احمدي نژاد: برخي دولتها و قدرتها 100 سال بر دنيا حاكم بودند اما اكنون بايد صحنه را ترك كنند
3 دی 1389 ساعت 12:38
زيرا قدرتهاي جديد عادلي همانند ايران و تركيه در حال ظهورند. اين قدرتهاي نوظهور به دنبال آن هستند تا دست بشريت را گرفته و باشگاه مديريت مشترك جهاني را برنامهريزي كنند
تيترآنلاين - آقای احمدی نژاد در پایان سفر به استانبول برای شرکت در یازدهمین اجلاس اکو در کنفرانس خبری با حضور خبرنگاران رسانههای بین المللی در بخشهايي از سخنان خود در پرسش و پاسخ خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره موضوع استقرار سپر دفاع موشکی و تاثیر آن بر روابط ایران و ترکیه تصریح کرد :
امروز دوران استفاده از موشک و بمب اتمی به پایان رسیده و ایران از این موضوع هیچ نگرانی ندارد البته روابط ایران و ترکیه یک روزه شکل نگرفته است که از این گونه مسایل متأثر شود.
خبرنگاری پرسید آیا اجرای سیاست های اصلاح قیمتها در ایران متاثر از تحریم هاست؟ دشمنان ما از آنجا که خیال میکردند تحریمهایشان روی ایران اثر خواهد گذاشت وقتی میبینند که در جریان تحریم های آنان، ایران بزرگترین طرحهای اقتصادی را اجرا میکند، ناراحت هستند و در جهت تضعیف آن حرکت میکنند. بحث تحریم متعلق به زمانهای گذشته و مربوط به کشورهای جزیره ای و بسیار کوچک بود و کسانی که در هزاره سوم، از حربه تحریم سخن می گویند ، افراد عقب مانده سیاسی هستند ، زمانی که رقابتهای اقتصادی میلیمتری شده است دیگر تحریم موضوعیت ندارد و تحریمها قبل از تصویب و اجرا شکست خورده هستند به ویژه درباره ایران که اقتصاد بسیار بزرگ و درونزا دارد و برای پیشرفت نیازی به اروپا و امریکا ندارد.
آقای احمدی نژاد درباره سوال خبرنگاری که از آینده دیپلماسی ایران در آفریقا پرسید، گفت : ما دوست ملتهاي آفريقايي هستيم و متاسفانه يك سوء تفاهم از سوي غربي ها بزرگ جلوه داده شد تا ميان ما و آنها فاصله ايجاد شود اما مطمئن باشيد كه اين مسئله بزودي حل خواهد شد.
رئیس جمهوری اسلامی ایران همچنین در پاسخ به سوالی درباره مطالب منتشر شده در سایت ویکی لیکس درخصوص مواضع سران برخی کشورهای عربی درباره ایران گفت : : معتقدم انتشار این اسناد، با برنامه بوده است. ایران با همه کشورهای عربی روابط دوستانه ای دارد و این شکل انتشار اسناد و اخبار قابل اعتماد نیست و نباید موجب کدورت دولتها و ملتهای منطقه شود.
رييس جمهور در ادامه جهان را نيازمند انديشه هاي نو، راهي جديد و انساني دانست و گفت فرهنگ هاي ما قادر است مشكلات جوامع بشري را برطرف كند و كشورهايي مانند تركيه و ايران به سرعت در حال پيشرفت هستند و فرصت هاي جديد اثر گذاري در مناسبات حقوق بين الملل در فراروي آنها قرار دارد.
آقای احمدی نژاد در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره قطعنامه حقوق بشری دو روز قبل علیه ایران با توجه به وقوع موارد فاحش نقض حقوق بشر در انگلیس و آمریکا بیان داشت: تصاویری که از رسانهها در برخورد خشونت آمیز پلیس انگلیس با دانشجویان این کشور پخش شد شرمآور است وقتی کسانی به خود اجازه میدهند تمام مکالمات مردم خود را شنود، زندانهای مخفی ایجاد و زندانیان را شکنجه کنند و درعین حال علیه کشور دیگری ادعای نقض حقوق بشر داشته باشند این موضوع بیشتر به یک لطیفه بیمزه شبیه است.
رئیس جمهور با اشاره به مطالب مطرح شده در سايت 'ويكلي ليكس'، آن را بيارزش دانست و گفت: مهم نيست كه دراين سايت چه چيزي نوشته اند چرا كه رابطه ايران با آذربايجان برادرانه، تاريخي و پايدار است.
و روابط خود با آنها را فرصتی برای حل مسایل مختلف از جمله مناقشه قرهباغ بر پایه عدالت و قانون میداند.
آقای احمدی نژاد در پاسخ به سوالی درباره کیفیت نقش ایران در اقتصاد بینالملل با توجه به موضوع تحریم تصریح کرد : ایران کشوری بزرگ با اقتصادی بزرگ است و از رتبه 17 اقتصاد جهان برخوردار است که با برنامه ریزیهای انجام شده در 5 سال آینده به رتبه 12 خواهد رسید.
وي گفت : در طي اين سالها برخي دولتها و قدرتها 100 سال بر دنيا حاكم بودند اما اكنون رو به ضعف گذشتهاند و بايد صحنه را ترك كنند زيرا قدرتهاي جديد انساني و عادلي همانند ايران و تركيه در حال ظهورند.
رييس جمهور تصريح كرد كه اين قدرتهاي نوظهور به دنبال آن هستند تا دست بشريت را گرفته و باشگاه مديريت مشترك جهاني را برنامهريزي كنند چرا كه ايران صلح و منافع خود را در صلح و پيشرفت ديگران ميداند.
رييس جمهور در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار بي.بي.سي فارسي درباه تغيير وزير خارجه و مسايل حاشيهاي كه طي روزهاي اخير در باره اين موضوع مطرح شده است، با بيان اينكه 'بي.بي.سي هميشه به مسايل كوچك در ايران توجه دارد و حساس است، گفت: جابجايي مديران در ايران يك امر طبيعي است.
احمدينژاد در باره اينكه چرا متكي وقتي در خارج از ايران بود، تغيير كرد، افزود: دفتر وزير امور خارجه در هواپيما و جاده است. فكر نميكنم اين مساله مشكلي داشته باشد و شما اين قضيه را جدي نگيريد زيرا چيزي از آن در نميآيد.
رييس جمهوري با بيان اينكه پيش از اين نيز با متكي درباره اين جابجايي صحبت كردم، بيان نقل قول از جانب وي را يك اشتباه و برداشت نادرست دانست و تصريح كرد: ايران كشور آزادي است و همه حق اظهار نظر دارند.
رئیس جمهوری اسلامی ایران درباره نظر ایران درباره مناقشه دو کره گفت: درباره مناقشه دو کره سوال جدی این است که ارتش آمریکا در آنجا چه می کند؟
رییس جمهور تصریح کرد: خوشبختانه امروز کشورهایی مانند ترکیه و ایران به سرعت در حال پیشرفت هستند و فرصتهای جدید و اثرگذاری را در عرصه بینالمللی پیش رو دارند و آینده متعلق به ملتهای ماست.
کد مطلب: 1562
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.vdyiw6dt0giaw.html?1562