تيترآنلاين - نبود اشتغال عامل اصلی تمام معضلات اجتماعی است - نسخه قابل چاپ

نبود اشتغال عامل اصلی تمام معضلات اجتماعی است

3 فروردين 1391 ساعت 20:47

وقتی به دادگاه‌ها سری بزنیم و پرونده‌ها را بررسی کنیم متوجه می‌شویم که دلیل اصلی که باعث شده مشکلاتی مثل قاچاق، دزدی، شرارت و خیلی از مشکلات دیگر پیش بیاید، بیکاری افراد است


سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه بیکاری باعث بروز ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شود، گفت: افرادی که بیکار هستند، بیشتر آمادگی کشیده شدن به سمت کارهای خلاف نسبت به افراد مشغول را دارند. سیدجواد زمانی در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به معضلات اجتماعی ناشی از بیکاری در کرمانشاه، تصریح کرد: در کل کشور خصوصا استان کرمانشاه ریشه اصلی این معضلات و مشکلات، بیکاری است، وقتی به دادگاه‌ها سری بزنیم و پرونده‌ها را بررسی کنیم متوجه می‌شویم که دلیل اصلی که باعث شده مشکلاتی مثل قاچاق، دزدی، شرارت و خیلی از مشکلات دیگر پیش بیاید، بیکاری افراد است.

نماینده مردم کنگاور، صحنه‌، هرسین و دینور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: افرادی که بیکار هستند، بیشتر آمادگی کشیده شدن به سمت کارهای خلاف نسبت به افراد مشغول را دارند؛ متأسفانه در استان ما بیکاری نسبت به جاهای دیگر چشمگیرتر است و رقمی در حدود ۳۰درصد را نشان می‌دهد که بسیار بالاست.

وی با اشاره به اینکه بیکاری باعث بروز ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شود، افزود:نمی‌شود فقط بیکاری را در این موارد دخیل دانست بلکه عوامل دیگری هم در بروز ناهنجاری‌های اجتماعی دخالت دارند؛ عواملی مثل طلاق، بچه‌های طلاق، بدسرپرستی در خانواده‌ها، محیط اجتماعی، شرایط جغرافیایی، مهاجرت از روستاها به شهرها و حاشیه‌نشینی و عواملی از این دست می‌توانند باعث ایجاد برخی رفتارهای بد اجتماعی شوند، اما به‌نظر من دلیل اصلی و عمده آن بیکاری است.

این نماینده مردم در مجلس هشتم بیان کرد: منظور از شرایط جغرافیایی، استان‌های مرزی است؛ معمولا استان‌های مرزی بیشتر در معرض خطر رفتارهای ناهنجار اجتماعی مثل قاچاق اسلحه، مواد‌مخدر، مشروبات الکلی، ادوات قمار قرار دارند، دلیل آن هم این است که در آن‌طرف مرزها مشروبات الکلی، اسلحه یا ادوات قمار آزاد است و در کشور ما استفاده از آنها هم خلاف قانون است و هم خلاف شرع و با قاچاق این کالاها معمولا سود خوبی نصیب قاچاقچیان می‌شود که آنها را ترغیب می‌کند به سمت این کارهای خلاف بروند.

وی تاکید کرد: هم‌مرز بودن می‌تواند هم تهدید باشد، هم فرصت و باید اگر تهدیدی هم وجود دارد، آن را به فرصت تبدیل کنیم.

زمانی با بیان اینکه این تهدیدها را باید به فرصت تبدیل کرد:بهترین کار برای تبدیل تهدیدها به فرصت در استان‌های مرزی این است که بازارچه‌های مرزی را راه‌اندازی کنیم و صادرات و واردات خوبی انجام دهیم، وقتی واردات ما خوب نباشد مثل لوازم چینی که اصلا کیفیت خوبی ندارد، ارز کشور را هدر داده‌ایم و هیچ سودی نصیب کشور نکرده‌ایم؛ به‌عنوان مثال واردات لوازم برقی بی‌کیفیت از چین خیلی به اقتصاد کشور ما لطمه می‌زند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس اضافه کرد: همچنین در بحث صادرات خصوصا در استان کرمانشاه ما باید به‌گونه‌ای‌ عمل کنیم که بازار کشور عراق که یک کشور تازه رها شده از جنگ است را در دست بگیریم. در حال حاضر به خاطر غفلت ما از این موضوع ترکیه جای ما را در کشور عراق گرفته است.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس بیان داشت: به‌نظر من با راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی و کنترل روی واردات و صادرات می‌توانیم هم درآمدزایی کنیم و هم از معضلات اجتماعی خصوصا در استان‌های مرزی بکاهیم. سرمایه‌گذاری در کشورهای همسایه هم می‌تواند به ما کمک کند؛ مثل راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی در کشور عراق چرا که این کشور در حال حاضر بیش از هر زمانی نیاز به سازندگی دارد


کد مطلب: 4377

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcc.mq0a2bq1mla82.html?4377

تيترآنلاين
  http://titronline.ir