدم انتقال فرهنگ حجاب به عنوان يک ارزش در ميان اقشار جامعه شده است.
مدرس دانشگاه پيامنور مرکز اروميه، نقش مدارس را در نهادينه کردن پوشش مناسب بسيار مهم دانست و افزود: متاسفانه با وجود اين که افراد بيش از 10 سال از عمر خود را در مدارس ميگذرانند، بهره کافي را در حوزه عفاف و حجاب نميگيرند.
وي ادامه داد: اکثر قشر جوان به علت نداشتن قدرت تشخيص حوزه شخصي و غيرشخصي به بدحجابي يا بيحجابي روي ميآورند که اين امر ميتواند ناشي از تاثير رسانهها باشد.
اين جامعهشناس در ادامه گفت: عدم تشخيص مرزها و الگوپذيري کورکورانه جوانان از غرب در جهت تشکيل هويت، به بيهويتي ميانجامد.
روحاني خانقاه با بيان اينکه تهاجم فرهنگي تهديدي است براي همه کشورها، تاکيد کرد: مسئولان ميتوانند از طريق تعريف مجدد ارزشها و تفهيم آن به مردم و بخصوص جوانان، جلوي تهاجم فرهنگي را بگيرند.
کد مطلب: 3653
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdci.wapct1aqpbc2t.html?3653