تيترآنلاين - تغيير معاونت مطبوعاتي براي تعامل بهتر با اصحاب رسانه بود - نسخه قابل چاپ

تغيير معاونت مطبوعاتي براي تعامل بهتر با اصحاب رسانه بود

4 دی 1389 ساعت 20:48

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: اين اواخر شرايط به گونه‌اي بود كه به اين جمع‌بندي رسيديم كه با تغيير اين معاونت، تعامل بهتري با اصحاب رسانه خواهيم داشت


تيترآنلاين - به گزارش خبرگزاري ها ، در این مراسم سیدمحمد حسینی وزیر ارشاد با گرامیداشت میلاد حضرت مسیح (ع) گفت: برخلاف آنچه تصور می‌شود که بعضی‌ها می‌گویند که حضرت مسیح (ع) در گوشه‌ای عزلت می‌گرفته و کاری به مسائل سیاسی و اجتماعی روزگارش نداشته، اصلاً اینگونه نیست و ایشان نسبت به مسائل سیاسی بسیار حساس بوده‌اند.

حسینی گفت: ما تنها در یک موضوع هنوز نتوانسته‌ایم با مجلس به توافق برسیم و آن وقتی است که بعضی نمایندگان انتظار دارند در تعیین مدیران نقش مستقیم داشته باشند.

وزیر ارشاد افزود: نمایندگان هر استان متعددند و نظر هر کدام از آنها هم با آن یکی دیگر فرق می‌کند، ضمن اینکه مسئولان دیگر استانی اعم از امام جمعه و دیگران هم هستند که هر یک نظری دارند ولی نمی‌شود انتظارات همه اینها را برآورده کرد چون در نهایت این وزیر است که باید پاسخگو باشد.

حسینی ادامه داد: نمی‌شود فردی را که شناختی از او نداریم، به عنوان مدیرکل ارشاد یک استان منصوب کنیم. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به جابجایی در معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی این وزارتخانه و اینکه محمدعلی رامین در مراسم تودیع خودش گزارش عملکرد ارائه نکرد، گفت: کارهای بسیاری در معاونت مطبوعاتی انجام شد ولی خداوندی که ناظر است و این اعمال را می‌بیند قطعاً اجر و پاداش همه را خواهد داد.

وی در عین حال تاکید کرد: مسئولیت هر چقدر هم طولانی باشد حتی اگر 70 سال هم قدرت دست کسی باشد، بالاخره روزی همه باید آن را ترک کنیم و جوابگوی رفتارمان باشیم.

وزیر ارشاد ادامه داد: باید اینگونه میادین را مجالی برای خدمت تلقی کنیم چون سبقت گرفتن در کار خیر، خیلی مفید است.

حسینی در ادامه با اشاره به اذعان رسانه‌های غربی به مفید بودن طرح هدفمندی یارانه‌ها برای مردم ایران، در عین حال از برخی رسانه‌های داخلی به سبب انتقاد از این طرح گله کرد و گفت: نباید فقط نظر خواص و آنهایی را که وضع و زندگی‌شان بهتر از عامه مردم است، مورد توجه داشت باید به توده‌های مردم توجه کرد. 

وزیر ارشاد افزود: بعضی وقت‌ها هم مطلب خلاف واقعی در وبلاگی نوشته می‌شود، بعد این مطلب بدون کوچکترین نقد و تغییری به سایت‌ها و خبرگزاری‌ها راه می‌یابد و بعد هم در مطبوعات درج می‌شود و در نهایت امر هم انگار که یک اختلاف شدیدی در دولت وجود دارد و حال آنکه بین دوستان دولت فقط صمیمت است ولی اینها می‌خواهند با تیترها فضاسازی کنند.

وی از آنچه "تلاش برخی سایت‌ها برای القای ارتباط میان جایگزینی رامین با برکناری متکی و بذرپاش" به شدت انتقاد کرد و گفت: آقای رامین رفته بود حج و گفتیم بیایند، درباره‌اش تصمیم می‌گیریم. بعد از کلی کلنجار رفتن توانستیم با آقای محمدزاده که فردی متین و کاری است، برسیم و او را به عنوان معاون مطبوعاتی منصوب کنیم.

حسینی از مطبوعات خواست "جانب ادب و اخلاق را آنگونه که خودشان از مسئولان دولتی انتظار دارند، رعایت کنند" و اضافه کرد: اعضای دولت می‌گویند ما داریم کار می‌کنیم و اصلاً فرصت تکذیب این اخبار را که بعضی‌ها چاپ می‌کنند، نداریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر بهره‌گیری از توانمندی‌های محمدعلی رامین در وزارت ارشاد گفت: آقای رئیس جمهور مایل بود که در فرصت‌های دیگری از توانمندی‌های آقای رامین استفاده کند ولی تا آن زمان، ما فعلاً از نظرات او به عنوان مشاور بهره می‌گیریم.

در حاشيه مراسم توديع و معارفه معاونت مطبوعاتي و اطلاع‌رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در جمع خبرنگاران به سوالي درباره احتمال اعمال تغييرات ديگر در معاونت‌هاي اين وزارتخانه، جواب منفي داد و درباره دلايل بركناري محمدعلي رامين اظهار كرد: آقاي رامين در مدت يكسال گذشته زحمات بسياري كشيد و دلسوزانه تلاش كرد اما اين اواخر شرايط به گونه‌اي بود كه به اين جمع‌بندي رسيديم كه با تغيير اين معاونت، تعامل بهتري با اصحاب رسانه خواهيم داشت.

وي افزود: آقاي محمدزاده هم با تجربيات گذشته در معاونت ارتباطات رياست جمهوري و در روزنامه‌هاي مختلف و در شرايطي كه در امر اطلاع‌رساني خبره هستند، جايگزين رامين شد تا بتوانيم فصل جديدي را از ارتباط با نشريات و روزنامه‌ها داشته باشيم و اهداف بلند خود را محقق كنيم البته از وجود رامين هم در مسووليت‌هاي مختلف استفاده خواهد شد و از تجربيات او در معاونت مطبوعاتي بهره خواهيم برد. 

حسيني درباره حمايت‌هاي وزارت ارشاد از جايزه‌هاي ادبي خصوصي تصريح كرد: جوايزي را تعريف كرديم و هر ساله آن را پيگيري مي‌كنيم مانند جايزه جلال آل‌احمد، كتاب سال، كتاب فصل و يا جايزه پروين كه برنامه خاص و هيات داوران خود را دارند كه پيگيري مي‌شود.

او ادامه داد: ‌انتظار داريم جايزه‌ها عاملي براي ارتقاي غناي محتواي كتاب‌هايي كه ارائه مي‌شود، باشد؛ يعني در هر زمينه‌اي كه مسابقه‌، جشنواره‌ و يا نمايشگاهي داير مي‌كنيم، انتظار داريم يك رقابت سالمي ايجاد و كارهاي بهتري ارائه شود و به اين سمت با برنامه‌ريزي‌هاي‌ آينده پيش خواهيم رفت.



کد مطلب: 1572

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcg.u9qrak9nxpr4a.html?1572

تيترآنلاين
  http://titronline.ir