تيترآنلاين - مسئولان و مردم از اقدامات و اظهارات چالش برانگيز بپرهيزند - نسخه قابل چاپ

مسئولان و مردم از اقدامات و اظهارات چالش برانگيز بپرهيزند

10 دی 1389 ساعت 16:32

ساكت‌ها را تجديد به حساب مي‌آوريم كه هنوز راه براي آنها باز است تا جبران كنند و البته شما مردم از قبول‌هاي فتنه‌ي سال گذشته بوديد


تيترآنلاين -  آيت‌الله سيد احمد خاتمي در نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران در بخشهايي از سخنان خود با تاكيد بر اينكه 9 دي ماه مديون سيد و الشهدا هستيم ادامه داد: مردم كه ديدند به مقدس‌ترين مقدساتشان از سوي فتنه‌گران هجمه وارد شده است و در روز عزاي ابي‌عبدالله شيطنت كردند و نگذاشتند مردم با آرامش به عرض ادب خدمت ابي‌عبدالله برسند اين حماسه را خلق كردند و شاهديم يك زوج جوان را از ماشين بيرون كشيدند و كتك زدند، تنها به اين خاطر كه جوان ته‌ريش داشت و خانم محجبه بود. هم‌چنين شعارهاي ساختارشكن دادند و متاسفانه سران فتنه بيانيه دادند كه اينها عزاداران امام حسين(ع) بودند و ما مي‌پرسيم كه آيا عزاداران امام حسين(ع) شعار «مرگ بر اصل ولايت فقيه» سر مي‌دهند؟ پس اينها ضد انقلاب، خارجي و محارب بودند.

به گزارش خبرگزاري ها، اين عضو هيات رييسه‌ي مجلس خبرگان رهبري با بيان اين‌كه فتنه‌ي سال 88 شباهت زيادي با فتنه‌اي كه در مقابل حكومت علي (ع) شكل گرفت، داشت، توضيح داد: ناكثين، قاسطين، مارقين و ساكت‌هايي كه اسمشان ساكت بود، اما آب به آسياب مارقين و ناكثين مي‌ريختند در اين فتنه‌ها حضور داشتند و از جمله دلايل شباهت اين دو فتنه اين است كه اميرالمومنين جريان‌هاي مقابل خود را جريان فتنه نام گذاشت و اين ادبيات علي (ع) است كه بيش از 10 بار در نهج‌البلاغه، نام جريان مقابل را فتنه مي‌نهند.

عضو مجلس خبرگان رهبري جريان فتنه را جرياني معرفي كرد كه باطل در آن لباس حق مي‌پوشد اما به بهانه دفاع از مظلوم به اول مظلوم عالم يعني حضرت علي حمله كرد. 

وي تصريح كرد: كساني كه بعد از 19 ماه از فتنه‌ي 88 هنوز حاضر نيستند به اغتشاشگران اسم فتنه را بدهند و هنوز مي‌گويند كه آنها معترض هستند، پيرو ولايت نيستند؛ چرا كه اين ادبيات ولايت نيست.

خاتمي ادامه داد: در جريان اين حماسه‌ي بزرگ مردم علي‌رغم بمباران تبليغاتي آنها با حضور 85 درصدي‌شان به صحنه آمدند و فتنه‌گران اين حماسه را كه مي‌توانست سرمايه‌ي بزرگي براي ملت محسوب شود با جاه‌طلبي خود اثر آن را از بين بردند.

وي اميد و انگيزه فتنه‌گران را تنها دنيا و تشنگي قدرت عنوان كرد و گفت: ريشه فتنه‌ها هوا و هوس است چرا كه تشنگان قدرت همانگونه كه مقابل علي (ع) ايستادند در فتنه 88 مصالح يك ملت را زير پا گذاشته‌اند. 

وي با بيان اين‌كه هدف فتنه‌گران مقابل مولي علي (ع) براندازي بود، تصريح كرد: بدون ترديد جريان فتنه‌ي سال گذشته هم به دنبال براندازي بود و در واقع كودتاي مخملي بود كه خنثي‌كننده‌ي آن مردم بودند و در حماسه‌ي 9 دي مردم توانستند خط بطلاني بر تمامي توطئه‌هاي آنها كشانده و جريان فتنه را به احتضار اندازند.

خاتمي با بيان اين‌كه فتنه‌گران دوران مولي علي (ع) از روش‌هايي استفاده مي‌كردند كه همين روش‌ها در فتنه‌ي سال گذشته مورد استفاده قرار گرفت، توضيح داد: از جمله روش‌هاي استفاده‌ي فتنه‌گران، دروغ و تهمت است. همان‌طور كه در دوران امامت علي (ع) همه مي‌دانستند، امام علي(ع) در قتل عثمان نقش نداشته، اما آنها بر اين موضوع پافشاري مي‌كردند. در طول 19 ماه كمتر تهمتي بود كه فتنه‌گران به نظام مقدس اسلامي نزنند؛ تهمتي كه هيچ‌گاه نتوانستند اثبات كنند و نخواهند توانست كه من زبان شرم از گفتن آنها دارم.

اين عضو هيات رييسه‌ي مجلس خبرگان رهبري راه ديگر استفاده‌ي فتنه‌گران را شبهه‌افكني خواند و گفت: در زمان امام علي (ع) قرآن‌ها را بالاي نيزه‌ها برافراشتند و در سال گذشته تقلب را مطرح كردند و بعد خودشان گفتند كه دروغ بوده و تقلب رمز اغتشاش بوده است. هم‌چنين حرمت‌شكني روش ديگري است كه مورد استفاده‌ي فتنه‌گران قرار مي‌گيرد؛ چرا كه فتنه‌گران در پي شكستن قداست رهبري بودند؛ در حالي كه ما رهبرمان را فقط رهبر سياسي نمي‌دانيم، بلكه رهبر ديني و نايب عام امام زمان (عج) است و آفرين بر مردمي كه خوب فهميدند و در حماسه‌ي 9 دي پارسال و امسال فقط و فقط عكس مقام معظم رهبري آيت‌الله العظمي خامنه‌اي را در دست داشتند و معنايش اين بود كه ملت ما ولايي بوده، ولايي هست و تا هميشه ولايي خواهد ماند.

وي با اشاره به اين‌كه چهارمين ابزار فتنه‌گري، فضاسازي رسانه‌اي است، گفت: در زمان امام علي (ع) معاويه 70 هزار منبر عليه علي (ع) بسيج كرد و همين فضاسازي رسانه‌اي را فتنه‌گران در سال گذشته عليه شما مردم به كار گرفتند و هجمه‌ي فضاسازي رسانه‌اي كه بيگانگان از جمله آمريكا، اتحاديه اروپا، رژيم جعلي صهيونيستي و پير خرفت استعمار يعني انگليس عليه مردم ما به كار گرفتند در طول 31 سال انقلاب بي‌سابقه بوده است.

خاتمی همچنین با اشاره به ابزار جابجایی معیارها در دوران حضرت علی (ع) که از سوی فتنه گران به کار گرفته شده بود گفت: فتنه گران سال گذشته نیز می خواستند با استفاده از سوابقی که با امام راحل داشتند به فتنه خود ادامه دهند. این در حالیست که براساس سخنان امام راحل اگر افرادی سابقه خوبی داشتند واکنون سابقه ننگین دارند آن سابقه خوب ازبین رفته است ،همچون شمر که در ابتدا رزمنده امام حسین (ع) بود اما روز عاشورا کانون جنایت را آنچنان شکل داد.

وی ادامه داد: برخی از فتنه گران سال گذشته چنان از مقدسات استفاده کردند که تاریخ انقلاب تا کنون سوء استفاده ای از نام امام راحل را به خود ندیده بود. 

خاتمي در ادامه ايجاد تفرقه را هفتمين ابزار فتنه‌گري دانست و گفت: فتنه‌گران در پي تفرقه هستند و بدترين نوع تفرقه، ايجاد تفرقه بين مردم و نظام اسلامي است كه به شكر خدا نتوانستند و مردم در حماسه‌ي 9 دي سال گذشته با بلندترين فرياد گفتند ما هرگز از نظام اسلامي جدا نخواهيم شد.

وي با اشاره به اين‌كه در فتنه‌ي عصر اميرالمومنين كساني از امتحان سربلند بيرون آمدند و موفق شدند و كساني مردود شدند كه موفق‌ها عمارها و ياسرها و مالك اشترها بودند كه علي را تنها نگذاشتند و مردودهاي امتحان، مباشران و عاملان فتنه و ساكت‌هاي مقابل فتنه بودند، افزود: فرق مباشران و ساكت‌ها اين است كه ما مباشران فتنه را مردود مي‌دانيم اما ساكت‌ها را تجديد به حساب مي‌آوريم كه هنوز راه براي آنها باز است تا جبران كنند و البته شما مردم از قبول‌هاي فتنه‌ي سال گذشته بوديد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اين‌كه در حماسه‌ي 9 دي سال گذشته يك پيام براي آيندگان وجود داشت و آن اين بود كه در فضاي غبارآلود فتنه، نورافكن بصيرت و پيروي از حجت الهي است، گفت: اين پيام را مردم به خوبي گرفتند؛ چرا كه ولايت‌مداري اين ملت راز سربلندي‌شان بوده، هست و خواهد بود.

خاتمي همچنين به اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها در كشور اشاره كرد و گفت: دولت بايد به نظارت خود ادامه دهد تا مبادا به قشر محروم جامعه فشار بيشتري وارد شود. اهميت دادن به توليد نيز از ديگر مواردي است كه بايد به آن توجه شود. 

اين عضو مجلس خبرگان رهبري به دولت توصيه كرد كه از وارد بي‌رويه صرف نظر شود كه چيزي جز بيكاري در پي‌نخواهد داشت. 

وي وحدت را پيش مقدمه اساسي اجراي قانون هدفمند كردن يارانه‌ها عنوان كرد و گفت: دولت و مسئولين بايد از اظهارات و اقدامات چالش برانگيز بپرهيزند.

خاتمي در ادامه با بيان اين‌كه فاجعه‌ي سيل پاكستان هم‌چنان غم جانكاه ما است، افزود: نياز است كه مردم نوع‌دوست كمك‌هايشان در اين عرصه را ادامه دهند و نگذارند كه مسلمانان و شيعيان پاكستان در اين غم تنها بمانند. البته از دولت پاكستان هم مي‌خواهيم نگذارد كشورشان مأمن تروريست‌ها و محل صدور تروريست به كشور اسلامي ما باشد كه البته به مصلحت خودشان هم نيست. پس بهتر است تروريست‌ها را كه مي‌گيرند به سرعت به دولت ما تحويل دهند كه به مجازات جناياتشان رسيدگي شود.

اين عضو هيات رييسه‌ي مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اين خبر كه در جمهوري آذربايجان، دولت طي بخشنامه‌اي كشف حجاب را براي دانش‌آموزان و دانشجويان دختر اجباري كرده است، گفت: به دولت آذربايجان نصيحت مي‌كنيم به درخواست اكثريت مردم كشورتان گوش فرا دهيد؛ چرا كه جمهوري آذربايجان به عنوان دومين كشور شيعه جهان به شمار مي‌آيد و مشتركات فراواني با ما دارد. پس به مصلحت شما نمي‌دانيم كه با مردمتان در بيافتيد؛ چون همان‌طور كه شاه و صدام با مردمشان در افتادند، به نتيجه نخواهيد رسيد و اميدواريم دولت آذربايجان دست از اين فشار بي‌جا بردارد و با مردم خود رفتار مسالمت‌آميز داشته باشد. 

سيد احمد خاتمي در خطبه‌هاي اول نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران با اشاره به اين‌كه سه شرط استجابت دعا، معرفت خداوند، دعاي خالصانه و رفتار بنده‌گونه است، افزود: شرط چهارم استجابت دعا، درآمد پاك و لقمه‌ي حلال است.

وي با اشاره به روايات مختلف از پيامبر، امام سجاد (ع) و امام باقر (ع) گفت: كسي كه از لقمه‌ي حرام استفاده كند، دعايش مستجاب نيست و دعاي كسي كه به مردم ظلم كند، حق‌الناس به عهده داشته باشد و لقمه‌ي حرام در زندگي‌اش باشد مستجاب نمي‌شود.

خطيب موقت نماز جمعه‌ي اين هفته‌ي تهران با اشاره به اين‌كه از لقمه‌ي پاك در روايات تعبير به عفت البطن شده است، گفت: دو چيز عبادت بزرگ است؛ اول پاكدامني و دوم تلاش براي به دست آوردن لقمه‌ي حلال كه تلاشي مقدس و خداپسندانه است.

سيد احمد خاتمي افزود: در قرآن در باب لقمه دو كلمه وجود دارد؛ اول حلال و دوم طيب و در 20 آيه‌ي قرآن فقط از كلمه‌ي طيب استفاده شده است كه به تنهايي معناي حلال را نيز در بر مي‌گيرد.

عضو هيات رييسه‌ي مجلس خبرگان رهبري با طرح اين پرسش كه لقمه‌ي پاك و ناپاك كدام است، توضيح داد: لقمه‌ي پاك آن است كه از راه حلال به دست آمده باشد. يعني با خريد و فروش كالاي حرام، با شيوه‌هاي حرام، از راه رشوه به دست نيامده باشد و خمس و زكات آن پرداخت شده باشد.

وي با اشاره به اين‌كه اثر منفي لقمه‌ي حرام تنها اين نيست كه دعا مستجاب نشود، بلكه نمي‌گذارد عبادت اثر سازنده‌ي خود را بگذارد، افزود: از جمله آثار لقمه‌ي حرام آن است كه حرف‌هاي دلنشين اولياي خدا بر دل نمي‌نشيند.

خاتمي همچنين به 25 محرم ، سالروز شهادت حضرت امام زين‌العابدين اشاره كرد و با تسليت سالروز شهادت آن بزرگوار گفت: داغي كه اين امام مظلوم و عمه مكرمه‌اش در روز عاشورا و بعد از آن ديدند داغي بي‌نظير در تاريخ بشريت است.


کد مطلب: 1607

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.xdyiw6dvegiaw.html?1607

تيترآنلاين
  http://titronline.ir