تيترآنلاين - بذرپاش بركنار شد - نسخه قابل چاپ

بذرپاش بركنار شد

28 آذر 1389 ساعت 21:41

بذرپاش در تابستان ۸۸ همزمان با انتصاب مشایی به معاون اولی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی جوانان شد. بعدها گزارش‌های مختلفی از نارضایتی و تیرگی روابط احمدی‌نژاد و بذرپاش منتشر شد


تيترآنلاين - مهرداد بذرپاش در گفت‌وگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر اعلام کرد که رسما برکنار شده است.
وی در گفت‌وگو با واحد مرکزی خبر، برکناری‌اش را به پایان جلسه هیئت دولت در روز یک‌شنبه (۲۷ آذر) موکول کرده بود. 

بذرپاش در تابستان ۸۸ همزمان با انتصاب مشایی به معاون اولی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی جوانان شد. با انتصاب وی، برخی منابع از «نارضایتی و حضور کمرنگ» وی در سازمان ملی جوانان گزارش کردند. بعدها نیز گزارش‌های مختلفی از نارضایتی و تیرگی روابط احمدی‌نژاد و بذرپاش منتشر شد. 

مهرداد بذرپاش کیست؟

مهرداد بذرپاش، در سال 77 و به عنوان دانشجوی رشته مهندسی صنایع وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و از سال دوم تحصیل وارد تشکل بسیج دانشگاه شد. اولین و شاید جنجالی‌ترین اقدام وی در این تشکل، حضور فعال در فعالیت‌های مربوط به تجمع دانشجویان در اعتراض به حکم اعدام هاشم آغاجری در سال 81 بود؛ اقدامی که بسیار بیش از «شکستن تریبون دانشجویان دانشگاه علامه» (سال 81) و یا «ورود به دفتر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف» (سال 82) بازتاب داشت. این همان واقعه‌ای بود که بذرپاش در مورد آن در مصاحبه با روزنامه دانشگاه شریف، جمله معروف «هر جا هتاکی باشد ما هستیم» را بر زبان آورد.

روحیه بذرپاش به وی کمک کرد تا پله‌های ترقی را بسیار زودتر از حد انتظار طی کند. با پیروزی اصول‌گرایان در انتخابات شورای شهر و انتخاب محمود احمدی‌نژاد به عنوان شهردار تهران در سال 81، بذرپاش که در آن زمان ریاست بسیج دانشجویی دانشگاه شریف را بر عهده داشت به عنوان مشاور شهردار به خدمت گرفته شد. این سمت بعدها و در زمان تصدی پست ریاست جمهوری از جانب احمدی‌نژاد باز هم تکرار شد، اما این بار بذرپاش در برابر مسووليت پذيری خود در ستاد انتخاباتی احمدی‌نژاد توقع بیشتری داشت. شاید همین توقع بود که باعث شد تا در تاریخ بهمن‌ماه ۱۳۸۴، و تنها شش ماه بعد از انتصاب بذرباش به عنوان مشاور رییس جمهور، خبر عضویت وی در هیئت مدیره شرکت سایپا منتشر شود.

با فرا رسیدن زمان سومین انتخابات شوراهای شهر و روستا، بذرپاش 26ساله، که بی‌شک تجربه شیرین نتایج دومین انتخابات شورای شهر را فراموش نکرده بود، از سمت مشاور رییس جمهور استعفا داد تا از این به بعد به جای ایفای نقش در پشت صحنه، خود وارد عرصه انتخابات شود.

اما عضو جوان و البته کلیدی ائتلاف «رایحه خوش خدمت» به هیچ وجه قصد نداشت تا از فرصت مطرح ساختن خود از طریق مصاحبه‌های پی در پی چشم‌پوشی کند. وی که عظم جزم خود برای تصدی کرسی شورای شهر را با بیان این جمله که «اگر در لیست اصول‌گرایان هم نباشم به طور مستقل خواهم آمد» به اثبات رساند، علت ورود خود به عرصه انتخابات شوراها را «درخواست دوستان حامی رئیس جمهور» دانست

هرچند سخنان بذرپاش مبنی بر «لزوم خالص سازی جریان اصول‌گرا» با واکنش شدید برخی از اعضای این طیف روبرو شد، اما اقدامات بعدی او نظیر کنار گذاشتن «مهدی چمران» از لیست حامیان دولت به اثبات رساند که وی در راه «تنظیم کردن» شورای شهر تهران به هیچ وجه قصد مسامحه ندارد.

در جریان این انتخابات، محمدعلی رامین از وی بعنوان «اسامه بن زید» (فرمانده 19ساله سپاه پیامبر اسلام (ص) ) یاد کرد. وی پیش از این انتخابات، از مشاورت و ریاست گروه مشاوران جوان رئیس‌جمهور استعفا داد. در پی عدم موفقیت لیست حامیان دولت در انتخابات شورای شهر تهران، بذرپاش ۲۸ ساله در بيستم فروردين ماه سال جاري با حكم احمد قلعه‌باني (مدیرعامل شرکت سایپا) به مديرعاملي شركت پارس خودرو منصوب شد. 

بذرپاش پس از ازدواج با دختر علی احمدی وزیر آموزش وپرورش دولت نهم كه بدلیل مخالفت با مشایی در دولت دهم حذف شد به مدیرعاملی سایپا رسید وی به هنگام تصدی این شغل، اظهار داشت که خودروسازان ایرانی باید ادغام شوند. پارس‌خودرو از شرکت‌های وابسته به گروه خودروسازی سایپا است. مهرداد بذرپاش از سال ۸۴ به‌نمایندگی از شرکت سرمایه‌گذاری تامین‌ اجتماعی عضو هیات مدیره گروه خودروسازی سایپا بود. اما با انتصاب تیم مورد حمایت مشایی وی به رغم میل شخصی از سایپا یه سازمان ملی جوانان رفت. 

موضوع ادامه تحصیل وی در مقطع دكتری دانشگاه علامه طباطبایی بدون شركت در كنكور اولین جنجال تحصیلی دولت نهم قبل از طرح موضوع مرحوم كردان و محمدرضا رحیمی بود.  بذرپاش موفق به اخذ مجوز انتشار روزنامه «وطن‌امروز» به مدیرمسئولی خویش گردید و در آبان ۸۷ آن را روانه دکه‌ها کرد.

چندی پیش از وی بعنوان رئیس سازمان سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی موسوم به شستا یاد شد؛ خبری که با تائید و تکذیب‌های بسیاری مواجه گردید.

شستا (شرکت سرمایه‌گذاری تامین‌ اجتماعی) یکی از بزرگ‌ترین بنگاه‌های اقتصادی کشور است که در اجرای تبصره ۵۰ قانون بودجه سال ۱۳۴۷ کل کشور به منظور سرمایه‌گذاری و مشارکت از محل ذخایر سازمان تامین اجتماعی و تحصیل سود به نحوی که با توجه به نرخ تورم، حفظ حداقل ارزش واقعی ذخایر سازمان و تسهیل در تصمیم گیری و ایجاد منابع مالی جدید در قالب بازده سرمایه‌گذاری در جهت تامین امکانات مورد نیاز برای ایفای مسئولیتها، تعهدات بیمه‌ای و حقوق بازنشستگان مشمول سازمان تامین اجتماعی در تاریخ ۶ فروردین ۶۵ تاسیس شد. در دولت نهم از وی بعنوان مردان نزدیک احمدی‌نژاد یاد می‌شد؛ مردی که اکنون دیگر در حلقه یاران رئیس‌جمهور نیست. وی هفته پیش از ریاست هیئت مدیره سایپا نیز برکنار شد. 

به گزارش تيترآنلاين نكته جالبي كه در بحث رسانه هاي ايراني وابسته به سازمانها كما بيش وجود دارد اين است كه تا ساعت 21:50 مورخ 28 /9/89 حتي يك خبر مبني بر بركناري مهرداد بذرپاش بر روي خبرگزاري برنا كه متعلق به سازمان ملي جوانان مي باشد و بذرپاش رياست آن سازمان تا قبل از بركناري داشت مشاهده نشد خبرگزاري كه مي بايست بيشترين اطلاعات را در اين باره در اختيار ساير رسانه  ها قرار مي داد.


کد مطلب: 1527

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcg.x9qrak9nupr4a.html?1527

تيترآنلاين
  http://titronline.ir