تيترآنلاين - امواج ارسالي جهت کور کردن امواج ماهواره مي تواند ضايعات ناگواري در پي داشته باشد - نسخه قابل چاپ

امواج ارسالي جهت کور کردن امواج ماهواره مي تواند ضايعات ناگواري در پي داشته باشد

29 خرداد 1389 ساعت 10:59

شدت امواجي که براي کور کردن ايستگاه‌هاي ماهواره‌اي ارسال مي‌شود خصوصا امواجي که از ايستگاه هاي زميني به صورت مستقيم پخش مي شود مي تواند ضايعات ناگواري را براي موجودات زنده داشته باشد


تيترآنلاين - استاد الكترونيك دانشگاه فردوسي مشهد با بيان اين كه در خصوص آثار منفي انتشار امواج بر سلامت انسانها تحقيقات چنداني در كشور انجام نشده است، هشدار داد: در صورتي كه شدت امواج الكترومغناطيسي از حد مشخصي بيشتر باشد مي‌تواند بر هر نوع موجود زنده تاثيرات ناگوار داشته باشد.

به گزارش تيترآنلاين، دکتر خليل مافي نژاد در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران در خصوص تاثيرات امواج الكترومغناطيس از قبيل امواج تلفن همراه، دكل‌هاي مخابراتي و ... اظهار داشت: حداكثر توان تشعشع سيستم هاي ماهواره‌يي و تلفن‌هاي همراه در حدي نيست كه خطر آفرين باشد اما شدت امواجي که براي کور کردن ايستگاه‌هاي ماهواره‌اي ارسال مي‌شود خصوصا امواجي که از ايستگاه هاي زميني به صورت مستقيم پخش مي شود مي تواند ضايعات ناگواري را براي موجودات زنده داشته باشد.

وي افزود: امواج الكترومغناطيسي که براي كور كردن كانال‌هاي ماهواره استفاده مي شود خسارت بالايي بر روي همه موجودات زنده دارد زيرا اين امواج به بدن انسان نفوذ مي کند اما از فلزات عبور نمي کند و مانند كانون‌هاي پر از انرژي باعث آسيب‌هاي كلي و جزئي به موجودات مي شود. اين امواج مي تواند سرطان زا بوده يا عامل بيماري هاي ناشناخته ديگري باشد.

عضو هيات علمي دانشگاه فردوسي مشهد افزود: هر چه مدت تشعشع اين امواج طولاني تر باشد مي توان اثرات آن را در دراز مدت در كودكان، زنان باردار و بيماران عصبي و افراد مسن ديد و امواج الکترومغناطيس مي‌تواند تاثير در امراضي از قبيل سرطان، سردرد و احساس ضعف و ... داشته باشد.

وي در ادامه با اشاره به نصب دکل هاي مخابراتي در خيابان ها خاطر نشان كرد: اين دكل ها به احتمال زياد تاثيري در صدمه زدن به سلامت انسان‌ها ندارد و تمام اين دكل‌ها مطابق با استانداردهاي موجود درعلم الكترونيك است اما نمي‌توان به طور كل اين مساله را عاملي بي تاثير دانست. 

به گزارش تيترآنلاين، پيش از اين دکتر حشمت ‌الله ازهر متخصص زنان و زایمان گفته بود:«البته ثابت شده است، امواجی که به عنوان پارازیت روی خبرگزاری های خارجی قرار می‌گیرند سقط جنین را در زنان باردار افزایش می‌دهد.» 

فركانس‌ پارازيت‌هاي ماهواره‌اي داراي طول موجي بيش از يك گيگاهرتز هستند. گيجي و خستگي، ناشنوايي مزمن، التهابات و سرطان‌هاي پوستي، خوني، نخاع و اختلالات هورموني و مشكلات باروري از جمله مواردي هستند كه كارشناسان از احتمال بروز آنها در انسان بر اثر اين پارازيت‌ها خبر مي‌دهند. 

امواج موجود در فضا روي سيستم مغز و اعصاب و تعادل انسان اثر دارد. گاهي اوقات نيز روي غدد داخلي و رحم به‌خصوص در زنان باردار تاثير منفي دارد؛ به‌طوري كه اين امواج در زنان باردار باعث سقط جنين و عوارض مادرزادي و ژنتيك درنوزادآنهاخواهد شد.

در طولاني مدت نيز اين امواج روي پرده گوش و سيستم شنوايي تاثيرات منفي خود را نشان مي‌دهد. همچنين تعداد زيادي از افراد در معرض امواج به‌طور غيرعادي عصبي هستند و اضطراب و هيجان دارند. گاهي اوقات هم اين پارازيت‌ها منجر به اختلالات قلبي وعروقي روي افراد در معرض خواهد شد.

به‌نظر مي‌رسد در ارسال پارازيت‌هاي ماهواره‌اي يك بعد قضيه كه همان سلامت مردم كشورمان است، ناديده گرفته شده؛ مردمي كه شايد بخشي از آنها، افكار سياسي ندارند و تاكنون به اين شبكه‌هاي سياسي مراجعه هم نكرده باشند، بقاي‌شان با امواج پارازيت‌ها به خطر افتاده است.

دكتر مافي نژاد با تاکيد بر تعامل مسوولان با متخصصان امواج گفت: اميدوارم مسوولان مربوطه توجه کافي به خسارت ناشي انساني از امواج تشعشعي داشته باشند و با متخصصان امواج و مخابرات ارتباط برقرار کنند.


کد مطلب: 460

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcd2z0o6yt09.a2y.html?460

تيترآنلاين
  http://titronline.ir