تيترآنلاين - احمدي نژاد : 5 ميليون نفر بايد از استان تهران بروند - نسخه قابل چاپ

احمدي نژاد : 5 ميليون نفر بايد از استان تهران بروند

16 آبان 1389 ساعت 13:01

بايد برنامه انتقال موسسات و دستگاه‌هاي دولتي از تهران به خارج از تهران را جدي بگيريد و بايد حداقل 5 ميليون نفر از استان تهران و حداقل 3 ميليون نفراز شهر تهران بروند


تيترآنلاين - دكتر محمود احمدي‌نژاد صبح امروز در راستاي دور سوم سفر استاني خود به استان تهران در جمع مديران استان تهران با اشاره به آمار ارائه شده از سوي تمدن استاندار تهران در ارتباط با فعاليت‌هاي انجام شده در استان تهران گفت: متاسفانه برخي وقتي كم مي‌آورند كنايه‌اي به كاركنان و كارمندان ادارات مي‌زنند و مي‌گويند كه كار مفيد در ايران اين‌قدر است و آن‌قدر است و در واقع حرف‌هاي غير واقعي مي‌زنند. در حالي كه ما حاصل زحمات شما را مي‌بينيم. گزارشي كه ارائه شد حاصل زحمات شماست و همان طور كه ديديم گزارش فشرده‌اي ارايه شد و اگر قرار بود به صورت مفصل گزارش كارهاي انجام شده ارائه شود ساعت‌ها طول مي‌كشيد.

رييس‌جمهور با اشاره به اهميت استان تهران گفت: استان تهران مركز كشور است و در واقع بايد الهام بخش و پرچم‌دار باشد بايد بهترين باشد و گمان مي‌برم كه تمام ملت ايران علاقه‌مند هستند كه تهران و استان تهران از هر جهت به لحاظ عمراني، آباداني، فرهنگي و سياسي چهره ظاهري و به لحاظ معماري و شهرسازي بهترين باشد و مركز كشور موجب افتخار ملت ايران باشد. اين‌گونه نيست كه اگر تهران آباد شود ديگران ناراحت مي‌شوند، نه. البته به لحاظ سياست كلي بايد تلاش كنيم كه تمام كشور آباد شود تا جريان مهاجرت معكوس شود و مهاجرت كاهش پيدا كند. البته همانطور كه گفتم بايد به تهران نيز توجه داشت و مشكلات آن برطرف شود.

احمدي‌نژاد در ادامه با اشاره به مشكلاتي كه استان تهران با آن روبروست، گفت: به نظر مي‌رسد كه چند مشكل اساسي در تهران وجود دارد، البته كارهايي كه در استان تهران انجام شده كارهاي خوبي است، ولي چند موضوع اساسي وجود دارد كه با نگاه به آن‌ها بايد كارها را طراحي و برنامه‌ريزي كنيم. مشكل اول جمعيت استان تهران است، اكنون در شهر تهران بيش از 8 ميليون نفر و در استان تهران حدود 12 ميليون نفر زندگي مي‌كنند اين تعداد جمعيت يعني چي؟ يعني فشار عصبي و اتلاف وقت، ترافيك، آلودگي هوا و يعني زندگي در قفس‌هايي به نام برج و آپارتمان، يعني كاهش توليد و افزايش مصرف، البته من در اينجا نمي‌خواهم همه مشكلات را بيان كنم برخي را بيان مي‌كنم دومين مساله ترافيك است و اتلاف وقت و آلودگي هوا كه عمده‌ آن‌ها ناشي از جمعيت است.

رييس‌جمهور مشكل سوم را زمين و بافت زمين تهران عنوان كرد و گفت: كشور ما روي خط زلزله قرار دارد، سنگين‌ترين گسل‌ها در تهران و اطراف تهران است، اگر اين گسل‌ها در كوير بودند نگراني نداشتيم و اگر در جايي بودند كه تعداد كمي از مردم در آن زندگي مي‌كردند آن‌قدر نگران نبوديم، ولي مي‌بينيم كه در استان تهران بيش از 12 ميليون و در شهر تهران بيش از 8 ميليون نفر زندگي مي‌كنند. جمعيت فشرده‌اي با گسل‌هايي كه يواش يواش در حال فعال شدن هستند و اين نگراني ايجاد مي‌كند و اگر خداي نكرده اتفاقي بيافتد جمع كثير و وسيعي از مردم در معرض خطر قطعي قرار مي‌گيرند.

رييس‌جمهور ادامه داد: اكنون با مشكل آب تهران و هزينه‌ بالاي زندگي در تهران نيز روبرو هستيم. مي‌خواهيم اين مشكلات را مديريت كنيم يكي از روش‌ها روش معمولي است كه كارهايي مي‌كنيم مثل خانه ساختن، بزرگراه ايجاد كردن، تسهيلات حمل و نقل ايجاد كردن و انجام كارهايي مثل گاز سوز كردن خودروها يا اين‌كه با دادن يارانه‌ها هزينه‌ زندگي را كاهش دهيم و با افزايش بودجه‌هاي دولت، هزينه زندگي مردم كه بالاست را پايين بياوريم. آيا با انجام اين كارها اكنون به طور كامل راضي هستيد؟ نه، قطعا اين طور نيست، بايد به نحو ديگري نگاه و برنامه‌ريزي كرد. اگر بخش عمده‌اي از مشكلات ناشي از تمركز جمعيت است بايد اين تمركز جمعيت را از بين برد. سير مهاجرت را كاهش داد.

احمدي‌نژاد تاكيد كرد: برنامه‌ انتقال از تهران را جدي بگيريد؛ به همان اندازه كه براي پروژه‌ها وقت و انرژي گذاشته‌ايد براي اين موضوع نيز وقت بگذاريد آن را جدي بگيريد و وقت بگذاريد، اين شدني است، به نظر سخت مي‌آيد ولي شدني است، كار را از خودمان شروع كنيد، از دستگاه‌هاي اجرايي.

وي ادامه داد: بيشترين سرانه كارمندان در تهران هستند اين را كاهش بدهيم. مثلا ميزاني را مشخص كنيم براي انتقال كارمندان و تسهيلات در اختيار بگذاريم كارهاي كارمندانمان را كه به استان ديگري منتقل شدند پيگيري كنيم تا كارشان سامان پيدا كند و اگر كاركنان دولت يك حركتي در اين زمينه شكل دهند به ساير بخش‌ها نيز سرايت پيدا مي‌كند.

رييس‌جمهور گفت: بايد از كل استان تهران حداقل 5 ميليون نفر را منتقل كنيم و از تهران بروند و از شهر تهران نيز بايد حدود 3 ميليون نفر بروند و اين صحبتي كه مطرح مي‌شود حساب شده است.

رييس‌جمهور ادامه داد كه تجربه نشان داده كه سرعت افزايش جمعيت و افزايش تقاضاها بيش از ساخت و سازهايي است كه انجام مي‌شود مثلا سيستم حمل و نقلي را مي‌خواهيم بياوريم چند سال طول مي‌كشد كه آورده شود، ولي به محض آوردن مي‌بينيم كه تقاضاهاي جديدي مطرح شده و جمعيت نيز افزايش پيدا كرده است.

رييس‌جمهور در ادامه صحبت‌هاي خود در جمع مديران تهران گفت: بايد كاري كنيم كه علاوه بر كاهش جمعيت و تمركززدايي سفرها نيز كم شود.

به گزارش ايسنا، وي با اشاره به ايجاد دولت الكترونيك گفت: در اين ارتباط اقدامات خوبي انجام شده است و اين موضوع موضوع خيلي خوبي است و خدمات زيادي از اين طريق ارائه مي‌شود. بخشي از فعاليت‌ها و كارها بايد از اين طريق انجام شود به نحوي كه مردم براي خدمات اداري، مجبور به مسافرت نباشند.

البته به اين معنا نيست كه وقتي اين موضوع حل شد و مردم وقتشان آزادتر شد جابه جا نمي‌شوند و سفر نمي‌كنند. براي كار اداري سفر نمي‌روند ولي براي ديدن فاميل و انجام تفريح كه سفر مي‌كنند.

وي خطاب به مديران تاكيد كرد: بايد در كنار كارهاي ديگري كه انجام مي‌دهيم طرح دوركاري را نيز جدي بگيريم. حداقل 40 درصد كاركنان را بفرستيد در داخل خانه، تا كارها را از طريق دور كاري و در خانه انجام دهند.

احمدي‌نژاد ادامه داد: وقتي اين موضوع مطرح شد عده‌اي شروع به انجام تبليغات منفي كردند، ولي چرا اين تبليغات منفي صورت گرفت مگر اين موضوع چه ايراد و مشكلي دارد اكنون كه امكانات وجود دارد چه اشكالي دارد 40 درصد از كاركنان بنشينند در خانه و از آنجا كارهايشان را انجام دهند آيا اين موضوع عيبي دارد؟ اگر عيبي دارد بگوييد.

رييس‌جمهور با اشاره به اين‌كه تعداد ساختمان‌هاي دولتي كه در تهران وجود دارد زياد است، گفت: وقتي كه مقداري از كار از طريق دوركاري انجام شود رفت و آمد كم مي‌شود، وقتي كه ما اين موضوع را مطرح كرديم برخي از شياطين آمدند و گفتند خانم‌ها اين موضوع را قبول نكنيد مي‌خواهند شما را كنار بگذارند، آقايان اين موضوع را قبول نكنيد قرار است فلان كار را بكنند. مي‌بينيد كه كار خوبي كه مطرح مي‌شود شياطين مي‌آيند و مي‌خواهند آن را زير سوال ببرند.

رييس‌جمهور خطاب به مديران استان تهران گفت: دور كاري را جدي بگيريد و به نحوي برنامه‌ريزي كنيد كه 40 درصد از كارمندان‌تان تا پايان سال از طريق دور كاري به ايفاي وظيفه خود بپردازند. چرا كه امكانات نيز وجود دارد و مي‌شود اين كار را انجام داد. البته براي كاهش ترافيك بايد كارهاي ديگري نيز انجام دهيد.

رييس‌جمهور گفت: يكي ديگر از كارهايي كه بايد انجام شود بهينه سازي هزينه‌هاست، شما جلوي خيلي از ريخت و پاش‌ها را گرفتيد ولي باور من اين است كه جا براي صرفه جويي بيشتر هم در هزينه‌ها و هم در پروژه‌ها وجود دارد، در پروژه‌ها جا براي صرفه‌جويي زياد است.

رييس‌جمهور ادامه داد: مقداري از افزايش هزينه‌ها، به خاطر اين است كه برخي از كارهايي كه انجام مي‌شود با هم نامتجانس است. اگر قرار است ساخت 20 مدرسه را شروع كنيد و به نحوي برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه ساخت آن‌ها را تا پايان سال تمام كنيد، حق نداريد آن را 21 مدرسه كنيد. چون وقتي آن را 21 مي‌كنيد باعث مي‌شود كه آن برنامه‌ريزي كه در مورد 20 تا انجام داده‌ايد، نيز به هم بريزد و نتوانيد آن را ظرف برنامه‌ريزي مشخص شده تمام كنيد. اگر به جاي 20 تا 40 شروع كنيد به جاي اين كه كارتان يك ساله تمام شود سه سال طول مي‌كشد.

رييس‌جمهور خطاب به مديران استان تهران گفت: در طراحي‌ها دقت كنيد كه طراحي‌ها درست باشد، اگر مثلا 100 بنا احتياج داريد همان 100 متر را در نظر بگيريد چرا آن را 500 تا و 300 تا مي‌كنيد.

رييس‌جمهور با تاكيد دوباره بر صرفه‌جويي در پروژه‌ها و هزينه‌هاي مصرفي گفت: اخيرا گزارشي از تعداد ساختمان‌هاي دولتي در تهران دريافت كردم كه نمي‌گويم وحشتناك است ولي تاسف‌بار است خيلي از اين‌ها مي‌توانند در هم قرار بگيرند و خيلي از هزينه‌ها را كاهش دهند. كاهش هزينه‌ها در آب، برق، گاز.

مثلا در همين قضيه بنزين يك همتي كرديم و مصرف بنزين را در دستگاه‌ها كاهش داديد و خدمات‌تان چند برابر شد اين صرفه جويي را در ديگر بخش‌ها نيز اعمال كنيد و نتيجه‌اي كه از اين صرفه جويي حاصل مي‌شود را در اختيار كاركنان قرار دهيد تا زندگي آن‌ها بهتر شود و صرف كاركنان‌تان كنيد.

احمدي‌نژاد ادامه داد: در دولت دهم و نهم هزينه مصرفي دولت نسبت به كل بودجه كاهش پيدا كرده، ولي باز هم خيلي جاها مي‌شود صرفه جويي كرد، گزارشي دريافت كردم كه از سال 66 تا الان براي مترو 5 هزار و 700 ميليارد تومان خرج شده كه اگر ما مي‌خواستيم يك جا بهترين سيستم‌ها را در اين زمينه بخريم ارزان‌تر تمام مي‌شد. بايد به نحو مناسب مديريت كرد. تا هزينه‌ها كاهش پيدا كند. البته شما تاكنون اقدامات خوبي انجام داده‌ايد ولي مناسب است كه استانداري تهران در اين ارتباط ستادي درست و ساختمان‌ها را تجميع كند.سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها را در اين زمينه نيز به شما مي‌سپاريم.

رييس‌جمهور در ادامه سخنان خود خطاب به مديران استان تهران گفت: آيا ما الگو شده‌ايم؟ نشده‌ايم. هنوز در بخش اداري هزينه‌ها بالاست. من از وزير جهاد كشاورزي سوال كردم كه چقدر پرسنل دارد گفت قريب به صد هزار نفر و قريب ‌به اتفاق اين صد هزار نفر در تهران و مراكز استان‌ها نشسته‌اند، پس كشاورزي چه مي‌شود، معلوم است كه در اين صورت كشاورزي در چه وضعيتي قرار مي‌گيرد و درست نمي‌شود. 

احمدي‌نژاد افزود: زحمت زياد مي‌كشيم، ولي كم جلو مي‌رويم. يك مهندس كشاورزي بايد بالا سر مجموعه زمين‌هاي كشاورزي باشد نه اين‌كه در يك ساختمان شيك نشسته باشد و از آنجا بخواهد كشاورزي‌مان را درست كند.

وي ادامه داد: ما بايد صرفه‌جويي را از دستگاه‌ها و از خودمان شروع كنيم و بعد از مردم بخواهيم كه اين صرفه‌جويي را انجام دهند و بگوييم كه در اين راستا قدم بردارند و اگر صرفه‌جويي صورت نگيرد اين ثروت ملي است كه مي‌سوزد. ممكن است كسي بگويد از جيب خودم هست كه مي‌دهم و خرج مي‌كنم ولي اين جيب حاصل چيست؟ حاصل كار و تلاش است و اين تلاش و كوشش مي‌تواند در مسير سازنده قرار بگيرد.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه همكاران ما در بخش كشاورزي بايد در شهرستان‌ها، دهستان‌ها، بخش‌ها و بر سر زمين‌هاي كشاورزي حاضر شوند نه اين‌كه در گران‌ترين ساختمان و در شيك‌ترين ساختمان بنشينند و با يك دكمه اتاق را گرم و با يك دكمه اتاق را سرد كنند، گفت: آيا در اين صورت متوجه مي‌شويم كه وضعيت كشاورزي‌مان چگونه است و در كشاورزي چه خبر است؟ اين انتقاد از خودمان است نمي‌خواهم زحمات را زير سوال ببرم اين انتقاد است. وقتي كه فردي آگاه به مسائل كشاورزي باشد و بر سر مزارع كشاورزي حضور پيدا كند نتايج حاصله چند برابر اين مي‌شود كه يك فرد ناآگاه بر سر مزارع كشاورزي باشد.

رييس‌جمهور بار ديگر با تاكيد بر اهميت صرفه‌جويي و اين‌كه بايد از دستگاه‌هاي دولتي اين موضوع را شروع كنيم، گفت: وقتي مردم نتايج حاصله از اين كار را مي‌بينند به انجام اين كار ترغيب مي‌شوند.

احمدي‌نژاد خطاب به مديران استان تهران گفت: خيلي از شما بچه‌هاي جنگ هستيد و من شماها را مي‌شناسم با كمترين امكانات و در زير توپ و تانك در جلوي دشمن ايستاديد و به موفقيت‌هاي چشمگيري دست پيدا كرديد آيا نمي‌شود با كمترين امكانات خدمت كرد، اكنون كه ديگر توپ و خمپاره نيست.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه بسياري از ساختمان‌هاي دولتي را مي‌توان فروخت و پول حاصل از آن را خرج آباداني خود تهران كرد، مثلا يك خط مترو را كامل كنيم و يا مراكز درماني بسازيم، گفت: در واقع تاكيدم اين است كه اين صرفه‌جويي‌ها را از خودمان شروع كنيم.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود خطاب به مديران استان تهران گفت: اكثر شما مدير و برنامه‌ريز هستيد نگاه كلان به مسائل داريد، ولي اين به اين معنا نيست كه شما به امورات مردم و مشكلات مردم توجه نكنيد و از مشكلات آن‌ها هرچند كوچك غافل شويد. ما به جوسازي‌ها و كساني كه با درد مردم، انقلاب و هويت آشنايي ندارند و توجهي ندارند و فقط درد جيب و شكم دارند كاري نداريم. بايد به مشكلات مردم توجه كرد. بايد به امورات و مسائل مردم در كنار مسائل كلان توجه كرد.

رييس‌جمهور با انتقاد از قانون‌هاي تو در تو و بروكراسي اداري كه در كشور وجود دارد، گفت: وقتي اين قوانين تو در تو تصويب شده به شكل قانون و قيافه آن توجه نشده كه يك قانون با اين قوانين تو در تو چگونه شده است. ما بايد فارغ از اين بروكراسي اداري اهتمام ويژه‌اي براي حل مشكلات مردم داشته باشيم و وقتي مردم مشكل‌شان را مطرح مي‌كنند مشكل آن‌ها را مشكل خودمان بدانيم. برخي مواقع يك مشكل كوچك اداري يك زندگي را ساقط مي‌كند و از آن طرف وقتي يك گره از زندگي مردم باز مي‌شود 500 گره ديگر در كنار آن باز مي‌شود. همين اكنون مردم زيادي هستند كه با 500 هزار تومان حتي 300 هزار تومان زندگي شان زير و رو مي‌شوند و نجات پيدا مي‌كنند.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه ما نبايد مشكلات مردم را كوچك بشماريم و با بي‌اعتنايي از كنار آن رد شويم، گفت: اعتقاد ما با غربي‌ها متفاوت است گاهي يك نفر به خاطر اين‌كه شما مشكلي از او را حل كرده‌ايد براي شما دعا مي‌كند و اين دعاي وي زندگي شما را متحول مي‌كند. خدا با آه و ناله يك نفر يك امپراطوري را متلاشي مي‌كند و به خاطر دعاي يك نفر قومي را نجات مي‌دهد، ما به اين اعتقاد داريم. مشكلات مردم را بي‌اهميت نگيريد.

احمدي‌نژاد تصريح كرد: من خودم با تعداد زيادي از مردم مواجه مي‌شوم كه مشكلات دارند مردم با ما راحت هستند و حرف‌شان را مي‌زنند و مي‌نويسند و ما بايد به مشكلات توجه كنيم و در جهت حل آن‌ها و كمك به مردم حركت كنيم.

احمدي‌نژاد در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود خطاب به مديران استان تهران گفت: قدر خدمتگزاري به مردم را بدانيد شما امروز در بهترين مقطع تاريخي و به بهترين مردم در حال خدمت كردن و خدمت‌رساني هستيد.

احمدي‌نژاد خطاب به مديران استان تهران ادامه داد: فرصت‌ گرانبهايي جهت خدمت به مردم در اختيار شماست و اين فرصت گرانبها با هيچ چيز قابل مقايسه نيست. ما مي‌گوييم خادم و نوكر مردم هستيم اما رابطه خادم و مخدوم و نوكر و ارباب چگونه است؟ ما با مردم چگونه هستيم آيا رابطه ما اين گونه است آيا در ته دل ما اينگونه هست كه مي‌گوييم. خودم را مي‌گويم آيا واقعا خودمان را خادم مي‌دانيم و از ته دلمان چنين حسي را داريم احساس دين به مردم مي‌كنيم اين حرف‌ها، حرف‌هاي واقعي است اگر از ته دل احساس كرديم كه واقعا خادم و بدهكار مردم هستيم آن وقت زندگي ما معنا و رنگ و بوي ديگري پيدا مي‌كند فضاي اداري ما به نحو ديگري مي‌شود.

وي گفت: زماني كه در شهرداري تهران بودم وقتي كه كاري انجام نشده بود و مردم شاكي بودند بالاي سر آن مدير مي‌رفتم و مي‌گفتم چرا كوتاهي كرديد و چرا شروط اضافي گذاشتيد و كار انجام نشده در اين بخش يكي دو سال كوتاهي كردم و ان‌شاءالله اين موضوع را دوباره پيگيري مي‌كنم.

وي گفت: بايد به روزي برسيم كه مشكل مردم را مشكل خودمان ببينيم و آن موقع مي‌بينيم كه فضا به چه نحو خواهد شد. ما بايد مردم را دوست داشته باشيم و عاشق مردم باشيم و عشق به مردم عينيت عشق به خداست.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه دو خاندان بي‌لياقت كه تحت تاثير دشمنان بودند در ايران روي كار آمدند و بسياري از ضوابط فرهنگي و انساني ما را مخدوش كردند و به آن آسيب زدند، گفت: وقتي ما مي‌گوييم انقلاب كرديم بايد اين‌ها را نيز اصلاح كنيم در يك ملت آرماني و پيشگام بايد همه همديگر را دوست داشته باشند و پشتيبان هم باشند. متاسفيم كه برخي بعد از انقلاب سعي كردند كه اين انديشه پوسيده و اخلاق فاسد را ترويج بدهند كه هر كس به موقعيتي رسيد اين موقعيت، موقعيت شخصي است و بايد از آن استفاده كرد و با آن جيب‌ها و حساب‌ها را پر كرد و در واقع متاسفانه عده‌اي اين انديشه را داشتند و اين كار را نيز انجام دادند و خود را صاحب و آقاي ملت نيز مي‌دانند و به جاي اين‌كه جواب بدهند سوال مي‌كنند اين اخلاق آمريكايي است.

احمدي‌نژاد ادامه داد: در سيستم مادي و سرمايه‌داري اخلاق اين گونه حاكم است. نخست وزير اسبق انگليس و رييس‌جمهور سابق آمريكا باعث كشته شدن هزاران انسان شدند و اكنون راست راست راه مي‌روند و اگر روي‌شان مي‌شد به آن‌ها مدال صلح نيز مي‌دادند. دائم طلبكاري مي‌كنند در حالي كه بايد از آن‌ها سوال شود به خاطر اقداماتي كه انجام داده‌اند.

رييس‌جمهور به فضاي اول انقلاب اشاره كرد و گفت: در اول انقلاب يادمان مي‌آيد كه چه فضايي بود مثلا در سپاه چه فضايي بود، پول مي‌گذاشتند و مي‌گفتند هر كس به مقدار احتياجش بردارد. كسي را مي‌شناختم كه مثلا دو هزار تومان برداشته بود و آخر ماه مقداري از آن پول را برگرداند و گفت اين مقدار بيش از هزينه‌ام بود. البته نمي‌گويم اكنون نيز اين گونه باشد و پول وسط بگذارند ولي بايد قانع باشيم.

رييس‌جمهور با بيان اين‌كه ما بايد الگو باشيم و چشم ملت‌ها و دنيا به ماست، گفت: اين‌كه برخي مي‌گويند شما توقع مردم را از حكومت خيلي بالا برده‌ايد و به اين امر اعتراض مي‌كنند به نظر من حرف جاهلي است كه مي‌گويند چرا توقع را بالا برده‌ايد كساني كه اين حرف را مي‌زنند مفهوم نظام ولايت را متوجه نشده‌اند. توقع حكومت از مردم بالاست ولي به همان نسبت مردم پاي حكومت جان مي‌دهند و اين طور نيست كه رابطه يك طرفه باشد ديديم كه مردم تمام هستي خود را پاي حكومت مي‌دهند و فداكاري مي‌كنند.

رييس‌جمهور در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود به بحث الگوي ايراني و اسلامي اشاره كرد و گفت: بايد اين موضوع را جدي‌تر بگيريد. البته ان‌شاءالله در يك جلسه ديگري كه استاندار تهران هماهنگي آن را انجام مي‌دهد در اين مورد مفصل صحبت خواهم كرد.

رييس‌جمهور گفت: چرا ما هرچقدر سرمايه‌گذاري مي‌كنيم به نتيجه مورد نظر نمي‌رسيم. ما بايد الگوي مناسب خود را در برنامه‌ريزي‌ها داشته باشيم و اين الگو را داريم و دارد خاك مي‌خورد بايد آن را بيرون بياوريم و از آن استفاده كنيم.

رييس‌جمهور در پايان خطاب به مديران تهران گفت: با همتي كه در شما وجود دارد شما مي‌توانيد تهران را الگو و نمونه كنيد. اين مراسم با حضور تعداد زيادي از مديران استان تهران در تالار وزارت كشور برگزار شد.


کد مطلب: 1264

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdce.p8zbjh8we9bij.html?1264

تيترآنلاين
  http://titronline.ir