تيترآنلاين - كارخانه‌هاي نساجي نتوانسته‌اند با كالاي چيني رقابت كنند - نسخه قابل چاپ

كارخانه‌هاي نساجي نتوانسته‌اند با كالاي چيني رقابت كنند

19 خرداد 1391 ساعت 10:50

مدير توليد كارخانه ريسندگي همدان، گفت: همدانيها به درد كارگري در كارخانه نمي‌خورند چراكه همدان اصلا يك محيط صنعتي كارگري نيست و از ابتدا اين سيستم براي اين شهر اشتباه تنظيم شده است


مدير توليد كارخانه ريسندگي همدان، گفت: همدانيها به درد كارگري در كارخانه نمي‌خورند چراكه همدان اصلا يك محيط صنعتي كارگري نيست و از ابتدا اين سيستم براي اين شهر اشتباه تنظيم شده است.

"پيمان ابراهيمي" در گفت و گو با ايسنا، منطقه همدان، با بيان اينكه در همدان ريسندگي زياد است، افزود: استان همدان براي سيستم اداري كشاورزي مناسبتر است.

وي اظهار كرد: صنعت در همدان پشتوانه محكمي ندارد و كسي كه به دنبال كار صنعتي است به طور حتم با مشكل مواجه مي‌شود.

ابراهيمي با اشاره به اينكه بيشتر كارخانجات نساجي همدان خصوصي است، تصريح كرد: افرادي كه با سرمايه خود وارد اين عرصه مي‌شوند در ابتدا خيلي خوب كار مي‌كنند اما رفته رفته با مشكلات فراواني مواجه شده، ضعيف مي‌شوند و از كار مي‌افتند.

وي اضافه كرد: چيني‌ها جنس خود را با نصف قيمت وارد بازار مي‌كنند و توليدات ما را تحت الشعاع قرار مي‌دهند.

مدير توليد كارخانه ريسندگي همدان، به وجود پروانه استاندارد در صنعت پتو در همدان و نصب آن بر روي ليبلهاي پتو اشاره كرد و گفت: مردم از پتوهاي با استاندارد بالا استقبال نكرده و به سوي پتوهاي چيني كه نهايتا دو سال مورد استفاده قرار مي گيرد، تمايل پيدا كرده‌اند چراكه مردم به نحوه توليد اهميت نمي‌دهند و تنها به كالاهاي ارزان اقبال نشان مي‌دهند.

وي اضافه كرد: سيستمهاي فانتزي و چشم و هم چشمي باعث مي‌شود مردم به اين سمت و سو تمايل پيدا كنند و تنها به دنبال لوكس كردن لوازم منزل و نه كيفيت، باشند كه همين موضوع كاخارنجات ايران به ويژه نساجي‌ها را با مشكل مواجه كرده است.

ابراهيمي با بيان اينكه كارخانجات نساجي نتوانسته‌اند با كالاي چيني رقابت كنند، افزود: دو كارخانه ريسندگي در همدان تعطيل شده‌اند به گونه‌اي كه كارخانه پتو كاملا تعطيل شده است اما دو کارخانه ديگر به صورت ناقص در حال فعاليت هستند يعني توليد واقعي خود را ندارند.

وي ادامه داد: با توجه به گران شدن مواد اوليه خارجي كارخانجات مجبور شدند به الياف ارزان رو‌ آورند و توليد داخلي نيز جوابگوي همه نيست و به علت به صرفه نبودن بهترين راه را تعطيلي مي‌دانند.

ابراهيمي با بيان اينكه در حدود سه سال وضعيت صنعت نساجي رو به سختي گذاشته است، عنوان كرد: در اين صنعت توليد هيچ صرفه‌اي براي كارخانه دار ندارد و به علت بالا رفتن هزينه‌ها و خصوصي بودن واحدها، تعطيلي تنها راه پيش روي آنان خواهد بود.

وي اضافه كرد: هدفمندي يارانه‌ها تاثيري بر سيستم نساجي نگذاشته چراكه ما تنها مواد اوليه را توليد كرده و در اختيار كارخانجات ديگر قرار مي دهيم. 

مدير توليد كارخانه ريسندگي همدان اعلام كرد: كارخانه‌های فرش هنوز به مشكل ما برنخورده‌اند يعني همچنان رقابت در اين عرصه وجود دارد چراكه در طرحها و محصول تنوع ايجاد كرده‌اند.


کد مطلب: 4790

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcb.9baurhbzgiupr.html?4790

تيترآنلاين
  http://titronline.ir