انتقاد از عملکرد برخی مسئولان در گزینش و استخدام
استخدامهای سفارشی؛فاقدوجاهت
2 مرداد 1391 ساعت 20:18
بدبینی و بیاعتمادی مردم از دیگر تبعات این موضوع است، افراد جامعه احساس میکنند که برخی بدون شایستگی دارای پست و مقامی شدهاند و برخی دیگر بهرغم داشتن شایستگیهای لازم به جایگاه در خورشأن خود نرسیدهاند
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با انتقاد از استخدامهای سفارشی در بدنه دولت، گفت: استخدام در دستگاههای دولتی باید براساس ملاکها و معیارهای مشخصی باشد؛ در غیر اینصورت فاقد وجاهت است. جعفر قادری در گفتوگو با خانه ملت، اظهار داشت: در قانون برنامه پنجم توسعه و قانون خدمات مدیریت کشوری بر این موضوع تاکید شده که استخدام در دستگاههای دولتی باید طبق ملاکها و معیارهای مشخصی صورت گیرد و فرد استخدامشونده باید ضمن شرکت در آزمون استخدامی مورد مصاحبه قرار بگیرد و همچنین از تخصص لازم نیز برخوردار باشد.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استخدامهای سفارشی و براساس رابطه، تبعات بسیاری به دنبال دارد تصریح کرد: اشتغال نیروهای فاقد کارآیی و مازاد نیرو در دستگاههای دولتی، تحمیل هزینههای اضافی بر سازمانها و وزارتخانهها را به دنبال خواهد داشت و به طور قطع مشکلات بسیاری را برای دستگاههای اجرایی به وجود میآورد.
وی در ادامه افزود: بدبینی و بیاعتمادی مردم نسبت به دولت از دیگر تبعات این موضوع است، زیرا در چنین شرایطی افراد جامعه احساس میکنند که برخی بدون شایستگی دارای پست و مقامی شدهاند و برخی دیگر بهرغم داشتن شایستگیهای لازم به جایگاه در خورشأن خود نرسیدهاند.
قادری با اشاره به امتیازدهی برخی از مسئولان به شرکتهای پیمانکاری تصریح کرد: چندی پیش برخی از مسئولان امتیازاتی را به تعدادی از شرکتهای پیمانکاری اعطا کرده و در مقابل این شرکتها نیز با نظر مدیران افرادی فاقد شایستگی و تخصص لازم را جذب کردند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه استخدامهای سفارشی مشکلات فراوانی را در دستگاههای دولتی و شبهدولتی ایجاد میکند، گفت: متاسفانه در این نوع استخدامها افراد دارای رابطه با مدیران و مسئولان، وارد سیستمهای اداری شده و میتوانند کارآمدی و عملکرد آن سیستم را نیز تحت تاثیر قرار دهند
کد مطلب: 4980
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcc.4q0a2bqoxla82.html?4980