جامعه هميشه كسي را ميخواهد كه دعوا كند
20 ارديبهشت 1389 ساعت 16:56
سرانجام بني صدر با اعمال و رفتارش كاري كرد كه 85 درصد مردمي كه به او راي دادند، شعاردادند”سپهسالار پينوشه، ايران شيلي نميشه“
تيترآنلاين - اسدالله بادامچيان در گفت و گو با خبرنگار ايلنا، در پاسخ به سوالي در مورد امكان شكل گيري جريان سوم سياسي در كشور، اظهار داشت: تا وقتي جمهوري اسلامي هست، سياست در كشور ما غير فعال نميشود، زيرا ايرانيها يكي از سياسيترين مردمان جهان هستند و حتي نان شب خود را هم در سياست ميگذارند. مطرح شدن جريان سوم هم در سالهاي پس از پيروزي انقلاب همواره مطرح بوده است و پس از اين هم خواهد بود، اما تاكنون موفق نبوده است، زيرا در كشور يك جريان اصيل وجود دارد كه خط اصيل اسلام ناب نبوي، علوي و خط امام(ره) و ولايت است و هر روز به نامهايي مانند خط امام، اصولگرايي يا شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب شناخته ميشده است.
وي در پاسخ به اينكه عنوان خط امام(ره) همواره در مورد اصلاحطلبان بكار رفته است؟ افزود: آنها با خط امام منهاي رهبري سازگار هستند و اصولا همواره جريانات ديگري در كشور به جز جريان اصيل وجود داشته اند كه بحثهايي را مطرح كردهاند، لذا مي بينيم كه حتي حزب توده كمونيست هم در دور اول انتخابات مجلس در پوسترهاي تبليغاتي خود مينوشت كه به نامزدهاي ما راي دهيد تا خط امام را استمرار بخشد؛ اما پس مدتي معلوم شد كه نميتوانند با امام سازگاري داشته باشند، همانگونه كه سازمان مجاهدين خلق شعار ”درود بر خميني، سلام بر مجاهد“ سر ميداد اما بعدا دستشان رو شد.
قائم مقام حزب موتلفه اسلامي تصريح كرد: انقلاب اسلامي وقتي به طور صحيح جلو رود، رويشها و ريزشهايي دارد و ناخالصيها را از بين ميبرد و هركس گرايش ليبرالي، التقاطي، انحرافي، سازش كاري، دنيا طلبي و... داشته باشد كنار ميرود. لذا دائما جريانات جديدي شكل ميگيرند و ممكن است عنوان خط امام را براي خود برگزينند، اما از رهبري نام نبرند؛ در حالي كه خط امام، در رهبري پديد ميآيد.
وي ادامه داد: چرا وقتي به طور مثال عنوان ”فراكسيون خط امام“ را به كار ميبرند نام رهبري را نميآورند؟ پاسخ ميدهند كه رهبري هم در درون اين نام جاي دارد، در حالي كه همه ميدانند منظور آنها چيست واين ملت باهوش است.
بادامچيان گفت: اينها كه هر بار در جريان جديدي شكل ميگيرند سعي ميكنند جريان اصيل را تحت شعاع قرار دهند اما زورشان نميرسد، زيرا ولايت فقيه و ياران انقلاب در صحنه هستند و ملت بطور مستحكم به ارزشها پايبند است. به همين دليل آنها دائما زمين ميخورند كه در اين ميان جريان جديدي متولد ميشود كه ”جريان سوم“ نام ميگيرد و حتي بعضي دوستان اصولگرا جزو آنان هستند كه فكر ميكنند جامعه نياز به نظريات جديد دارد؛ مانند محسن رضايي يا احمد توكلي كه زماني ايده دولت پاك را مطرح كرد و افرادي از اين قبيل؛ اين جريان سوم همواره مطرح بوده است و هميشه هم به جايي نميرسد.
نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سوال ديگري در مورد ضرورت وجود فضاي نقد جدي (و نه فرمايشي) در كشور گفت: همه گونه انتقاد در كشور وجود دارد و به جامعه آزاد نميتوان گفت كه انتقادش بايد چگونه باشد، زيرا آزادي بيان و نوشتار را نميتوان محدود كرد.
وي ادامه داد: انتقاد شامل انواع گوناگون مانند سازنده، تخريبي، دلسوزانه، انحرافي، دنيا طلبانه، خالصانه، التقاطي و... است، اما انتقاد مطلوب آن است كه امام ميفرمود؛ تخريب، تضعيف و جسارت در آن جايي نداشته باشد و به طور سازنده در جهت رشد و تكامل جامعه باشد.
عضو كميسيون ماده 10 احزاب در پاسخ به اينكه درخواست انحلال دو حط شاخص اصلاحطلب شائبه حذف منتقدان موثر را به ذهن متبادر ميكند، تاكيد كرد: اين مساله ربطي به محدود كردن ندارد زيرا احزاب و تشكلهايي كه از كميسيون ماده 10 احزاب مجوز گرفتهاند قول دادند كه برخي اعمال را انجام ندهند، اما كسانيكه اين تخلفات و جرايم را مرتكب ميشوند ابتدا تذكر و سپس اخطار گرفته و در نهايت اگر تاثير نداشت قانونا كميسيون مذكور بايد دستور توفق فعاليت دهد، اما نميتواند آن را منحل كند، لذا پرونده را به قوه قضاييه احاله داده ايم.
وي در پاسخ به سوال ديگري در مورد درخواست تعدادي از نمايندگان مجلس براي محاكمه موسوي و كروبي كه در جلسه روز گذشته مجلس مجددا مطرح شد، يادآور شد: برخورد نظام با اينگونه افراد از اول انقلاب مشخص بوده است؛ امام هم ابتدا بني صدر را نصحيت مي كرد و تذكر ميداد و به صراحت بگويم آقاي موسوي به نظر من از بني صدر هم بدتر است، زيرا او را از سابق ميشناسم و دليل آن هم جريانات پس از انتخابات نيست.
قائم مقام حزب موتلفه اسلامي افزود: امام آرام آرام با بني صدر برخورد كرد و مردم را آگاه ساخت تا در سرانجام او با اعمال و رفتارش كاري كرد كه 85 درصد مردمي كه به او راي دادند، شعاردادند ”سپهسالار پينوشه، ايران شيلي نميشه“؛ آقاي منتظري هم آنقدر خلاف كرد كه از چشم مردم افتاد و روزي كه از دنيا رفت ديديدكه جمعيت زيادي نيامد، آقاي موسوي هم كه آن همه راي آورد امروز در مجلسي بيايد كسي به او توجهي نميكند.
بادامچيان گفت: نظام جمهوري اسلامي اين عناصر را با زور و تحميل از مردم نميگيرد، بلكه مردم را آگاه ميكند تا از آنها جدا شود. مانند قضيه سامري كه حضرت موسي(ع) او را عليرغم فتنههايي كه ايجاد كرد نكشت، بلكه روشنگري كرد و كار سامري به جايي رسيد كه منزوي شد.
قائم مقام حزب موتلفه اسلامي تاكيد كرد: نظام اين افراد(موسوي و كروبي) را دستگير نميكند و كساني كه آنها را محكوم ميكنند و درخواست محاكمه را مطرح ميكنند حق دارند، اما نظام در سياست كلان خود تصميم دارد روز به روز ماهيت اين افراد را نشان دهد و در عين حال مقام معظم رهبري تمام محبتها، مداراها و بزرگواريها را انجام ميدهند.
وي در ادامه، در مورد مديريت اعتراضات پس از انتخابات، تصريح كرد: الان اينها (موسوي، كروبي) در جامعه چيزي نيستند اما از طرفي، جامعه هميشه كسي را ميخواهد كه دعوا كند و موسوي كروبي اكنون اين نقش را ايفا ميكند و اين جايگاه را كسي براي آنها نميخواست و خودشان خواستند و اكنون كار به جايي رسيده كه به قول خودشان اپوزسيون نظام هستند.
بادامچيان تصريح كرد: راديو آمريكا، اسرائيل، بيبي سي و... به دليل منافعي كه در روش اين افراد دارند، از موسوي و كروبي حمايت ميكنند و آنها هم به جاي آنكه راهشان را از آنان جدا كنند و به مردم برگردند اين گونه برخورد ميكنند.
بادمچيان در پاسخ به سوال ديگري وجود اپوزسيون در كشور را امري ناپسند ندانست و در پاسخ به اينكه آيا اين افراد حق داشتن روزنامه دارند يا خير؟ پاسخ داد: موسوي و كروبي اين حق را دارند، اما روزنامه ي كروبي خلاف قانون عمل كرده است و روزنامه متعلق به موسوي را هم خودشان تعطيل كردهاند.
وي ادامه داد: الان در سايت كلمه هرچه بخواهند ميگويند و بيانات خاتمي و موسوي هم پخش ميشود و اگر كسي بخواهد از آنها آگاه شود ميتواند در جريان قرار گيرد، اما اين سخنان در سطح محدود پخش ميشود و مردم به آنها نيز گوش نميدهد. قائم مقام حزب موتلفه در پايان ابراز عقيده كرد: حيف كه اينها (موسوي و كروبي) خودشان را ضايع كردند.
کد مطلب: 261
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdccasqi82bqe.la2.html?261