تيترآنلاين - رسايي: تاکنون پيش نيامده که من ديدار 5 دقيقه اي هم با احمدي نژاد داشته باشم - نسخه قابل چاپ

رسايي: تاکنون پيش نيامده که من ديدار 5 دقيقه اي هم با احمدي نژاد داشته باشم

12 تير 1389 ساعت 14:30

تلاش جريان رسانه اي اين است که ما را مداح دولت و وکيل الدوله بنامد اما دقيقا کساني که کاري جز مداحي و دفاع از اشتباهات دولت ندارند بويژه اطرافيان مساله دار دولت...


تيترآنلاين - حميد رسايي در گفتگو با آريا در مورد مهمترين علل رکود فعاليت فراکسيون اصولگرايان گفت: مهمترين مشکل فراکسيون اصولگرايان، همکاراني هستند که بيشتر از مجموعه فراکسيون در راستاي اهداف و منافع خودشان استفاده مي کنند لذا در مقاطعي که تصميم گيري هاي جمعي نمايندگان اصولگرا به نفع آن افراد باشد جلسه گذاشته مي شود ، رايزني انجام مي گيرد ، اسم اصولگرايي بزرگ جلوه داده مي شود و ما شاهد خروجي اي به نام اصولگرايان خواهيم بود . اما در مقاطع حساس ديگر فراکسيون ساکت و بي تحرک است؛ در حاليکه در همان مواقع حساس است که اکثريت مجلس بايد تأثيرگذاري خود را نشان دهد. مثلا در انتخابات رياست جمهوري به رغم آنکه نزديک به 200 نفر از اعضاي فراکسيون در برابر جريان فتنه به حمايت از کانديداتوري آقاي احمدي نژاد نظر داشتند ، آنهايي که در راس فراکسيون بودند چون نظرشان مخالف بود ، جلوي صدور بيانيه را گرفتند. نهايتاً وقتي فراکسيون انقلاب اسلامي به ميدان آمد و امضاي حدود 200 نماينده را گرفت، سه روز مانده به انتخابات فراکسيون اصولگرايان بيانيه رسمي خود را صادر کرد ولي آنقدر بي خاصيت بود که حتي يک تيتر هم در سايت ها و نشريات درست نکرد. 

وي افزود: براي انتخابات هيات رئيسه مجلس از مدت ها قبل فراکسيون اصولگرايان به عنوان يک امر مقدس بزرگ مي شود، مورد توجه قرار مي گيرد و به تصميمات آن استناد مي شود به طوريکه اگر کسي برخلاف تصميمات آن حتي چند دقيقه اي فکر بکند موأخذه مي شود. به عنوان مثال راجع به 44 راي سفيد به لاريجاني و مشخص شدن نام آن افراد چقدر مصاحبه انجام و خبرسازي شد.  

نماينده مردم تهران ادامه داد: دومين مشکل فراکسيون اکثريت يکي بودن رياست آن با رياست مجلس است. اين امر باعث شده فراکسيون نتواند وظايف خود را به درستي انجام دهد و در مقاطعي که مي بايست اقداماتي مي کرد به دليل جايگاه رئيس مجلس، صرف نظر شد و برعکس در جاهايي که نبايد کاري انجام مي شد به خاطر حفظ اقتضائات رياست مجلس، آن اقدامات صورت گرفت. لذا عملاً ما در مجلس هشتم مجموعه تاثيرگذاري به نام فراکسيون اکثريت وجود ندارد. 

وي با بيان اينکه مقداري خط و خطوط ها به هم ريخته است خاطرنشان کرد: امروز شاهد حضور اصلاح طلباني در فراکسيون اکثريت و اصولگراياني در فراکسيون اقليت هستيم. علي مطهري مي گويد اگر از فراکسيون اصولگرايان خارج شود قطعاً فراکسيوني متشکل از اصلاح طلبان و اصولگرايان تشکيل مي دهد. يا برخي از اعضاي فراکسيون اصولگرايان در انتخابات دهم به نام اصولگرايي براي موسوي ستاد انتخاباتي زدند! در حاليکه طبق يکي از بندهاي اساسنامه فراکسيون اکثريت، همواره با توجه به اختلاف مباني ما با اصلاح طلبان، اصولگرايان مي بايست فاصله خود را با اصلاح طلبان حفظ کنند. 

رسايي اضافه کرد: آن موضعگيري مطهري و يا ستادي که برخي به نام ستاد اصولگرايان حامي موسوي زدند، يعني آنها بين خود و اصلاح طلبان فاصله اي نمي بيند، در عين حال شما هيچ واکنشي نسبت به اين افراد نمي بينيد. از اين رو من عملاً قائل نيستم که در حال حاضر فراکسيوني به نام اصولگرايي در مجلس به طور فعال و تأثيرگذار وجود دارد. مردم هم ديگر به طور جدي اميدي به اين مجموعه ندارند. البته چند وقتي است که با فشار و پيگيري هايي که ما صورت داديم بالاخره پس از دو سال هيات داوري فراکسيون اصولگريان متشکل از پنج روحاني تشکيل شد. ما اميدواريم اين هيات بتواند فراکسيون را به جايگاه حقيقي خود برگرداند.
نماينده مجلس هشتم در پاسخ به بي نظير بودن رأي لاريجاني در انتخابات هيات رئيسه خردادماه امسال نسبت به تمام سالهاي گذشته ، اظهار داشت: اين يکي از دروغ هاي بزرگ است که در آن ايام براي آنکه رأي سفيد به لاريجاني و مسائل پيش آمده پوشانده شود توسط برخي رسانه هاي همسو ابراز شد. چون حداقل اين است که رأِي آقاي لاريجاني در سال هاي گذشته بيش از امسال بود . امسال آقاي لاريجاني با 22 کاهش راي مواجه بود آن وقت چطور راي امسال ايشان بيش از همه سال ها بوده ؟ 

وي با بيان اينکه کثرت آراء دليل بر محبوبيت شخص نيست افزود: به شخصه نمي توانم بپذيرم اصلاح طلباني که روزي شعار مي دادند سيماي لاريجاني تعطيل بايد گردد امروز آقاي لاريجاني کانديداي آنها براي رياست مجلس باشد و اين را يک افتخار براي آقاي لاريجاني بدانم . يا بايد اصلاح طلبان عوض شده باشند يا آقاي لاريجاني. اصلاح طلبان با آن افتضاح سال گذشته ثابت کردند نه تنها عوض نشدند بلکه بدتر نيز شده اند چراکه به سمت کودتاي خياباني پيش رفتند و روند آنها روز به روز در حال بدتر شدن است. متاسفانه مي بينيم که آقاي لاريجاني در برنامه ها و سياست هاي خود تغييراتي داده که آنها به وي متمايل شده اند. 

عضو فراکسيون انقلاب اسلامي درباره توهين هاي صورت گرفته به لاريجاني از سوي دانشجويان معترض تجمع کننده جلوي درب مجلس تصريح کرد: فيلم صحبت هاي من در جمع دانشجويان در سايت خودم موجود است. وقتي برخي شعارهاي تند داده شد من همانجا تأکيد کردم اين شعارها درست نيست اما متأسفانه سايت هايي نظير خبرآنلاين ، پارلمان نيوز، پارسينه و ... که مدافع ايشان هستند اينطور انعکاس خبري دادند که رسايي جمعيت را به سردادن آن شعارها عليه مجلس و رياست آن تحريک کرده است. اما واقعيت آنست که دانشجويان از مصوبه اي که به صورت شفاف خلاف نظر، دستورات و سياست و جهت گيرهاي امام(ره) و مقام معظم رهبري بود ناراحت و عصباني بودند. اين طبيعي است که در اين شرايط برخي شعارهايي بدهند که ما خوشمان نيايد و شايد فردي نفوذ نمايد و احساسات جمع را آنگونه تحريک کند که اين کار از نظر من نيز محکوم است. 

نماينده تهران در عين حال حمله و توهين به دانشجويان را نيز درست ندانست و گفت : البته سخنان آقاي لاريجاني و حمله ايشان به بسيج هم کار درستي نبود . رييس مجلس بايد صبوري بيشتري داشته باشد بالاخره ايشان رييس يک قوه است. باضافه اين که بايد به آقاي لاريجاني يادآور شد آن روز که اصلاح طلبان در مجلس ششم دندان تيز کرده بودند تا ايشان را تکه تکه کنند همين بسيجيان و مردم حزب الله بودند که براي دفاع از صدا و سيما به ميدان آمدند . چطور آن روز به عشق کيک و سانديس نبود ولي امروز اينها تحريک شده اين و آنند؟ 

وي در پاسخ به سئوالي در خصوص پتانسيل لاريجاني در رهبري بدنه اجتماعي جريان اصلاحات بويژه با توجه به جايگاه وي در ميان نمايندگان دو طيف سياسي در مجلس اضافه کرد: تا قبل از انتخابات دو جريان به نام اصولگرا و اصلاح طلب در کشور وجود داشت که مي توانستيم شخصيت هاي آن را قابل انتقاد ولي داخل نظام بدانيم اما بعد از انتخابات و آن افتضاحاتي که طي يک سال گذشته توسط اصلاح طلبان بوجود آمد و خاتمي، موسوي و کروبي موضعگيري هايي را داشتند که دو مرتبه رهبري اعلام کردند اينها از نظام خارج شده اند و تازه جمعي از نمايندگان مجلس به ديدار آنها مي روند و هنوز به اين افراد دلخوش کرده اند، با اين اوصاف رهبري آنها براي لاريجاني چه فايده اي دارد که بخواهد براي بدست آوردن آن از بعضي مباني اصولگرايي خود کوتاه بيايد. 

عضو فراکسيون فرهنگي مجلس ادامه داد: در حال حاضر عمدتاً طيف ضد انقلاب پايگاه اجتماعي اصلاحات را تشکيل مي دهند. روزي که موسوي حرف از قانون اساسي، ولايت فقيه، امام و رهبري زد توانست سر 13 ميليون را کلاه بگذارد در اين يکسال اين 13 ميليون فهميدند که وي يک دروغ گو است و اين جريان اعتقادي به جمهوريت ندارد براي همين روز به روز اين جمعيت کاهش يافت تا جايي که آن حاميان 25 خرداد در روز قدس وبعد در 13 آبان و بعد در روز 16 آذر 88 کم کم تقليل يافتند تا جايي که در روز عاشورا فقط بي دين ها و لامذهب ها به خيابان ريختند و آن افتضاح را به بار آمد، موسوي هم از آنها حمايت کرد و نتيجه آن شد 9 دي شد که ترکيبي از 25 و 13 ميليون نفر به خيابان ها آمدند و در سالگرد فتنه نيز شما شاهد بوديد که ديگر حتي همان لامذهب هم به خيابان نيامدند. 

رسايي تصريح کرد: قطعاً هرکس در جامعه هست طرفدار احمدي نژاد نيست خيلي ها منتقد ايشان هستند ولي حامي موسوي و جريان اصلاحات نيز نيستند الا کساني که با نظام مخالفند و اينها از روز اول پيروزي انقلاب وجود داشتند و در همه نظام ها نيز هستند، حتي زمان نبي اکرم(ص) هم کساني مخالف حکومت ايشان بودند ولي اين دليل بر بطلان پيامبر نيست. مردم نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي که در راس آن اصل ولايت فقيه است را مي خواهند. لذا براي اصلاحات پايگاه اجتماعي باقي نمانده که امثال لاريجاني با عدول از مواضع، آنها را داخل سبد خود بياورند. اين مهمترين اشتباه است. البته گاهاً آقاي احمدي نژاد هم مواضعي اتخاذ مي کند که وقتي لايه هاي دروني آن بررسي مي شود احساس مي کنيم که اين تلاش براي اضافه کردن بر سبد اجتماعي است و اين غلط است . 

وي افزود: اشتباه است که افراد از اصول خود عدول کنند براي آنکه بر پايگاه اجتماعي خود بيفزايند. چنين وظيفه شرعي و انقلابي اي براي ما وجود ندارد.
نماينده مردم تهران در مورد حلقه قاليباف، رضايي و لاريجاني و ميزان تاثيرگذاري آنها در بدنه جريان اصولگرايي کشور گفت: اين حلقه کارايي سياسي داشته و مي توانست بيشتر هم داشته باشد به شرط آنکه خودش را از جريان فتنه دور مي کرد متأسفانه هرسه بزرگوار جزء کساني هستند که در ايام فتنه دوپهلو حرف زدند لذا جزو اصولگراياني هستند که قدرشان کمي پايين آمد البته هر سه نفر به يک اندازه نيستند بالاخره همسويي آقاي رضايي با آقاي هاشمي بيش از دو نفر ديگر نمود دارد. کما اينکه آقاي احمدي نژاد به خاطر اتخاذ برخي مواضع نظير انتصاب مشايي و يا موضوع حجاب قدرش کمي در نگاه بدنه جريان اصولگرايي کشور پايين آمد البته نه به اندازه آنها، ولي انصافاً اينطور شد. 

نماينده مجلس هشتم در پاسخ به اين سئوال که برخي جايگاه لاريجاني را بالاتر از رياست بر قوه مقننه مي دانند اظهار داشت: هرکس اين حرف ها را مي زند خيرخواه لاريجاني نيست و توصيه اهل بيت به ما اين است که از افراد متملق دوري کنيم . بالاتر از رياست يک قوه مي شود رهبري نظام که آقاي لاريجاني شرايط آن را ندارد . اگر منظورشان از بالاتري جايگاه رياست جمهوري است که اين نشانه اين است که آنها اهميت مجلس و تاثيرگذاري آن را نمي فهمند. البته موضع من در خصوص احمدي نژاد هم همين است يعني اگر کسي قائل باشد که حق احمدي نژاد بيش از اين است اشتباه مي کند. 

رسايي گفت : علي رغم اين که ما را مدافعان مطلق دولت مي نامند ولي تا کنون پيش نيامده که من ديدار 5 دقيقه اي هم با احمدي نژاد داشته باشم و در آن ديدار به تعريف و تمجيد از او بپردازم . در همين 5 دقيقه ها هم بنده تلاش مي کنم تا عيوب را يادآور شوم اما شما ببينيد تلاش جريان رسانه اي اين است که ما را مداح دولت و وکيل الدوله بنامد اما دقيقا کساني که کاري جز مداحي و دفاع از اشتباهات دولت ندارند بويژه اطرافيان مساله دار دولت ، شما هيچوقت نمي بينيد که همين رسانه هاي مخالف آنها را وکيل الدوله بنامند. به هر حال من معتقدم تعريف و تمجيدهايي از اين دست به لاريجاني ضربه مي زند و ايشان را در آينده تبديل به هاشمي ديگر مي کند. هرکس چنين وصفي در مورد لاريجاني انجام دهد به وي خيانت کرده است. خدمت به نظام جمهوري اسلامي از جارو کش تا رئيس مجلس و رئيس جمهور نزد خدا به يک اندازه اجر دارد چراکه پروردگار به ظرفيت افراد نگاه مي کند.


کد مطلب: 531

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdccasqp82bq1.la2.html?531

تيترآنلاين
  http://titronline.ir