تيترآنلاين - تميزي زياد براي دخترها خوب نيست - نسخه قابل چاپ

تميزي زياد براي دخترها خوب نيست

15 فروردين 1390 ساعت 0:05

محققان آمريكايي مي‌گويند آموزش بهداشت به دختران خوب است اما تميزي بيش از حد مي‌تواند عامل ابتلا به بيماري‌هايي نظير آسم، آلرژي و بيماري‌هاي التهابي مانند كروهن و پلي‌آرتريت روماتوييد باشد


تيترآنلاين - محققان آمريكايي مي‌گويند آموزش بهداشت به دختران خوب است اما تميزي بيش از حد مي‌تواند عامل ابتلا به بيماري‌هايي نظير آسم، آلرژي و بيماري‌هاي التهابي مانند كروهن و پلي‌آرتريت روماتوييد باشد.

به گزارش سلامتيران، طبق تحقيقي كه توسط پژوهشگران دانشگاه Oragon state انجام و در مجله Social Science of medicine منتشر شده است دختران و پسران با ميكروب‌هاي مختلفي سروكار دارند چون دختران برخلاف پسرها در كوچه بازي نمي‌كنند و با آلودگي‌هاي كمتري سروكار دارند. پيش از اين تحقيقي كه توسط پژوهشگران دانشگاه هاروارد انجام شده بود نشان داد پاكيزگي بيش از حد براي سلامت كودكان مضر است و مي‌تواند احتمال ابتلا به آسم را در آنها افزايش دهد. 

طبق آمار جديد مركز آمريكايي Dlsease control ميزان ابتلا به آسم در زنان بيش از مردان است و زنان 3 برابر مردان دچار ناراحتي‌هاي اتوايميون مي‌شوند. به نظر مي‌رسد ارتباط كمتر دختران با آلودگي‌ها در مقايسه با پسرها در اين موضوع نقش داشته باشد.تحقيقات ديگري هم در دانشگاه ميشيگان انجام شده است که نشان مي دهد افرادي که به دفعات زياد با صابون هاي آنتي باکتريال حاوي ماده "تريکلوزان" در تماس هستند بيشتر دچار حساسيت مي شوند و در واقع قرار گرفتن در معرض ماده "بيسفنول A" هم ممکن است روي سيستم ايمني اثر منفي بگذارد. ماده تريکلوزان ترکيب شيميايي است که به طور گسترده در صابون هاي آنتي باکتريال، خمير دندان ها، کيسه هاي پلاستيکي و وسايل پزشکي يافت مي شود. بيسفنول A هم ماده اي است که در بسياري از مواد پلاستيکي مانند پوشش محافظ قوطي هاي کنسرو يافت مي شود. هر دوي اين مواد از جمله مواد سمي محيطي به شمار مي روند و اثرات منفي روي سلامتي انسان گذاشته و باعث تغيير هورمون ها مي شود. 

محققان ميزان بيسفنول A و تريکلوزان ادراري را با ميزان آنتي بادي ويروس هاي سلولي مقايسه کردند و بروز حساسيت يا تب يونجه را در نمونه هاي گرفته شده از افراد بالغ و کودکان بالاي ? سال مورد بررسي قرار دادند. تشخيص حساسيت و تب يونجه و آنتي بادي هاي ويروس هاي سلولي دو شاخص تغييرات سيستم ايمني به شمار مي آمدند. محققان دريافتند افراد بالاي ?? سال که با مقادير بالاتري از بيسفنول A در تماس هستند ميزان آنتي بادي ويروس سلولي بيشتري دارند که همين مسئله باعث بروز اختلال در عملکرد سيستم ايمني سلولي مي شود. از سوي ديگر، افراد زير ?? سال با دارا بودن مقدار بالاي تريکلوزان، بيشتر دچار حساسيت و تب يونجه مي شوند. در واقع تحقيقات صورت گرفته مبني بر اين است که زندگي در محيط هاي بسيار تميز و بهداشتي روي ميکرواورگانيسمهايي که براي سيستم ايمني بدن مفيدند، تأثير گذاشته و سيستم ايمني را تضعيف کرده و فرد را در مقابل بيماري ها مستعد مي کند.منبع: Relax news/ 27 ژانويه


کد مطلب: 2172

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcd.50x2yt0fxa26y.html?2172

تيترآنلاين
  http://titronline.ir