آمار 34 درصدی اختلالات روانی در تهران
30 خرداد 1391 ساعت 20:27
در سرشماری سال 90 کشور، 71 درصد از جمعیت کشور شهرنشین و 29 درصد روستانشین اعلام شده بود در حالیکه 30 سال قبل این نسبت معکوس بود
تيترآنلاين - رییس انجمن مددکاران اجتماعی از آمار 34 درصدی اختلالات روانی در تهران خبر داد. سید حسن موسوی چلک در گفت و گو با پانا با بیان اینکه از ویژگی های آسیبهای اجتماعی جدید، گرایش نوجوانان و جوانان به آن است گفت: یعنی اگرشرایط فعلی را با 20 سال قبل مقایسه کنیم، سن افرادی که در این اوضاع هستند، عموما پایینتر آمده که بخشی از آن به دلیل ترکیب سنی جمعیت و تغییراتی است که در جامعه رخ داده و صنعتی شدن و شهری شدن جمعیت است.
وی در ادامه با بیان اینکه در سرشماری سال 90 کشور، 71 درصد از جمعیت کشور شهرنشین و 29 درصد روستانشین اعلام شده است افزود: در حالیکه 30 سال قبل این نسبت معکوس بود. از آن طرف شرایط دیگری به بوجود آمده که آخرین آمار وزارت بهداشت، حوزه سلامت روان و اختلالات روانی درتهران این آمار را 34 درصد اعلام کرده است.
به گفته موسوی چلک بحث نشاط اجتماعی، تقویت هویت فرهنگی،ساختار خانواده که در گذشته عامل کنترل و نظارت بود، ساختار محل های که نظارت اجتماعی توسط مردم و همسایگان انجام می شد، دسترسی بیشتر به اطلاعات، گسترش تکنولوژی، تغییرماهیت جرائم و آسیب های اجتماعی، تنوع جرائم و آسیب های اجتماعی، همه اینها شرایطی را فراهم کرده تا کسانی که درگیر این حوزه می شوند، از قشر جوان باشند و عمدتا ویژگی این نوع جرائم و آسیب ها به گونه های آن است که برای جوانان جذابیت بیشتری دارد.
به گفته رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در گذشته کانون اصلاح و تربیت به حدی داشتیم که نیازی به وجود زندان احساس نمی شد اما الان با نگاه به آمار زندانیان می بینیم که بخش جوانان گسترش بیشتری یافته است و باید برای ایجاد کانون اصلاح و تربیت در همه استانها برای افراد زیر 18 سال تلاش کنند.
موسوی چلک تصریح کرد: طبیعتا برای برخورد با این موضوع باید بازنگری دراین حوزه داشته باشیم.زیرا در هر جامعه ای اگر نهادهای اجتماعی درست کار کنند و انتظاراتی که از آن نهادها می رود برآورده شود، آن جامعه، جامعه سالمتری خواهد بود.
کد مطلب: 4838
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdce.x8ebjh8vv9bij.html?4838