تيترآنلاين - امام جمعه شميرانات: در حوزه فرهنگي با زبان زور هيچ كس ديندار نخواهد شد - نسخه قابل چاپ

امام جمعه شميرانات: در حوزه فرهنگي با زبان زور هيچ كس ديندار نخواهد شد

15 شهريور 1389 ساعت 14:33

اگر مثلا در مورد موسيقي و يا حجاب سوالي مطرح شود، آقاياني كه در مساجد و حوزه‌هاي فرهنگي صحبت مي‌كنند كمتر زمينه‌هاي مشترك دارند.


تيترآنلاين - امام جمعه شهرستان شميرانات با بيان اين‌كه هم اكنون حوزه فرهنگ آشفته‌ترين حوزه در كشور است، اظهار كرد: بايد در امور فرهنگي به دنبال يك ساختار واحد و مناسب بود.

به گزارش تيترآنلاين به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران، حجت‌الاسلام والمسلمين محسن دعاگو در جلسه شوراي اداري شهرستان شميرانات كه صبح امروز برگزار شد، نيازسنجي، امكان‌سنجي و شايسته‌كاري را از جمله وظايف يك خدمت‌گزار در نظام جمهوري عنوان و اظهار كرد: با توجه به اين‌كه كشور ما در شرايطي قراردارد كه در آن وحدت ملي بايد مورد توجه قرار بگيرد بايد گفت كه وحدت ملي داراي عناصري است كه همه ملت از جمله مسيحي، مسلمان و كساني كه هيچ اعتقادي ندارند را شامل مي‌شود و برخي كارهاي ما در كشور همچون انتخابات مجلس، رياست جمهوري، شوراها و خبرگان ريشه ملي دارند و ارتباطي به دين در آن ديده نمي‌شود.

اين عضو جامعه روحانيت مبارز تهران در ادامه گفت: وقتي كه دولتي در كشور حاكم مي‌شود حاكم بر همه افراد است و متعلق به هيچ حزب و جرياني نيست.

وي در ادامه با مورد توجه قرار دادن نيازهاي شهرستان شميرانات، نيازهاي فرهنگي را نياز ويژه اين شهرستان خواند و خاطرنشان كرد: در شميرانات براي جذب بيشتر مردم به حكومت و دولت و ايجاد همگرايي و وحدت ملي نياز به كار فرهنگي داريم و كار فرهنگي با شعار و برگزاري جلسه تحقق پيدا نمي‌كند.

دعاگو با بيان اين‌كه در حوزه فرهنگي با زبان زور هيچ كس ديندار نخواهد شد و در اين زمينه نياز به زبان نرم و لين احساس مي‌شود، اظهار كرد: كار فرهنگي نياز به شناخت شهرستان دارد بايد شهرستان، مردم و گرايش‌ها و گروه‌ها را بشناسيم و با مهرورزي كه آقاي رييس‌جمهور فرمودند همچنين با منطق و استدلال بحث كنيم و به اين مطلب متاسفانه در شهرستان شميرانات كمتر پرداخته شده است.

وي ضمن اين‌كه حوزه فرهنگ را آشفته‌ترين حوزه در كشور دانست، گفت: در اين راستا اگر مثلا در مورد موسيقي و يا حجاب سوالي مطرح شود، آقاياني كه در مساجد و حوزه‌هاي فرهنگي صحبت مي‌كنند كمتر زمينه‌هاي مشترك دارند. بنابراين لازم است ساختار واحد و مناسبي براي مسائل فرهنگي طراحي و براي آن بودجه تعيين كنيم.

امام جمعه شميرانات در ادامه از اين‌كه بخشي از ادارات شهرستان شميرانات به تهران وابسته هستند، انتقاد و خاطرنشان كرد: در قانون تقسيمات كشوري اينجا (شميرانات)‌شهرستان است و طبيعتا طبق قانون تمام ادارات آن بايد مستقل باشد و مشخص شود كه چه مقدار نياز و ظرفيت وجود دارد و ميزان درآمدها و هزينه‌ها به چه ميزان است.

دعاگو همچنين نبود يك مجتمع فرهنگي گسترده در شهرستان شميرانات، نبود مديريت در رابطه با فضاهاي باز شميران و مناطق گردشگري همچنين تكميل نشدن مصلاي اين شهر را مورد توجه قرار داد و از حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به عنوان نماينده رييس‌جمهور دراين جلسه خواست كه پيگير اين امور باشد.

لاله افتخاري نماينده مردم تهران نيز در اين جلسه گفت: طي 30 ، 40 سال گذشته در شهرستان شميرانات يك ليوان آب آشاميدني وجود نداشت مردم اين شهرستان مي‌توانستند طومار جمع كنند و شلوغ كنند اما اين مردم به خاطر حفظ نظام و علاقه و حرمت گذاشتن بر ولايت سكوت كردند، بنابراين بايد قدردان اين مردم بود.

وي افزود: با توجه به اين كه اين شهرستان نزديك تهران است، اما مردم آن از خيلي فعاليت‌هاي اقتصادي بي ‌بهره‌اند و يا اين‌كه اجازه فعاليت‌هاي اقتصادي را ندارند كه بايد در اين زمينه تمهيداتي انديشيده شود.


کد مطلب: 883

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcca1q482bq4.la2.html?883

تيترآنلاين
  http://titronline.ir