افزايش سن ازدواج جامعه را به سمت خانوادههاي تک نفره ميبرد
8 خرداد 1391 ساعت 20:47
متاسفانه شرایط فرهنگی و دیدگاههای جامعه به سمتی رفته که مقوله ازدواج به مشکلی بزرگ برای اغلب جوانان تبدیل شده که این موضوع یک زنگ خطر بزرگ است
تيترآنلاين - عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هشتم با بیان این که افزایش سن ازدواج جامعه را به سمت خانوادههای تک نفره سوق میدهد، گفت: کاهش تمایل جوانان و به ویژه دختران به ازدواج موضوعی است که باید مورد واکاوی قرار بگیرد.
نصرالله ترابی قهفرحی در گفت و گو با خانه ملت اظهار داشت: طبق آمارها در حال حاضر بیش از ۲۰ درصد بانوان ۲۵ تا ۳۵ ساله ازدواج نکردهاند که علت اصلی این موضوع به دشواریها و پیچیدگیهای ازدواج مربوط میشود.
نماینده مردم شهرکرد در مجلس هشتم با بیان این که مشکلات اقتصادی و اجتماعی جوانان را از ازدواج بازمیدارد، افزود: بین دهههای ۴۰ تا ۷۰ رشد جمعیت نرخ بالایی داشت به طوری که در حال حاضر حدود ۶۰ درصد جمعیت کشور در سن ۱۵ تا ۵۰ سال قرار دارند و تاخیر در ازدواج در این بازه سنی مشهود است.
وی با تاکید بر این که نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی باید به فکر یک راهحل اساسی برای ازدواج آسان جوانان باشند، تصریح کرد: متاسفانه شرایط فرهنگی و دیدگاههای جامعه به سمتی رفته که مقوله ازدواج به مشکلی بزرگ برای اغلب جوانان تبدیل شده که این موضوع یک زنگ خطر بزرگ است.
ترابی قهفرحی با بیان این که حل مشکلات اقتصادی جوانان باید جزء اولویتهای نخست مسئولان باشد، گفت: مشکلات اقتصادی علاوه بر ناتوان ساختن بخش بزرگی از جمعیت جوان برای تشکیل خانواده به تدریج از مطلوبیت ازدواج و تاهل نیز میکاهد و نوعی مقاومت منفی در برابر این جریان طبیعی زندگی پدید میآورد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس هشتم در مورد راهکارهای جلوگیری از افزایش سن ازدواج گفت: فرهنگسازی برای ازدواج ساده، برپایی کلاسهای آموزشی درباره ضرورت ازدواج ، فراهم شدن امکانات ضروری زندگی زوجین توسط نهادهای دولتی یا غیردولتی، حمایتهای متنوع بیمهای و مالی از جوانها در آستانه ازدواج، قرارگیری متاهلان در اولویت برخی خدمات اجتماعی و شغلی، ساخت مسکن ارزان قیمت و واگذاری به زوجین جوان از جمله راهکارهایی است که میتواند در ترغیب جوانان به ازدواج نقش داشته باشد
کد مطلب: 4745
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcb.abaurhbzsiupr.html?4745