احمدي نژاد:اگر بپرسيم كه آيا ميخواهيد مانند كشورهاي غربي باشيد،99/99 درصد مردم ميگويند خير
8 دی 1389 ساعت 15:44
آنها براي بدست آوردن راي به دغل كاري روي ميآورند. براي راي كسب كردن يك شعار ميدهند، ولي وقتي روي كار ميآيند، عكس آن عمل ميكنند.
تيترآنلاين - دكتر محمود احمدينژاد سهشنبه شب در ادامه سفر يك روزه خود به استان البرز در ديدار با تعدادي از منتخبين، فرهيختگان و مديران استان در بخشهايي از سخنان خود اظهار داشت: ما نميخواهيم به مانند كشورهاي غربي باشيم و اگر در ايران يك رفراندوم در بين مردم برگزار كنيم و از مردم بپرسيم كه آيا ميخواهيد در آينده مانند كشورهاي غربي باشيد، بالاي 99/99 درصد مردم ميگويند خير. چون آنها در همه چيز به بنبست رسيدهاند.
وي ادامه داد: درست است زرق و برقي وجود دارد، اما آيا ما ميخواهيم وضعيت خانوادههايمان مثل آنها باشد. آيا ما ميخواهيم در جامعه عاطفه مادري، زن و مرد از بين برود و هر كس به فكر خودش باشد. نبايد فقط به برجها و كاخها نگاه كرد. ما بايد بر اساس الگوي ايراني – اسلامي برنامهريزي كنيم. ما نميخواهيم كشوري داشته باشيم كه هر كس فقط به فكر خودش باشد و يا دست هر كسي در جيب فرد بغلياش باشد. ما نميخواهيم جامعهاي بسازيم كه در آن شخصيت و حقيقت انسانها له شده باشد.
احمدينژاد ادامه داد: در نظام مادي و ليبرال دموكراسي غرب اولين حقيقتي كه له شد ،انسان و شخصيت انسان است. آنها براي بدست آوردن راي به دغل كاري روي ميآورند. براي راي كسب كردن يك شعار ميدهند، ولي وقتي روي كار ميآيند، عكس آن عمل ميكنند.
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه از نگاه ما انسان محترم است، گفت: ما ميگوييم بايد بر اساس الگوي ايراني – اسلامي برنامهريزي كنيم. همين الگوي ايراني چند معنا دارد يعني اينكه با اتكا به استعدادهاي ايراني و مردم كشورمان ايران را بسازيم. بر روي استعدادهاي خودمان اتكا كنيم و آن را پرورش دهيم و هر ملتي كه بخواهد به ديگران تكيه كند، حتما ضرر ميكند. ما بايد با تكيه بر استعداد، توان و همت ايراني و با روش ايراني و با تكيه بر آداب و سنت ايراني و اسلامي در راستاي پيشرفت كشورمان حركت كنيم.
وي در بخش ديگري از صحبتهاي خود با انتقاد از بيتوجهي به برخي از صنايع دستي كشور و همچنين فرش دستباف، گفت: ما اگر بر روي همين فرش ايراني سرمايهگذاري كنيم حداقل ميتواند چهار ميليون شغل ايجاد كند.
احمدينژاد افزود: متاسفانه به جاي اينكه بياييم مشكلات فرشبافانمان را حل كنيم و تجهيزات آنها را مدرن كنيم، آمديم و فرش دستباف را كنار گذاشتيم و به كارخانههاي فرش ماشيني روي آورديم. البته نميخواهم بگويم فرش ماشيني چيز بدي است، ولي بايد به فرش دستباف و ظرفيتي كه اين موضوع براي اشتغالزايي دارد، نيز توجه ويژهاي داشت.
رييسجمهور با بيان اينكه قيمت نهايي كالاي توليد شده صنعتي در كشور ما بالاست، گفت: كالاهايي كه وارد كشور ميشوند، با آنكه گمركي و ماليات از آن گرفته ميشود ،ارزانتر است و كالاهاي توليد شده در داخل ما بعضا توان رقابت با كالاي را وارداتي ندارد.
وي خاطرنشان كرد: يكي از علل آن اين است كه ما در ساختن كالاها از روشهاي بومي و ايراني استفاده نكردهايم.
رييس جمهور در ادامه با اشاره به اهميت كار بهينه در فرهنگ مردم ايرانزمين از گذشته، گفت: 40 سال قبل خانوادههاي ايراني دورريز نداشتند و همه چيز در چرخه مصرف، مصرف ميشد، ولي اكنون چند هزار تن زباله در تهران جمعآوري ميشود. نزديك به روزي هشت هزار تن زباله در تهران جمعآوري ميشود.
احمدينژاد همچنين تصريح كرد: الگوي ايراني يعني اينكه ما چشم خود را از غربيها برداريم و ببينيم خودمان چه داريم. زماني بهترين مهندسي در ايران بوده است. من نميگويم از تجربيات ديگران استفاده نكنيم، ولي ميگويم چشممان را نبنيديم و فقط در مسيري كه آنها حركت كردند، حركت نكنيم.
رييسجمهور در ادامه با انتقاد از بيتوجهي و به فراموشي سپردن طب سنتي ايراني، گفت: با آنكه بسياري از تجهيزات پزشكي و داروها را ما در كشور خودمان توليد ميكنيم، ولي ما سالانه صدها ميليون دلار واردات كالا داريم.
وي با بيان اينكه اي كاش مردم ايران يك دوره همه ميتوانستند كتاب قانون ابنسينا را بخوانند، در بخش ديگري از صحبتهاي خود با انتقاد از گسترش غذاهاي فستفودي، تصريح كرد: سفره ايراني معنا دارد. تك تك غذاهاي ما حكمت دارد.
احمدينژاد بار ديگر با انتقاد از شعار دو بچه كافيست، گفت: اين بحث دو بچهها كافيست، يعني انقراض نسل. وقتي كه 70 سال بگذرد ميزان جمعيت پايين ميآيد و اين فرمول يعني انقراض يك ملت نه بقاي يك ملت.
رييسجمهور ادامه داد: در ارتباط با اين شعار فلسفه بيان كردند كه ما به تربيت بيش از دو بچه نميتوانيم برسيم، فقر ميآيد، ولي اين مسائل و اين استدلالهايي كه بيان ميكنند، ظاهر قضيه است. باطن قضيه اين است كه نگاه مادي به انسان بر مبناي ارزشهاي اومانيستي و ليبراليستي است كه در آن اصالت انسان يعني اصالت تمايلات فردي انسان و اين نگاه استعماري است. آنها آمدند و لذت فردي را اصل كردند و جمعيت آنها منفي شد و 70 سال ديگر بدون اينكه اتفاقي بيافتد، تركيب جمعيت آنها عوض ميشود. آنها ترس برشان داشت و آمدند و به عنوان دستورالعمل مترقي به ما گفتند كه بچهدار نشويد. اگر بيش از دو بچه بياوريد بيچاره ميشويد. فقر ميآورد. اين استدلالها استدلالهاي باطل است.
وي با بيان اينكه بسياري از نخبگان و انديشمندان ما در خانوادههاي پرجمعيت بزرگ شدهاند، گفت: تعداد بچههاي زياد در خانواده موجب رشد نخبگي فرزند ميشود، مثلا چند تا بچه با هم كلنجار ميروند و اين كلنجار رفتن باعث رشد استعدادهاي آنها ميشود.
احمدينژاد با بيان اينكه، اينكه ميگويند فرزند زياد را نميشود تربيت كرد، حرف درستي نيست، گفت: تربيت فرزندان ماموريت پدر و مادر و وظيفه آنهاست.
رييسجمهور با بيان اينكه امروز در دنيا يكي از فاكتورهاي اصلي ثروت ملي است، ادامه داد: روزي را خدا ميرساند و خداوند ميگويد بچهها را از ترس فقر نكشيد، ما روزي ميدهيم. اين فرهنگ ماست، ولي فرهنگ مادي چيز ديگري ميگويد.
وي همچنين تصريح كرد: البته نميگويم كه خانوادهها پنج – شش تا بچه و فرزند داشته باشند، اما ميگويم وقتي صحبت از الگوي اسلامي – ايراني ميشود، بايد تمام جنبههاي ما را تحت تاثير قرار دهد.
احمدينژاد با بيان اينكه ما بايد بر اساس الگوي اسلامي – ايراني حركت كنيم و برنامهريزيهايمان در اين راستا باشد، گفت: ما بايد ريل حركت را عوض كنيم، الگوي اسلامي – ايراني يعني اينكه ما ريل حركت را عوض كنيم و اين ريل در حال حاضر به سمت بيابان است. بايد ريل در جاي درست خود قرار گيرد.
به گزارش ايسنا، رييسجمهور در ادامه با اشاره به اينكه استان البرز بايد برنامهريزي خود را بر اساس الگوي ايراني – اسلامي قرار دهد، گفت: اين مطلب را به شما نميگويم به خودم ميگويم، تنبلي موقوف، آمادهخوري موقوف. بايد فكر كنيم و ببينيم چگونه بايد در راستاي شكوفايي صحيح بر اساس الگوي اسلامي – ايراني حركت كنيم. در اين ارتباط جلساتي برگزار كنيم و اين مسائل را تبيين كنيم و بايد اين استان و كشور را بر اين اساس بسازيم. رييسجمهور اواخر سه شنبه شب استان البرز را به مقصد تهران ترك كرد.
کد مطلب: 1599
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.1dyiw6dt1giaw.html?1599