تيترآنلاين - عادت‌هاي غذايي مشاهير جهان در يك كتاب - نسخه قابل چاپ

عادت‌هاي غذايي مشاهير جهان در يك كتاب

1 مرداد 1389 ساعت 13:03

در اين كتاب درباره اين كه اسكندر بزرگ سربازان خود را از جويدن برگ نعنا منع كرده بود تا در جريان جنگ دچار هيجانات شديد نشوند، سخن رفته است


تيترآنلاين - كتابي درباره عادت‌هاي غذايي چهره‌هاي مشهور جهان منتشر شد.نويسندگان اين كتاب جديد، كه با عنوان «آنچه بزرگان ‌خوردند: تاريخچه عجيب غذا و مشاهير» منتشر شده، متيو جيكوب و برادرش مارك هستند.

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران به نقل از تلگراف، اين دو برادر 2 سال را صرف فيش‌برداري و جمع آوري اطلاعاتي در اين زمينه كردند تا بفهمند كه چه جور مواد غذايي دائقه غذايي چهره‌هاي مشهوري مثل بازيگران، خوانندگان، سياستمداران و ...را در طول تاريخ قلقلك داده است.

در اين كتاب درباره اين كه ناپلئون چگونه يكي از اولين كساني بود كه از موز غلطيده شده در شربت لذت مي‌برد و اسكندر بزرگ سربازان خود را از جويدن برگ نعنا منع كرده بود تا در جريان جنگ دچار هيجانات شديد نشوند، سخن رفته است.

در اين كتاب آمده است گري كوپر بازيگر مشهور آمريكايي هر روز صبح يك بشقاب گل كلم رنده شده را با سركه مي‌خورد و بت ديويس ديگر بازيگر مشهور هاليوود را به خاطر عشق به سيب زميني «اسپود» يا سيب زميني مي‌ناميدند.

اين دو برادر درباره لوچيانو باواروتي خواننده مشهور اپراي ايتاليايي نيز گفته‌اند كه او براي عشق بيش از حدش به پاستا بيش از 5 هزار پوند در جريان سفرهاي هنري‌اش هزينه كرد.

متيو جيكوب درباره اين كتاب مي گويد :« غذا هم مثل فرهنگ بخشي از وجود ماست با اين حال وقتي بيوگرافي يك فرد مشهور را مي‌خوانيم از عادت‌هاي غذايي او كم تر چيزي به دست مي‌آوريم. اما ما مي‌دانستيم كه چيزهاي جالب زيادي وجود دارد كه نيازمند جستجو و كاويدن است».

در ميان همه چهره‌هاي خاصي كه اين كتاب به سراغ آن‌ها رفته مي‌توان از كورت كابين نام برد كه غذاي مورد علاقه‌اش ماكاروني و پنير بود. در سال 1965 نيز ناسا براي جان يانگ ساندويچ بيف به فضا فرستاد تا بتواند پروژه فضايي جميني 3 را انجام دهد. ارول فلين هم عاشق گوشت كروكوديل بود و الويس پريسلي نيز هميشه تاكيد مي‌كرد كه عذاهايش حسابي سرخ شوند. او آنقدر در اين كار افراط مي‌كرد كه اگر روزي به آشپزش مي‌گفت غذا سوخته به معني تعريف از او محسوب مي‌شد.

آنجلينا جولي نيز معتقد است كه مي‌شود سوسك خورد به شرط اين كه بخشي از معده آن را خارج كنيد. او اين عادت غذايي را از زماني كه در كامبوج زندگي كرد به دست آورد.

وقتي ارنست همينگوي 13 ساله بود يك جوجه تيغي شكار كرد و پدرش براي تنبيه، او را وادار كرد تا آن را بخورد. جورج بوش هم گذاشتن كلم بروكلي در برنامه غذايي‌اش را ممنوع كرده و گفته بود ديگر حاضر به خوردن اين سبزي نيست.

كتاب «آنچه بزرگان ‌خوردند: تاريخچه عجيب غذا و مشاهير» از سوي يكي از ناشران وابسته به انتشارات رندوم هاوس بريتانيا منتشر شده است.


کد مطلب: 626

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcht-n-d23ni.ft2.html?626

تيترآنلاين
  http://titronline.ir